Primarul Marius Stan: "Dacă gălăţenii nu-şi plătesc întreţinerea, după Sărbători oraşul rămâne fără căldură!"

Primarul Marius Stan: "Dacă gălăţenii nu-şi plătesc întreţinerea, după Sărbători oraşul rămâne fără căldură!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Faptul că Guvernul a alocat zece milioane de lei pentru căldura gălăţenilor, iar alte 15 milioane de lei s-au alocat de la bugetul local pentru agent termic, nu înseamnă că oraşul a scăpat de grija facturii la întreţinere. Conform Apaterm, dacă până pe 15 ianuarie nu se strâng 18 milioane de lei pentru plata facturii, rămânem în frig.

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a subliniat că situaţia este gravă. „Trag semnalul de alarmă şi nu vreau să mint. Dacă populaţia nu înţelege că trebuie să plătească acest serviciu, după sărbători vom fi puşi cu certitudine în situaţia de a nu mai furniza căldură în sistem centralizat în tot oraşul, ceea ce înseamnă o nenorocire. Nu va mai fi nici apă caldă, nu numai căldură! Doamne, fereşte! Fac apel la oameni să vină să plătească cel puţin factura curentă, pentru că plata facturii curente ne asigură un tampon de bani pentru achiziţia de gaz metan pentru luna următoare, altfel avem mari probleme”, a declarat Marius Stan.

Edilul a admis că au fost nişte probleme tehnice pe anumite zone, dar CET a promis că începând de astăzi intră în funcţiune şi a doua turbină, iar agentul termic va fi la parametrii doriţi.

Citit 3589 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2013 10:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.