Un politician grijuliu: Bogdan Ciucă îşi trece averea pe numele fiului

Un politician grijuliu: Bogdan Ciucă îşi trece averea pe numele fiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PC Bogdan Ciucă a devenit tată în vara anului trecut, dar fiul lui, Vladimir Alexandru Ciucă, deţine deja o mică avere pe numele lui. Deocamdată, tatăl parlamentar nu s-a grăbit să-l împroprietărească şi pe fiu cu unul dintre cele şapte terenuri şi trei case pe care le deţine, dar i-a asigurat din punct de vedere financiar viitorul. Mai exact, ce-i al lui Vladimir Alexandru Ciucă e deja pus de-o parte. Încă din 2012, fiul deputatului a devenit titularul unui depozit bancar de 10.000 de euro şi al altuia de 4.000 de lei.

În 2013, Vladimir Alexandru Ciucă şi-a mai adăugat un depozit de 2.500 de euro. Şi pentru că viitorul educaţional trebuie asigurat, băieţelul are deja un depozit pentru studii în valoare de 1.000 de euro, deschis tot în 2013.

Trebuie spus că Bogdan Ciucă nu este singurul parlamentar care s-a îngrijit de soarta moştenitorului său. Deputatul PSD Florin Pâslaru şi-a donat, în 2012, vila de 404 mp, de pe strada Al. I. Cuza şi terenul de 263 mp fiului său, Alexandru. Vila figurează ca sediu social al firmei deţinute de fiul şi soţia parlamentarului. Atât de "grijuliu" a fost parlamentarul încât şi-a angajat feciorul la cabinetul parlamentar, intrând în vizorul Agenţiei Naţionale pentru Integritate, care se tot chinuie să-l lase fără scaunul de parlamentar.

Şi deputatul PSD Viorel Ştefan şi-a trecut, din 2002, un apartament de 178 mp, situat în Galaţi, pe numele fiului, Robert.

Citit 2690 ori Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2013 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.