Ce părere au gălăţenii despre promisiunile de refacere a infrastructurii devastată de inundaţii
Foto: Foto: Nicoleta Onofrei

Ce părere au gălăţenii despre promisiunile de refacere a infrastructurii devastată de inundaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei mai mulţi dintre cetăţenii cu care am stat de vorbă nu s-au arătat surprinşi de faptul că autorităţile şi politicienii nu şi-au respectat promisiunile faţă de gălăţenii din mediul rural, loviţi de inundaţii. Am întâlnit persoane care au văzut cu ochii lor drumurile distruse din judeţ şi care chiar aveau curaj să parieze că lucrările de refacere a infrastructurii vor fi demarate în perioada alegerilor, cu scop electoral.

Domnul Toni: "Nu mă surprinde faptul că autorităţile nu s-au ţinut de cuvânt. Politicienii ne reprezintă pe noi. Cum sunt ei, aşa suntem şi noi. Asta este eticheta."

Cristian Branişte, 24 de ani: "Cred că nimeni nu are încredere în politicieni. Masa politică este coruptă, nu? Aşa se spune."

Ciprian Munteanu, 31 de ani: "Ar trebui ca politicienii noştri să se implice mai mult, să se zbată pentru a rezolva astfel de probleme atât de importante. Îmi place să cred că sunt şi politicieni care inspiră încredere şi care ar vrea să facă ceva pentru cetăţeni. Din păcate, se pare că, în general, atunci când te vezi împuternicit, de obicei te şi corupi, chiar dacă ai intenţii bune anterior. Aşa este firea umană. Am fost plecat în Madrid şi în Portugalia. Este cam acelaşi nivel de corupţie, numai că acolo nu se fură tot.”

Nicolae Talaşman, 75 de ani: "Dar ei nu se pricep. Fac numai prostii. Sunt în tot felul de posturi sus, dar de făcut, mai deloc nu fac. Uitaţi-vă la ce legi dau, Legea pensiilor, de exemplu. Mie mi s-au furat nişte bani, am făcut tot felul de demersuri în acest sens şi nu s-a rezolvat nimic. Eu stau la ţară, ştiu în ce fel arată drumurile şi toate celelalte. Mai încearcă primarii să facă ceva, dar interesele sunt mari. Când încep alegerile, o să se implice mai mult."

Citit 700 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Ianuarie 2014 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.