Interviu cu Theodor Stolojan/ Galaţiul poate crea locuri de muncă cu bani europeni! (EXCLUSIV VL)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Interviu cu Theodor Stolojan/ Galaţiul poate crea locuri de muncă cu bani europeni! (EXCLUSIV VL)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aflat în vizită la malul Dunării, europarlamentarul PDL Theodor Stolojan, vicepreşedintele Comisiei pentru afaceri economice şi monetare din Parlamentul European, a avut amabilitatea să acorde cotidianului „Viaţa liberă” un interviu în exclusivitateEurodeputatul vorbeşte despre dezvoltarea zonei Galaţi-Brăila şi crearea de locuri de muncă cu bani europeni, precum şi despre impactul socio-economic al legislaţiei româneşti, nearmonizată, din păcate, cu cea europeană


- Care credeţi că este punctul nevralgic al armonizării legislaţiei româneşti cu cea europeană? Mediul de afaceri se confruntă cu serioase probleme din acest punct de vedere, în special companiile cu capital străin.

- Eu aş începe cu cea mai importantă problemă pentru Combinatul Siderurgic din Galaţi: echilibrul care trebuie să existe între legislaţia europeană în materie de energie şi schimbări climatice şi scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră. Uniunea Europeană a adoptat o strategie şi o serie de reglementări care obligă statele membre la anumite acţiuni care au încărcat costurile cu energia folosită. Este vorba despre toţi consumatorii de energie bazată pe combustibili fosili. Ei sunt nevoiţi să cumpere o serie de certificate verzi, care le încarcă costurile. Nu este vorba doar despre combinatul de oţel din România, ci din toată Europa, care au spus foarte limpede că dacă se continuă această politică, în ritmul în care a fost gândit iniţial, atunci va fi foarte complicat pentru industria oţelului, pentru toate industriile mari consumatoare de energie să mai poată fi competitive în Europa. Aici, ei au dreptate. Dacă Rusia, Ucraina, China şi alte ţări, care nu sunt atât de preocupate de schimbările climatice, nu adoptă şi ele măsuri de acest gen, atunci practic toate combinatele de oţel sau de petrochimie din Europa, mari consumatoare de energie - inclusiv Alro, de la Slatina, nu mai pot face faţă competiţiei cu fabricile de acelaşi gen din ţările în care nu se iau astfel de măsuri. Iată o primă problemă, care începe să fie rezolvată în UE, în sensul că se gândeşte un echilibru mai bun între aceste cerinţe, de a reduce emisiile cu gaz de seră, şi necesităţile de a asigura competitivitatea industriilor din România şi din Europa. Totuşi, şi Guvernul a exagerat cu anumite măsuri de încurajare a energiei regenerabile, acordând stimulente prea mari. Această măsură va fi, însă, corectată. Prin urmare, problemele pe care le are judeţul Galaţi, şi nu numai, ţin pe de o parte de reglementările europene, care au sărit şi ele peste cal, iar pe de altă parte de problemele din România. Guvernul trebuie să ia măsuri pentru ca mediul de afaceri să nu-i alunge pe investitori.

- Pentru că aţi vorbit despre taxe şi impozite, cum comentaţi ideea Guvernului de a adopta impozitarea diferenţiată pe salarii?

- Discutăm despre un Guvern socialist, chiar dacă PNL face parte din acest guvern, iar guvernele socialiste asta îşi propun întotdeauna: să impoziteze diferenţiat. De fapt, ei vor să distrugă cota unică, deşi la noi este una dintre cele mai mici cote de impozitare din Uniunea Europeană. Este un pas înapoi. Ideea de a plăti un impozit pe salarii de opt la sută, în condiţiile în care ai atâtea probleme care sunt în suferinţă de fonduri publice, precum Sănătatea şi Educaţia, sigur că nu rezolvă nimic. Vor trebui să mărească alte impozite ca să acopere acest gol de resurse. De fapt, este o măsură foarte populistă, revitalizată şi reîncălzită, într-un an electoral.

