La Plaja Dunărea şi Lacul Vânători, condiţii la fel de proaste, tarife mai mari

La Plaja Dunărea şi Lacul Vânători, condiţii la fel de proaste, tarife mai mari
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bazinele ruginite, nisipul plin de mucuri de ţigară, duşurile vechi şi atmosfera dezolantă de la Plaja Dunărea îi va costa mai mult pe gălăţenii care doresc să se bronzeze. Deşi recunoaşte că nu poate oferi mai mult în ceea ce priveşte facilităţile şi condiţiile, SC Gospodărire Urbană a fost nevoită să indexeze tarifele cu indicele de inflaţie, pentru că aşa i-a cerut legea. Societatea a practicat până acum tarifele fixate în 2010, la care se aplicase cota de TVA de 24 la sută.

Prin decizia aleşilor, tariful de intrare la Plaja Dunărea va fi de 6 lei de persoană (în loc de 5 lei) pentru adulţi şi 4 lei pentru elevi, pensionari şi militari. Parcarea auto costă tot 4 lei, iar garderoba 1,5 lei de persoană.

Tot 6 lei, respectiv, 4 lei de persoană costă şi intrarea pentru adulţi, respectiv, copii şi pensionari la baza de agrement ”Lac Vânători”. Parcarea auto este 4 lei, iar două ore de pescuit sportiv cu o undiţă vor costa 10 lei. Tariful de amplasare a cortului este de 16 lei, pentru 12 ore.

Citit 5108 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2013 09:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.