Negocieri discrete la CJ Galaţi

Negocieri discrete la CJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* PSD chiar discută cu PD-L * Negocierile ar mai putea continua câteva săptămâni - crede preşedintele Eugen Chebac *

Preşedintele PD-L Galaţi, Mircea Nicu Toader, anunţase duminică, la Consiliul Judeţean de Coordonare al partidului, că au loc negocieri cu conducerea judeţeană a PSD, pentru ca democrat-liberalii să primească, „cu anumite condiţii” (nu se ştie încă despre ce este vorba), funcţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţului, de viceprimar al municipiului Galaţi şi câteva posturi de directori. O altă majoritate! 

Termenul negocierilor – până în două săptămâni, a precizat Toader, chiar de la tribuna adunării. Liderul a declarat şi că este firesc să fie preluate locurile liberalilor, aflaţi în Opoziţie.

Este ceva cert sau doar dorinţă arzătoare plus negocieri, dacă nu complet secrete, măcar discrete? Am încercat ieri  să aflăm detalii de la PSD.

Preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac (foto-PSD), a confirmat desfăşurarea, de mai multă vreme, a negocierilor cu democrat-liberalii gălăţeni. Nu este însă nimic „bătut în cuie”, pentru o bună majoritate la CJ, de exemplu, PSD ar putea să se sprijine pe o alianţă şi cu consilierii PNL şi cu cei PD-L, a păstrat o rezervă pentru viitoare manevre preşedintele Chebac.

În politică şi în dragoste, „niciodată să nu spui «niciodată»!”, susţine preşedintele CJ.

Există o echipă de negociere PSD – PD-L, cu câte cinci membri de fiecare parte, am mai reuşit să aflăm. Chebac nu ne-a dezvăluit însă nici condiţiile puse până acum de fiecare parte la discuţii, dar a precizat că negocierile ar mai putea dura „câteva săptămâni”. 

Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a fost şi mai rezervat, necomentând practic declaraţiile preşedintelui Toader:

„E afirmaţia domniei sale, sunt în coaliţie - ce să comentez eu? N-am discutat cu el. E dreptul lui să spună ce vrea. Nu ştiu cu cine negociază”.

Citit 1492 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.