- Care sunt şansele ca PSD şi PNL să aibă un candidat comun la alegerile prezidenţiale?

- Din ce în ce mai mici, după câte îmi dau seama. La ora actuală, suntem practic într-o criză guvernamentală. Sunt ministere întregi în care miniştrii şi-au dat demisia. În loc să discutăm despre ce vrea să facă România cu banii europeni, în perioada 2014-2015, discutăm despre scandalurile dintre PSD şi PNL. Vă ofer un exemplu relevant: Galaţiul şi Brăila fac parte din una dintre cele trei regiuni din România în care şomajul la tineri depăşeşte 25 la sută şi este o regiune îndreptăţită să folosească deja fonduri prevăzute în anii 2014 şi 2015 pentru a crea locuri de muncă pentru tineri. Uniunea Europeană a făcut o excepţie de la reguli, în sensul că înainte de a se încheia un parteneriat cu România pentru folosirea fondurilor europene 2014-2020, a dat liber României să avanseze bani, pe care să îi recupereze din aceste fonduri destinate creării de locuri de muncă pentru tineri. La ora actuală, nu ştim ce a făcut Guvernul României în acest domeniu. Există, de asemenea, o strategie a Dunării care, iarăşi, nu este pusă în valoare de Guvernul României. Cât timp Dunărea este graniţă între România şi Bulgaria şi România şi Serbia, este foarte greu să atragi investitori în această zonă. Este o atitudine împotriva intereselor românilor şi ale României, cu consecinţe directe asupra valorificării acestui avantaj natural, Dunărea. Uitaţi-vă ce înseamnă Dunărea în Austria, în Ungaria, în Slovacia.

- Ce şanse daţi candidatului dumneavoastră la prezidenţiale?

- Domnul Predoiu este încă necunoscut de o parte a populaţiei şi asta constituie o resursă pentru noi. Dânsul a demonstrat că a fost un profesionist nu numai în sectorul privat, ci şi în calitate de ministru al Justiţiei sub mai multe guverne. Este un om relativ tânăr, cu o puternică formaţie profesională. Este un om care a intrat în politică efectiv dorind să facă bine pentru România. Am mare încredere în şansele dânsului.

- În prezent, este o luptă „la baionetă” între Galaţi şi Brăila pe tema căii de acces peste Dunăre. Gălăţenii vor tunel, iar brăilenii - pod. Care ar fi soluţia optimă?

- Nu aş vrea să mă amestec în această competiţie. Ar trebui făcute nişte evaluări. Vă spun un proiect pe care, din păcate, Galaţiul nu îl promovează suficient şi care ar avea, poate, la fel de mare importanţă ca această cale de traversare a Dunării, în ceea ce priveşte dezvoltarea: de a face Prutul navigabil. Prutul a fost navigabil înainte de Al Doilea Război Mondial, dar a devenit nenavigabil începând cu anul 1940, când România a trebuit să cedeze Basarabia Uniunii Sovietice, sub ameninţarea unui ultimatum. La ora actuală, se pare că cei din Republica Moldova sunt mult mai interesaţi în acest proiect decât România. Sigur că podul este necesar. Unde se va face, cred că ar trebui să îşi spună cuvântul specialiştii.

 

Citit 3478 ori Ultima modificare Vineri, 14 Februarie 2014 18:11

28 comentarii

 • postat de alina
  Duminică, 16 Februarie 2014 18:33
  84.117.42.***
  Asta a lucrat la FMI adica camatarii care ne-au indatorat tara pe 100 de ani si mai are tupeul sa vina sa vorbeasca?!
  2
  4
  Raportează
 • postat de un idiot obligat sa plateasca taxe
  Duminică, 16 Februarie 2014 15:26
  185.26.182.***
  Dupa cat a furat cu rusii la ALRO, ca sefulet FMI pentru Basarabia cat a mai trebuit, nu-i ajunge. Ce o mai vrea jigodia asta dupa ce a lins-o si pe aia de serviciu de la cotroceni, si pe alea jigodii de teapa sa din "reprezentantii Romaniei " de la H-UE care iau salariu de la romani dar fac mai mult rau decat extremistii bozgori?

