Părerea cetăţenilor despre gropi: Plombările în judeţ, mai mult decât necesare

Părerea cetăţenilor despre gropi: Plombările în judeţ, mai mult decât necesare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum Consiliul Judeţului a scos la licitaţie un contract pentru plombarea unor sectoare de drumuri judeţene, am vrut să vedem cum reacţionează primarii unora dintre localităţile care vor beneficia de peticele de asfalt. Şi iată ce-am aflat:

Primar Nicoreşti, Ionel Boghiu: „Sunt foarte necesare plombările. Dacă nu le face Consiliul Judeţului Galaţi, le voi face eu. Drumul este praf. Am o porţiune de drum de un kilometru pe care nu se poate circula deloc şi care are nevoie de covor asfaltic. Da, într-adevăr, este o zonă de 7 – 8 kilometri care are nevoie de plombări, dar pe acea porţiune de un kilometru este groapă lângă groapă. Am şi făcut o solicitare scrisă către Consiliu, acum aştept răspuns. Dacă până în Paşti Consiliul nu rezolvă porţiunea aceea de un kilometru, voi cumpăra eu câteva tone de asfalt şi mă apuc să îi fac covor asfaltic, pentru că e groaznic”.

Primar Suceveni, Neculai Hanţă: „Sunt extra-necesare, nu necesare, pentru că nu s-a mai făcut aşa ceva de foarte mulţi ani. Sunt gropi peste tot, în toate localităţi, dar pe noi parcă ne-au tot ocolit, aşa că le aşteptăm".

Primar Tg. Bujor, Laurenţiu Viorel Gîdei: „Dacă veniţi şi vedeţi cum sunt drumurile judeţene la noi, veţi vedea că sunt reale probleme şi siguranţa circulaţiei este periclitată. Am avut şi eu anul trecut nişte lucrări de plombare pe raza localităţii, însă în acest an nu vor fi, pentru că avem în plan extinderea reţelei de apă şi canalizare, asta înseamnă că se va circula greu. Dar, da, avem probleme serioase la partea de drum”.

Primar Pechea, Mihăiţă Măncilă: „Plombările sunt necesare, cu toate că s-au mai plombat porţiuni şi anul trecut. La insistenţele mele către domnul vicepreşedinte CJ, Cornel Hamza, a fost plombat drumul spre Suhurlui. Evident, după topirea zăpezii, drumurile s-au mai stricat, s-au format gropi, iar drumurile cer plombări”.

Citit 1062 ori Ultima modificare Joi, 13 Martie 2014 13:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.