Director general adjunct al ANPIS: Marcela Sighinaş, de la Galaţi la Bucureşti

Director general adjunct al ANPIS: Marcela Sighinaş, de la Galaţi la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marcela Sighinaş este noul director general adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (ANPIS). Decizia privind transferul său, în interesul serviciului, din funcţia de inspector guvernamental în cea de director general adjunct, a fost semnată, la începutul lunii, de către premierul Victor Ponta. Prim-ministrul a ţinut astfel seama de solicitarea Ministerului Muncii, care a cerut-o în "ograda" sa, iar Marcela Sighinaş şi-a dat acordul şi a intrat deja în pâine.

Schimbarea în cariera Marcelei Sighinaş vine la o lună după ce împreună cu ceilalţi doi colegi de la Prefectură, Vasile Curduman şi Georgeta Modiga, a aflat din Monitorul Oficial că a primit preavizul de 30 de zile, la finele căruia va fi eliberată din funcţia de inspector guvernamental. Iată însă că Guvernul a decis că locul cel mai potrivit al Marcelei Sighinaş este la Agenţia Naţionale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială.

Marcela Sighinaş are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul protecţiei sociale şi a ocupat, în perioada 1982-2001, funcţiile de director general, director executiv şi director adjunct la Direcţia Muncii şi, respectiv, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă. „Experienţa pe care o am în domeniul protecţiei sociale este dovedită nu numai de funcţiile deţinute, ci şi de cărţile pe care le-am scris pe teme sociale. Chiar şi când am intrat în administraţie, tot de problemele sociale m-am ocupat. Din noul loc de muncă voi lucra pentru toate agenţiile de plăţi sociale din ţară, deci şi pentru cea de la Galaţi. Suntem agenţia cu cele mai mari probleme, agenţia cu cu cei mai mulţi beneficiari - 9 milioane, deci avem serios de muncă”, ne-a declarat noua directoare.

Citit 3690 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Septembrie 2013 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.