Fondurile Primăriei depind de locurile de muncă!

Fondurile Primăriei depind de locurile de muncă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii s-au grăbit să beneficieze de ”discount”-ul de zece la sută, plătindu-şi impozitul. Primarul Dumitru Nicolae ne-a informat marţi că la casieria Primăriei s-au încasat, în luna martie, câte  365.000 lei pe zi, iar media ultimelor trei zile a fost chiar de 410.000 lei pe zi. „E mai mult cel puţin cu 40 la sută faţă de anul trecut”, a precizat primarul.

Proiect de buget

Proiectul de buget al municipiului Galaţi pentru anul 2009 a fost publicat pe site-ul Primăriei, unde a primit şi 30 de sugestii din partea cetăţenilor. Bugetul va fi votat de Consiliul Local Galaţi joia viitoare. 

Jumătate din bugetul acestui an „se bazează pe fonduri din afară”, adică pe finanţări europene câştigate, a mai precizat edilul şef.

Buget în pericol?

În acelaşi timp, edilul şef a ţinut să precizeze că „banii noştri”, adică principala sursă de buget, provin de fapt din impozitul pe salarii. Odată cu locurile de muncă, această sursă poate fi  însă afectată de criză…

„Eu am mai discutat, la Bucureşti, cu cei care sunt în zona de sinteză şi-s foarte neliniştiţi cu criza”, a mărturisit şi primarul Nicolae. 

Totuşi, încasările la buget nu pot scădea cu mai mult de 25 la sută, crede primarul, care vorbeşte din experienţa altor două crize, din 1990 - 91 şi din 1997 - 98.

Citit 901 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.