  Sa se duca cu durerea lui de cap... la garajul lu' bisnitarul sef!
  3
  8
  Raportează
 • postat de Fresnescu Ionel
  Duminică, 16 Februarie 2014 10:13
  92.80.145.***
  Sunt bolnav psihic, handicapat, avortat in sant, fiu de scroafa rapanoasa in calduri impreunata cu un bou pisharcos si plin de balega din Radu Negru din Braila. Sunt conceput intr-o cireada plina de vaci boi si deci...va rog sa ma intelegeti ca sunt retard mintal ca mai tot neamul nostru de la maimuta si pana la noi, toata gloata si gloabele ce poarta numele de rahat: FRESNESCU sunt toti cretini, dobitoci, jeguri penale, trantori, puturosi, lenesi, asistati-social, derbedei betivi de crasme ieftine, vagabonzi si taraie ogheala!!! Astia suntem noi, neamul lui Fresnescu! O adunatura de zoaie si spurcaciuni!!!
  Am uitat sa mentionez ca luna asta nu am primit medicamentele compensate si nici indemnizatia de handicapat. Va rog sa ma credeti ca delirez in crize din cauza creierului meu care mi-a ajuns in colon si incep sa-l elimin ...kacandu-l in closet cu diaree! Poate aveti niste porc ramas de la Craciun, sau orice incepe cu "P", ca sa bag si eu ceva in gura. De exemplu ...monezi ale statului Boswana sau statiunea din Croatia....Sau, daca binevoiti, puteti sa-mi bagati voi galatenii cata carne vreti in frigider si-n gura mea! Va multumesc dragi galateni! Voi mi-ati facut mereu suferinta mai usoara si frigiderul mai plin.
  Va respect galatenilor ca nu aveti si voi un retard ca mine care sa se se dea in stamba ca BOUL!!!
  5
  4
  Raportează
 • postat de florin
  Duminică, 16 Februarie 2014 08:53
  5.13.199.***
  Un om care in functie de cum ia convenit a fost comunist,a fost de stinga ,a fost de dreapta a fost orice nu mai banul sa iasa.Un om care face parte dintr-un partid care a pus Romania la zid in Parlamentul European ,care a demolat in permanenta si care nu a construit nimic.Un om care a fost in stare sa confisce toata valuta din banci la un moment dat un om care a tradat pe mullti un om care pina la urma nici profesional nu a dovedit nimic.Stolojan ca si Nica sau Dobre ca sa nu se supere cineva nu ne mai reprezinta de mult daca ne-a reprezentat vreodata .Toata aceasta asa zis clasa politica reprezinta in principal doar grupuri de interese,familii puternice din Romania si cauta sa se tina aproape in permanenta aproape de ciolan.Ciolan=contracte afaceri cu statul.Restul sunt bla blauri.Dar cel mai rau lucru pe care la facut Stolojan cu reprezentantii PDL-ului acesta a fost-Punerea la zid a Romaniei in Parlamentul European atunci cind si-au simtit afacerile in primejdie.Nici un partid din Europa nu a facut ce a facut PDL-ul pentru asi apara afacerile,functiile.Dupa 20 de ani politicienii trebuie sa inteleaga ca noi dorim sa stim ce au facut.Nu ce vor face.Toti incepind de la Stolojan si terminind cu Nica nu trebuie sa mai aiba discursuri de partide si candidati incepatori!Nu toti au fost de-a lungul timpului in diverse functii publice bine platite din banii nostri .Acum este timpul sa vina STOLOJAN IN CAZUL NOSTRU SI SA NE SPUNA :FRATILOR AM REALIZAT IN ULTIMII 5 ANI ACESTE LUCRURI:1,2,3,4,5........Acum am in desfasurare acest lucru care va ajuta romanul sa traiasca mai bine.SIIN VIITOR 1,2,3,4........Discursurile care incep cu Galatiul trebuie sa atraga........NU.Discursurile trebuie sa inceapa cu Galatiul a atras in ultimii 4 ani urmatoarele fonduri......Daca nu a atras atunci cineva este vinovat.Si acela in nici un caz nu este omul simplu care nu a vazut niciodata Bruxellul
  1
  11
  Raportează
 • postat de regiunea fotbalistica galati zona medici care nu iau spaga
  Duminică, 16 Februarie 2014 08:39
  5.13.145.***
  ehe decat un primar care vrea pod pentru ca el nu are bacul luat .......halal analfabetism......... halal calitate

