Între „nu comentez” şi „greşelile se plătesc” / Ce spun politicienii gălăţeni despre reţinerea lui Bocăneanu

Între „nu comentez” şi „greşelile se plătesc” / Ce spun politicienii gălăţeni despre reţinerea lui Bocăneanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reţinerea prefectului Emanoil Cătălin Bocăneanu, acuzat de o serie întreagă de infracţiuni, a împărţit clasa politică în două. De o parte, partidele care compun Uniunea Social-Liberală preferă să nu comenteze, de cealaltă parte, Opoziţia cere ca greşelile să fie pedepsite.

Iată ce ne-au declarat cele mai importante partide politice despre situaţia de la Prefectura Galaţi.

„Nu comentăm o anchetă aflată în curs de desfăşurare”, ne-a declarat sec, în numele PSD, purtătorul de cuvânt al partidului Claudiu Brînzan.

„Nu am comentat niciodată decizii ale justiţiei, nu e normal. Justiţia e justiţie”, ne-a declarat laconic liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre.

„Dacă nu eşti atent şi greşeşti, plăteşti! Greşelile care vizează interese publice se plătesc şi mai mult”, ne-a declarat deputatul PDL Mircea Toader, precizând că nu îl cunoaşte bine pe prefectul Bocăneanu. „Noi i-am făcut plângere penală privind modul în care a desemnat preşedinţii şi vicepreşedinţii comisiilor pentru alegerile de anul trecut, dar nu a avut efect. Deşi aceştia ar fi trebuit să fie numiţi la propunerea primarilor, prefectul nu a respectat acest lucru, probabil considera că legea nu este pentru el”, ne-a mai spus Mircea Toader.

Citit 2846 ori Ultima modificare Vineri, 15 Noiembrie 2013 21:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.