Menajere pentru administraţia locală: Primăria Galaţi va fi din nou "Curat-Lună"

Menajere pentru administraţia locală: Primăria Galaţi va fi din nou "Curat-Lună"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru al treilea an consecutiv, Primăria oraşului va fi şmotruită de menajerele SC Curat-Lună SRL, contra sumei de 69.720 de lei. La licitaţia organizată pentru servicii de curăţenie în spaţiile interioare şi exterioare ale sediilor Primăriei municipiului Galaţi, având drept criteriu de atribuire preţul cel mai scăzut, s-au bătut nu mai puţin de cinci ofertanţi, dar firma bucureşteană, condusă de doi arhitecţi, şi-a adjudecat din nou contractul. Trebuie spus că, iniţial, contractul fusese estimat la 173.335 de lei. În 2012, valoarea contractului pentru care, potrivit informaţiilor furnizate de municipalitate, s-au bătut zece ofertanţi, şi pe care societatea bucureşteană şi l-a adjudecat, s-a ridicat la 69.820 de lei, fără TVA.
De ce Ecosal nu poate fi angrenat în curăţenia interioară şi exterioară a spaţiilor Primăriei Galaţi, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al municipalităţii, Mihai Costache. Potrivit acestuia, Ecosal nu dispune de aparatura necesară - aspiratoare, de exemplu - pentru a se ocupa de curăţenia interioară a sediilor municipalităţii.

Citit 1063 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 16:54

1 comentariu

 • postat de Galati
  Joi, 30 Mai 2013 11:41
  Anca Melinte, trebuia sa te interesezi de ce Ecosal nu poate fi angrenat în curăţenia interioară şi exterioară a spaţiilor Primăriei Galaţi, iar apoi poate te apucai de plantat flori si nu scris articole inutile.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.