Garanţiile premierului Victor Ponta: Guvernul dă Electrocentrale Primăriei Galaţi

Garanţiile premierului Victor Ponta: Guvernul dă Electrocentrale Primăriei Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a obţinut din partea premierului Victor Ponta acceptul şi sprijinul pentru preluarea cât mai rapidă de către Primărie a SC Electrocentrale SA, pentru administrarea optimă atât a producerii cât şi a distribuirii de agent termic în Galaţi. Acesta este principalul câştig (personal) al Galaţiului de pe urma întâlnirii de luni cu premierul Ponta, întâlnire la care au fost prezente şi autorităţile din Brăila şi Tulcea.

Potrivit comunicatului de presă remis redacţiei, destul de tardiv, Primăria intenţionează ca, prin preluarea producătorului de energie termică, să poată furniza agent termic pentru consumatorii din municipiu la preţuri mai mici cu cel puţin zece la sută decât în prezent.

În cadrul întâlnirii, premierul Ponta a afirmat sprijinul Guvernului României pentru dezvoltarea conurbaţiei Galaţi - Brăila, ca pilon al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Dunărea de Jos”, inclusiv prin acordarea de garanţii guvernamentale pentru construirea unui pod peste Dunăre, proiect care va lega zona Galaţi-Brăila de Tulcea. De asemenea, o legătură se va face şi prin şoseaua rapidă Galaţi - Brăila - Slobozia - Drajna, de Autostrada Soarelui. Cât despre Insula Mică a Brăilei, aceasta ar putea fi preluată din domeniul statului, într-o administrare comună Galaţi - Brăila.

Citit 2308 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2013 22:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.