Tecuciul îşi face Sală Polivalentă şi Bazin de înot

Tecuciul îşi face Sală Polivalentă şi Bazin de înot
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă amintiţi de şirul lung de ani în care ni se tot promite că Galaţiul va avea un bazin acoperit, de înot? Dar de promisiunile de refacere a Sălii Sporturilor? Ei bine, în timp ce la Galaţi se tot promite, de ani de zile, la Tecuci… chiar se lucrează.

Zilele trecute, în cursul unei vizite la Primăria din Tecuci, edilul şef, Eduard Finkelstain, ne-a spus pe un ton foarte firesc despre „Sala Polivalentă, care este aproape gata, cam în trei-patru luni o terminăm”.

Amabil, dar neîncrezător, l-am întrebat pe edil, mai mult de dragul conversaţiei, unde este construcţia? „Lângă Bazinul de înot!”, a venit răspunsul la fel de calm.

Ulterior am aflat că lucrările la Sala Polivalentă au început în primăvara lui 2008 şi că este vorba despre o investiţie a Companiei Naţionale de Investiţii, iar Bazinul de înot - investiţia Ministerului Educaţiei.

Am verificat, cele două obiective există; bonus la această realitate menită parcă să pună gaz pe focul sportivilor gălăţeni care cer de ani de zile amenajarea bazelor sportive, Bazinul de înot din Tecuci este situat pe … aleea Ştrandului.

După aşa informaţie, ce îţi mai rămâne decât să te întrebi: „de ce alţii pot şi noi nu?”…

Citit 1772 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.