Invitaţia „Vieţii libere”: Administraţia publică, la raport, la un an de mandat

Invitaţia „Vieţii libere”: Administraţia publică, la raport, la un an de mandat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iată că a trecut un an de cât atât la Primăria Galaţi, cât şi la Consiliul Judeţului Galaţi avem o nouă conducere. La primar nou – Marius Stan, preşedinte de CJ Galaţi nou – Nicolae Bacalbaşa, ar fi acum de văzut, ca evaluare intermediară, ce s-a schimbat în administraţia locală şi judeţeană. Prin urmare, „Viaţa liberă” invită autorităţile să îşi prezinte un raport de activitate referitor la acest prim an ce a trecut din mandat. Pentru acest lucru punem gratuit la dispoziţie spaţiul editorial al ziarului „Viaţa liberă”, considerând acest demers drept unul menit să faciliteze comunicarea dintre autorităţi şi gălăţeni. Precizăm că rapoartele respective vor fi publicate ca atare, aşa cum vor fi ele transmise de autorităţile locale şi judeţene, fără nici o intervenţie din partea jurnaliştilor. Prin urmare, autorităţile vor avea libertatea de a-şi prezenta cum cred ele de cuviinţă activitatea din acest prim an, fără nici cea mai mică îngrădire. Desigur, „Viaţa liberă” invită şi gălăţenii pentru a-şi spune opinia vizavi de activitatea de până acum a administraţiei publice, astfel încât acestea din urmă să-şi poată ajusta, dacă este cazul, activitatea pe măsura aşteptărilor cetăţenilor. 

Citit 2142 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 21:29

3 comentarii

 • postat de Neagu
  Duminică, 02 Iunie 2013 08:01
  Completare la raportul d-lui Bacalbasa:
  11. Fiindca am ajuns la putere, am ordonat anularea raportului de audit facut de angajatii CJ la Spitalul judetean, raport care ma incrimina la modul direct;
  12. Dupa aia l-am dat afara pe cel care a avut tupeul sa se puna cu mine, pe consilierul ala care mi-a facut raportul. (L-am lasat fara serviciu, inca isi mai cauta de munca, dar asa-i trebuie. Pai cum indrazneste cineva sa se bage in ce hotarasc eu? Eu iau decizii si nu accept sa fiu contrazis! Cum adica am gresit? Toti ceilalti gresiti, eu nu gresesc niciodata.)
  13. Am reusit sa distrug aproape tot ce am gasit aici, de la Angheluta, Gogoncea, Durgaca si Chebac! Si tara ma mai mandresc cu asta! Ce credeau ei, angajatii din CJ-u, ca sunt un colectiv unit? Li se urcase la cap ideea ca sunt buni, ca au implementat chiar si proiecte cu bani europeni? Ei as! Eu i-am dezbinat, le-am scos la lumina scursurile, carora le-am promis ca recompense posturi grase, numai daca ma ajuta sa compromit activitatea facuta sub Chebac. Si in mare masura am reusit. Mai am un pic si ma declar chiar satisfacut.
  14. Despre proiecte noi? Cele incepute de Chebac merg din inertie, desi eu tare as fi vrut sa le pun bete in roate. Mai sunt cateva si se termina ele o data. Proiectele noi pot sa mai astepte, eu am proiectele mele: mai am de scormonit in activitatea de aici, poate-poate o sa gasesc ceva in neregula pana la urma, din mandatul lui Chebac. Eu cand imi pun ceva in minte, apoi nu ma las. Sa stiti de la mine: BACALBASA SE TINE DE CUVANT!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pentru toti alesii locali
  Vineri, 31 Mai 2013 09:18
  Domnule Primar, apropos de intrarea in legalitate a unor restaurante din Galati, va semnalez urmatorul caz: la parterul blocului Siret 3 sc. 5, functioneaza de cateva luni restaurantul FOOD CORNER , fara autorizatie de functionare, spre groaza locatarilor din blocul respectiv(locatarii nu si-au dat acordul de functionare si nu si-l vor da niciodata), care au facut toate demersurile posibile catre toate forurile competente din oras DE A OPRI FUNCTIONAREA LUI DEFINITIVA si nu de a intra in legalitate,dar nu se intampla nimic... numai zgomot, fum , mirosuri care ne fac sa stam in plina canicula cu geamurile inchise si culmea culmilor, toate astea pana la miezul noptii, deoarece au pus program pana la orele 24, care contravine oricarei norme de functionare a unui local si alte nereguli de care alesilor nostri nu le pasa... si toate astea se intampla in plin centrul Galatiului si nimeni nu face nimic ! Stam si ne gandim,cu stupoare, oare toti ati fost '' unsi'' de patronul restaurantului, care am inteles ca este un mare spagar , dat si la televizor si inchis pt. luare de mita? Ce faceti dumneavoastra in calitate de primar pentru a rezolva acest lucru? NIMIC ! Ne-ati umplut de hartii prin care ne dati dreptate si nimic nu se schimba, traim in aceleasi conditii inumane create de functionarea restaurantului si asa considerati ca ''v-ati spalat pe maini'' !Ramane sa ne gasim dreptatea mai departe, la Bucuresti si sa va vedem pe toti cum veti raspunde pentru tot ce tergiversati, sfidand cu buna stiinta legile in vigoare. ( poate va este dor sa apareti si la televiziunile centrale, sa vada toata lumea, ca la Ploiesti, ce '' fac '' alesii nostri locali impreuna cu mafia din Galati pentru cetatenii orasului)Sa aveti o zi buna, domnilor, ca noi oricum n-o avem !
  0
  0
  Raportează
 • postat de George Bacalbasa
  Vineri, 31 Mai 2013 08:48
  RAPORTUL LUI BACALBASA va suna cam asa:
  1. Intr-un an de mandat n-am facut nimic pentru Galati!
  2. Intr-un an de mandat m-am plimbat de mi-au sarit capacele la 01 CJG
  3. Intr-un an de mandat am dus la exasperare angajatii CJ
  4. Intr-un an de mandat mi-am dat consiliera personala afara
  5. Intr-un an de mandat l-am batut pe George Stoica de la Audit
  6. Intr-un an de mandat am reusit sa-l ingrop si pe Tudor Luciano de la Drumuri si Poduri drept multumire ca a turnat tot ce stia despre vechea conducere
  7. Intr-un an de mandat am urlat la toti angajatii si i-am pus pe cei doi codosi Navodaru si Marin sa faca asa cum faceam eu la Securitate...adica sa toarne tot
  8. Intr-un an de zile am facut animalele de la Zoo fericite pentru ca mi-a zis mie doamna Vintila ca sunt triste
  9. Intr-un an de zile am dus CJ-ul la Balamuc
  10. Intr-un an de zile n-am dat un leu la partid

  Iata raportul meu de activitate pentru un an de zile!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.