  Traiasca MANIPULAREA manipulatorii si parazitii asta e tara lor
  3
  3
  Raportează
 • postat de BURUIANA
  Duminică, 16 Februarie 2014 05:02
  5.13.139.***
  au inceput sa apara 'FRIPTURISTII!! SA PROSTEASCA IARASI PE NAIVI!! PROBABIL A VENIT CU UN CAMION PLIN CU CALDARI, PUNGI DE FAINA SI OREZ, TRICOURI SI SAPCI ETC..ETC.....CRED CA S-A LAMURIT ROMANII INCLUSIV NOI GALATENII CA NEA-U TOT PACALIT SI SARACIT , FARA SA FACA NIMIC DAR NIMIC IN TARISOARA SI JUDETUL NOSTRU!!ISI URMARESC DOAR INTERESELE PERSONALE!!!!
  3
  6
  Raportează
 • postat de ADRIAN
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 20:12
  89.137.228.***
  Domnul STOLOJAN ar trebui sa isi manance pensia .Dupa 7 ani de stat ca europarlamentar in care nu a facut nimic pentru tara , mai vine sa dea indicatii pe cine sa alegem . CHIAR nu mai are nici un pic de rusine sau mai vrea sa mai fie inca o tura europarlamentar.Sa stea sa-si administreze averea
  2
  13
  Raportează
 • postat de any
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 19:48
  5.13.236.***
  Vorbe-n vant pentru masele largi. Nu stiu de ce am asociat intotdeauna viitorul cu progresul, cu evolutia, cu modernul. Galatiul zilelor noastre iti demonstreaza contrariul: nu numai ca n-am progresat ca societate si mentalitate, dar in multe privinte, am regresat. Cine este responsabil pentru aceasta stare de fapt -cei din frunte impreuna cu cei care i-au ales.
  0
  15
  Raportează
 • postat de CONTRAIDIOTENIE
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 18:33
  89.137.138.***
  Numai dupa comentarii iti dai seama cat de idioti sunt unii gen, galatean , ciprian etc, intrucat ordinariile alesilor sunt acoperite tocmai de astfel de prosti care nu inteleg ca tocmai asta vor toTi politicienii, sa le atraga atentia unora asupra altora ca sa nu mai fie ei in atentie. Ce este atat de greu sa pricepeti ca, ATENTIE SI IDIOTILOR, IN GALATI ORASUL CU CEI MAI MULTI PARLAMENTARI SI SENATORI , NU S-A FACUT NIMIC. TOTI INDIFERENT DE PARTID AU FURAT. SI PENTRU CINE VA BALACARIT???????PENTRU CE????? DOAR SA FITI NEMERNICI DE-AI LOR!!!!! BANI EUROPENI AU MAI FOST LA GALATI , SI CHIAR FOARTE MULTI .CE S-A FACUT CU EI???? INTREB DESTEPTII CARE NU MAI POT DEDRAGUL ALESILOR. CE S-A FACUT CU BANII EUROPENI IN VALEA ORASULUI UNDE SUNT INUNDATII CONTINUU??/NIMIC S-AU FURAT TOTI BANII EUROPENI. CE S-A FACUT IN PORT CU BANII EUROPENI????NIMIC. INTREB TOT DESTEPTII CARE PUPA-N CUR ALESII???? S-AU FURAT. DE CE,.NU PUTETI PRICEPE ASTA.NU POT CREDE CA SUNTETI ATAT DE RETINUTI.PACAT .
  3
  11
  Raportează
 • postat de un oripilat de politica
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 18:12
  5.13.143.***
  lasa-neeee, lasa-neeee,lasa-neeee!
  2
  11
  Raportează
 • postat de galatean
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 15:09
  5.13.236.***
  Ce s-a intamplat basistilor ? V-a intrat morcovu-n couur ? Va este teama ca ve-ti fi fugariti pe strazi precum ceauseii in '89 ? Voi nu vedeti ca oamenii de bun simt, care-l injura pe satan si gasca lui, va coplesesc, pur si simplu ?!?
  11
  12
  Raportează
 • postat de Ciprian Olariu34
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 14:34
  92.80.145.***
  @abdul si americano
  Fanfaronilor, uitati-va la statistica LIKE-urilor si DISLIKE-urilor apoi latrati din gura, da???? Asa VOI sunteti frustrati nu noi, panaramelor!!! BASISTI tristi ce sunteti, muriti in chinuri bai!!! Si luati-l si pe Frankenstein cu voi si pe chiorul de la Cotroceni!!!
  15
  10
  Raportează
 • postat de Rau
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 14:18
  2.36.57.***
  A inceput campania electorala!!Renasc mortii si fosilele din hibernare!!!Incep infratirile si prieteniile ciudate de fatada,se aliaza dreapta cu stanga,stanga cu centru,pisica cu soricelul etc..MADE IN ROMANIA!!
  3
  21
  Raportează
 • postat de americano
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 13:48
  79.116.96.***
  excelent comentariu, abdul!
  Insa e prea subtil pentru hoardele de frustrati care au postat inaintea ta.
