Lucrări interminabile în parcurile Galaţiului / Grădina Publică - închisă cel puţin până în toamnă
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Lucrări interminabile în parcurile Galaţiului / Grădina Publică - închisă cel puţin până în toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţeni, luaţi-vă gândul de la Grădina Publică pentru vara asta! * În afara câtorva copilaşi strecuraţi în locul de joacă nefinalizat şi a câtorva perechi de amorezi care îşi consumă romantismul pe o bancă, nici ţipenie de muncitor nu am găsit la lucru *  Finalizarea lucrărilor este blocată de reabilitarea fântânii, care încă aşteaptă avizele


Sufocant ca în vara asta parcă n-a fost niciodată Galaţiul! Parcul Viva este închis pentru reabilitare, Parcul Coposu (Cloşca) este închis după căderea serii pentru că rămâne în beznă, Parcul Rizer este izolat şi are o mândreţe de pârloagă pe mijloc, în aşteptarea unui Muzeu de Artă care nu mai vine, iar în parcul de la Selgros rişti să te mănânce "balaurii" la halul de delăsare în care este îngropat. În toată această atmosferă, Grădina Publică, principalul loc de relaxare şi de plimbare al gălăţenilor, după Faleză, este închisă. Au trecut mai bine de două luni de la data la care, potrivit proiectului de reabilitare, ar fi trebuit să fie gata - 10 mai.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2615 ori Ultima modificare Marți, 16 Iulie 2013 00:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.