Zeci de aleşi gălăţeni riscă să-şi piardă funcţiile / Primarul Marius Stan poate fi declarat incompatibil de către ANI

Zeci de aleşi gălăţeni riscă să-şi piardă funcţiile / Primarul Marius Stan poate fi declarat incompatibil de către ANI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 19 primari din partea PSD, PNL, PC şi PDL, un parlamentar PP-DD şi unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţului riscă să fie declaraţi incompatibili de către ANI


Marius Stan - primarul municipiului Galaţi, Cornel Hamza - vicepreşedintele Consiliului Judeţului, Daniel Ţuchel - primarul municipiului Tecuci, Laurenţiu Gîdei - primarul oraşului Târgu Bujor şi senatorul PP-DD Nicolae Marin sunt doar cinci dintre cei 21 de aleşi care riscă să fie declaraţi incompatibili de către inspectorii de integritate şi, astfel, să îşi piardă mandatele obţinute în urma alegerilor din 2012.

Totul li se trage politicienilor de la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Serviciul Regional Apă Galaţi, organism care cuprinde 22 de comune, oraşe şi municipii din judeţ, deoarece aleşii au făcut parte din Adunarea Generală a Asociaţiei şi din Consiliul Director al structurii, fapt interzis de Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi a mediului de afaceri.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 3412 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2013 09:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.