A supărat chiar pe cine nu trebuia/ Hamza, pe făraş de la CJ?

A supărat chiar pe cine nu trebuia/ Hamza, pe făraş de la CJ?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zilele lui Cornel Hamza la şefia Consiliului Judeţului sunt numărate, după ce „craiul” din Iveşti i-a supărat chiar pe şefii săi din PSD, susţin surse din CJ. Recunoscut drept un apropiat al lui Luciano Tudor (despre cei doi circulă tot soiul de informaţii potrivit cărora sunt prieteni pe motiv de Drumuri şi Poduri), se pare că Hamza, odată ajuns la conducerea CJ, a uitat subit de nevoile primarilor cu carnet roşu de partid şi s-a concentrat mai mult pe rezolvarea unor probleme personale. Pentru că se simte încolţit, vicepreşedintele CJ a ales să-i facă „vizite” de curtoazie lui Bacalbaşa, pe care îl critica destul de des la începutul mandatului, în speranţa că va avea susţinerea necesară pentru a-şi duce mandatul la bun sfârşit.

Citit 2769 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Octombrie 2013 09:31

3 comentarii

 • postat de aurel
  Duminică, 20 Octombrie 2013 18:55
  5.13.204.***
  PSDistilor, felicitari daca faceti asa ceva . Ăsta e o varza murata care trebuie sa se intinda cat ii este plapuma , ca deja s-a lungit si latit cu tupeu . Cititi articolul despre el in ANTIDOTUL.
  1
  1
  Raportează
 • postat de alegator
  Sâmbătă, 19 Octombrie 2013 23:35
  5.13.209.***
  hamza, acest tortionar de ivesti, daca a fost prins cu matza in sac de psd, normal ca acum il pupa pe bacalbasa, ca sa mai poata fura putin, ca daca este dat afara din CJ, va ajunge un amarat de invatator la ivesti, fara masina la scara, care face 400 km zilnic doar sa aduca la birou si sa duca acasa pe dl vicepresedinte hamza, acest mare titan al politicii galatene, ajuns ajuns sef pe motiv de pupaturi aplicate unde apuca si cui apuca. Acum e la rand bacalbasa, doar amandoi impart cascavalul ,
  asta este hamza:
  http://impact-est.ro/culise/tortionarii-din-bucesti-ivesti-si-liesti-conduc-judetul-galati/
  0
  8
  Raportează
 • postat de cetateanul
  Sâmbătă, 19 Octombrie 2013 22:25
  5.13.193.***
  curvele tot curve raman
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.