Aleşii judeţeni se întrunesc sâmbătă în şedinţă extraordinară / 14 localităţi afectate de inundaţii vor primi bani

Aleşii judeţeni se întrunesc sâmbătă în şedinţă extraordinară / 14 localităţi afectate de inundaţii vor primi bani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii judeţeni se întrunesc mâine în şedinţă extraordinară pentru a aproba un proiect de hotărâre ce prevede finanţarea a 14 dintre comunele calamitate cu peste 500.000 de lei. Banii vor merge către primării, în primul rând, pentru ca acestea să poată achita costurile utilajelor care au intervenit pentru îndepărtarea mâlului din localităţi. Printre cele 14 unităţi administrativ teritoriale se numără şi Suceveni, Cavadineşti şi Bereşti-Meria, comune ce au suferit pagube, în urmă cu aproximativ o lună, în urma unor ploi abundente. „Trebuia să prindem şi aceste comune pentru că nu au primit niciun ban de nicăieri. Au nevoie de fonduri”, ne-a declarat Iuliana Tania Bogdan, vicepreşedinte al CJ.
Şi Consiliul Local al municipiului Galaţi a oferit, joi, sprijin financiar în valoare de 1,1 milioane de lei pentru 11 comune afectate de inundaţii din judeţ.

Citit 682 ori Ultima modificare Vineri, 20 Septembrie 2013 21:05

1 comentariu

 • postat de va e frica de adevar?
  Vineri, 20 Septembrie 2013 22:35
  5.13.194.***
  consilierii judeteni si locali in afara de afacerile lor mai cred ca au si indatoriri fata de cei ce I-au ales? ma indoiesc, totul e o farsa gen piesele de teatru jucate cu marionete in piete publice. totul e doar o prefacere a indeplinirii unor sarcini date de un salariu ridicat. pe linga salariu asta, cite nu mai sint....de fapt totul e o smecherie cu doi actori, unu smecher si destept, politicianul galatean si unu fraier si credul, galateanul. ce-i mai nasol e ca ala fraierulsi saracul il imbogateste pe ala smecherul.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.