Buget aprobat în şedinţă de îndată: Cât costă Gala de Box?

Buget aprobat în şedinţă de îndată: Cât costă Gala de Box?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 100.000 de euro, adică 450.000 de lei cu TVA, acesta este bugetul estimat de Primăria municipiului Galaţi pentru Gala de Box programată pe 23 august 2013. Aprobarea desfăşurării evenimentului sportiv şi a măsurilor organizatorice necesare a avut loc marţi, într-o şedinţă de îndată a Consiliului Local. Opiniile aleşilor care au participat la acest legislativ ad-hoc au fost împărţite, dar Primăria a insistat că evenimentul sportiv, care va avea loc ca şi precedenta Gală de Box, la Patinoarul Artificial, va avea un puternic impact naţional.

Potrivit documentelor supuse votului aleşilor locali, la Gală sunt aşteptaţi aproximativ 3.500 de participanţi, gălăţeni, dar şi personalităţi publice din lumea sportului din ţară şi de peste hotare. SC Gospodărire Urbană SRL a fost împuternicită să organizeze evenimentul sportiv, să adopte toate măsurile care se impun, să încaseze veniturile din publicitate şi din alte surse, şi să efectueze toate cheltuielile necesare, în baza bugetului estimativ. Gospodărire Urbană va trebui să ţină evidenţa încasărilor şi plăţilor şi să prezinte primarului municipiului Galaţi, la finalul evenimentului, un raport detaliat privind veniturile încasate şi cheltuielile efectuate. În cazul în care veniturile încasate aferente evenimentului sunt mai mari decât cheltuielile efectuate în scopul organizării evenimentului, sumele încasate suplimentar se vor face venit la bugetul local. Dacă veniturile încasate vor fi mai mici, municipiul Galaţi va achita diferenţa, pe baza facturii emise.

Precedenta gală de box care a avut loc pe 22 februarie ne-a costat 245.234 de euro - 125.000 de la bugetul local, restul din sponsorizări.

Citit 2484 ori Ultima modificare Vineri, 09 August 2013 19:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.