  Iti consumi energia degeaba. Nu merita.
  Postacii care s-au aciuat aici, pe Viata libera, sunt oameni cu ficatul negru. Fosti activisti, fosti comunisti, insi cu probleme psihice, manipulatori ai partidelor, frustrati.
  Personal, cred ca voi renunta sa mai citesc comentariile. Îi recomand dlui Baila sa inchida comentariile, daca chiar tine la imaginea si la viitorul acestui ziar. Zona de comentarii este profund viciata de circa 20 de comentatori (mereu aceeasi) care spun prostii colosale. Comentatorii care chiar au ceva de zis sunt bruscati, injurati, jigniti samd.
  15
  11
  Raportează
 • postat de abdul
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 13:40
  83.103.238.***
  Daca cineva , persoana importanta la EU , vine in Galati , nu este bine. E bine sa putrezim in liniste si uitare totala . E bine sa nu mai calce NIMENI in Galati. Noi, cei care am ales DURBACA ( mult mai tanar decat Stolojan si inca verde la furat ) Dan Nica, doctoral Ichim ( mult mai slab fizic decat Stolojan), Dr. Nechita care incompatibil fiind, a vacantat colegiul 9 (deci este mult mai bun decat Stolojan care nu a vacantat nimic si nici nu este incompatibil),PASLARU, dragul de el care si-a angajat fiul care murea de foame la cabinetul parlamentar iunde nu a platit niciodata chiria ( e mai bun decat Stolo pentru ca nu pleaca desi este incompatibil si securest turnator al tuturor colegilor de facultate si partid). Noi avem o europalamentara de Galati , TICAU , cae face si drege la Bruxelles (nu stim ce in afara de faptul ca a nascut un copil ). Nu ne trebuie nimeni si nimic . Avem de toate .
  18
  11
  Raportează
 • postat de Mos Ion Roata
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 13:17
  5.13.236.***
  Ce mai vrea si frankenstein asta ??? Alaturi de incrucisatul ala din dealul Cotrocenilor, ne-a mancat viata si ne-a distrus ca natie, iar acum vine sa ne cerseasca din nou voturile, pentru a-si asigura un loc confortabil in fotoliul de europarlamentar ?!? Vrea sa primeasca 7500 de euro/luna ( atentie !!! sunt bani platiti de Romania, deci banii nostri !!! ) pentru ca, impreuna cu matrafoxata aia de macovei si cu euroanalfabeta lu' tata , sa ne ponegreasca din nou tara si neamul ??? Niste scursuri, ca si ceilalti din celelalte gasti de altfel ! Noi suntem prosti ca-i bagam in seama si ca mergem sa-i votam ! Ma rog, cei care merg la vot.........
  6
  14
  Raportează
 • postat de galateanca
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 11:37
  89.137.231.***
  Fosila asta chiar ne crede pe toti prosti?
  3
  22
  Raportează
 • postat de Sandu
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 11:20
  92.80.187.***
  Acest comunisto/securist chiar crede ca pe aceste meleaguri s/a rasturnat caruta cu prosti.Suntem satui de astfel de specimene care nu au facut numic pentru Romania dar sunt promovati ca mari specialisti in toate si in nimic.Sa spuna mai bine cum a fost in 2004 cand s/a autoimbolnavit ca sa faca partie pentru un alt securist care a nenorocit o tara aproape 10 ani.Tara asta are nevoie de tineri capabili unii au stududii stralucite la cele ma prestigioase universitati din occident insa nu mai incap datorita unor asemenea fosile.Rusine Stolojan poate ne spune si unde sunt miliardele de dolari tranferati de Ceausescu in strainatate ...intrucat raspundea in Ministerul Finantelor de tranzactiile valutare.Sau poate acesti bani au intrat in buzunarele unor profitori de care nu este strain nici el.Un astfel de interviu astepta galatenii nu vorbe goale pe care nu le mai digera nici copii.
  6
  22
  Raportează
 • postat de nicu
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 11:03
  95.77.196.***
  pusca si cureaua lata, ati fost la guvernare si in urma voastra ce a ramas? salarii taiate cu 25%, pensii taiate cu 15 %, 350 000 de mici companii inchise cu impozitul forfetar, sute de scoli si spitale inchise, lideri de tip igas, funeriu, anastase, udrea. asa ceva face doar o trupa de ocupatie straina, nu un guvern

