Absenţi la şedinţele pe comisii şi la cea de îndată/ Primarul, supărat pe colegii de partid

Absenţi la şedinţele pe comisii şi la cea de îndată/ Primarul, supărat pe colegii de partid
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După experienţa de la şedinţa trecută a Consiliului Local, când grupul PNL nu a susţinut trei proiecte de hotărâre propuse de primarul Marius Stan, marţi, edilul a mai avut parte de o nouă „surpriză”. Niciunul dintre consilierii liberali nu a participat la şedinţa de îndată, convocată pentru stabilirea facilităţilor acordate în transportul local de persoane, şi nici la şedinţele pe comisii unde ar fi trebuit să fie prezentate proiectele parcărilor care ar trebui să ia locul garajelor din Complex Ancora şi Micro 19.

De ce să sufere pensionarii, şomerii elevii şi studenţii?

„Toţi liberalii au lipsit. Am rugat secretara să sune de câte două ori, pe fiecare dintre ei, şi să întrebe cine vine la şedinţă şi, dacă nu, de ce nu vine. Dr. Mihail Bucatanschi a declarat că e bolnav, dar era, de fapt, la cabinetul de consultaţii. Dr. Sorin Ungurianu a spus că e de gardă, dar fusese dimineaţă. Dr. Raul Mihailov a motivat că e de gardă, dar, în realitate, nu era. Cristian Dima a spus că e plecat din localitate, dar nu era. Gigi Caliga era plecat din ţară. Singurul care avea toate motivele să nu participe la şedinţă din cauza problemelor de sănătate, dl Săvel Rotaru, a făcut un efort, şi a semnat pentru facilităţi. Nu e drept să sufere persoanele fără venituri, pensionarii cu pensii mici, şomerii, elevii şi studenţii care au nevoie de aceste facilităţi pentru că nişte consilieri nu vin la şedinţă”, ne-a declarat Marius Stan.

Ce-au spus aleşii

Am încercat să-i contactăm telefonic pe fiecare dintre consilierii liberali pentru a afla ce s-a întâmplat. Dr. Bucatanschi ne-a declarat că a lipsit de la şedinţe pentru că a fost răcit. Dr. Ungurianu ne-a spus că a fost de gardă, şi că abia la ora 15,00 a ieşit din sala de operaţie. Dr. Mihailov ne-a spus că nu a fost la şedinţe, fără a preciza motivul. Gigi Caliga ne-a anunţat din start că nu este în ţară. Singurul care nu a putut fi contactat a fost Cristian Dima. Iar Săvel Rotaru ne-a declarat că, în ciuda problemelor de sănătate, i s-a părut normal să ia parte la decizia care vizează miile de gălăţeni care au nevoie de abonamente gratuite sau cu reducere.

Absenţa întregului grup de consilieri liberali poate fi doar o coincidenţă, dar poate fi şi un semnal de alarmă privind relaţia dintre primarul Marius Stan şi partidul din care face parte. Să sperăm că se va găsi cineva suficient de inteligent ca să-i împace pe liberali, pentru că aceia care au de suferit sunt gălăţenii.

Citit 2401 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Februarie 2014 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.