  nu vrem sa auzim de voi, gata, ati picat la examen. fiti fericiti ca nu aruncam cu oua clocite cand va vedem pe strada
  7
  21
  Raportează
 • postat de suparatu`
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 10:56
  5.13.136.***
  Ce mai vrea si fosila asta expirata ? Se gandeste sa mai arunce niste bla, bla-uri inainte de alegeri, poate s`or prinde cumva !?
  5
  23
  Raportează
 • postat de sorin
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 09:27
  89.137.139.***
  Scula pe bascula. Ti-ai dat examenele, ai cazut lamentabil si esti expirat. Ai tradat atunci cand am avut incredere si nevoie de tine. Acum ai venit sa ne spui....ce? Povesti de adunat voturi ca sa va fie bine tot voua pe spatele votantilor. Normal, cred ca ai de achitat intai cateva note de plata si dupa aceea sa ne povestesti din basmele de adormit minti!
  4
  27
  Raportează
 • postat de manipulator de rasa
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 09:10
  5.13.145.***
  ehe manipularea are caile incurcate...un stadion ar fi fost bun dar nu acum inainte de alegerile locale....pe modelul boc la cluj campania de cumparat voturi cu bani publici poate fi generata. suntem toti cu ochii pe acest fotbalist de rasa si pe strategia lui de manipulare pana acum nu a facut nimik vorbe, vopsea si beculete cate-o smardoiala sa umple hotelurile liberale inca odata romania pare o tara de oameni prosti ce nu isi cunosc drepturile si usor de manipulat in raul personal de aici o clasa politica slaba in lipsa de idei si cuprinsa de un teatru general e multa mizerie lipsa de moralitate lipsa de verticalitate minciuna demagogie......tristete
  13
  10
  Raportează
 • postat de Ne credeti idioti ?
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 08:20
  5.13.235.***
  Chiar ne credeti idioti ? Asta e un securist nenorocit si putred de bogat.Poate Voi aveti nevoie de minciunile lui.
  7
  23
  Raportează
 • postat de sila de gunoaie!
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 07:54
  5.13.190.***
  Parlamentarii galateni nu prea se sichisesc cu prezenta in parlament! Si atunci cand o fac, dorm in liniste! Ca altfel ajungeau si la Galati iinvestitii, daca nu in locuri de munca, macar in infrastructura!
  Dovada ca nu am avut nici un parlamentar dornic sa faca ceva pt Galati, sta in faptul ca nu a fost investit nimic serios in judet,!
  P.S. Sper ca la urmatoarele alegeri sa votam exact asa cum ne reprezinta si ei pe noi!
  0
  31
  Raportează
 • postat de BURUIANA
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 07:45
  5.13.217.***
  IARASI AI APARUT DL STOLOJAN!?? SE APROPIE CAMPNIA ELECTORALA!!???UNDE AI FOST PANA ACUM?? SA VII SA NE DAI SFATURI SA NE IMBROBODESTI IARASI !! NU ESTI BOLNAV?? IARASI VREI SA JOCI TEATRU !! DACA ESTI ASA MARE ECONOMIST TREBUIA SA TE LUPTI CU BASESCU CARE A PLANS PE UMARUL TAU SA FACA CEVA IN CEI 10 ANI DE PRESEDINTE MACAR O AUOTROSRADA DE LA A-Z?? CE TOT ITI BATI JOC DE ROMANI DL STOLOJAN?
  9
  20
  Raportează
 • postat de fresnescu ionel
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 07:44
  79.117.178.***
  Atat Galatiul cat si Braila trebuie sa se dezvolte independent unul de altul , si sa existe permanent un concurs intre cele doua orase.Trebuie sa se tewrmine odata cu suprematia Galatiului fata de Braila , suprematie impusa cu forta de acest calau al tuturor romanilor , numit Gin Gis Dej.In Galati sunt inca enorm de multi DEJISTI-NEOCOMUNISTI.Tineretul galatean , trebuie sa se bucure impreuna cu tineretul brailean , de adevarata libertate , si sa cunoasca cu adevarat cauzele ale relatiilor incordate intre cele doua orase. Daca galatewnii vor intelege sa-i lase in pace pe braileni , sa faca cum vor ei in orasul lor ,nu ar mai fi nicio problema in relatiile dintre cele doua orase. Si inca ceva , in NE-ul SUA ,exista conurbatie , dar fara ingerinta unui oras in problemele altui oras. Asa as vrea sa fie si intre Braila si Galati. Traiasca buna vecinatate braileano-galateana.
  24
  4
  Raportează
 • postat de marius
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 07:37
  5.13.237.***
  Este o gargara ieftina.Indiferent de omul politic care ajunge in Galati(nu conteaza culoarea politica),toti ne arata cum putem face locuri de munca.Nu vad nici o autoritate localafacand insa ceva in acest sens.Cei din Bucuresti,vin,spun baliverne si pleaca.Cei din Galati nu fac nimic.Facem mall-uri,cinema,lanturi de magazine si inchidem chioscuri.In ritmul asta in doi ani am terminat complet zona.Daca nu aducem investitori(cu orice pret),si asta nu doar in vizite,ci sa si concretizam ceva,nu stiu cat vom mai rezista ca zona.Pacat de potentialul acestor locuri.Daca primarul,presedintele de consiliu sau prefectul vor sa continue activitatea si in viitorul mandat,sa se apuce sa caute si SA ADUCA INVESTITORI CARE SA CREEZE LOCURI DE MUNCA IN PRODUCTIE.
  4
  29
  Raportează
 • postat de IORGA
  Sâmbătă, 15 Februarie 2014 00:11
  5.13.218.***
  incredibil !!!!!!!!!!! CINE AR FI CREZUT CA SE POT CREEA LOCURI DE MUNCA LA GALATI CU BANI EUROPENI ?!!!!!! ZICI CA NE POVESTESTE CUM A DESCOPERIT APA CALDA SAU MERSUL PE JOS !!!!!!!! IMI DAU LACRIMILE CUM II DADEAU LU' BASESCU IN 2009..........( DRAGA STOLO....) !!!!!!!!!!
  6
  28
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.