Iepuraş de două milioane, la Primăria Galaţi

Iepuraş de două milioane, la Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru achitarea primelor de Paşti tuturor funcţionarilor publici dar şi salariaţilor din învăţământ, Primăria municipiului Galaţi a cheltuit suma de două milioane de lei. Fiecare din cei aproximativ 500 de salariaţi din Primărie a primit, de Paşti, câte 350 de lei, din care trei tichete cadou a 50 de lei şi restul de 200 de lei - indemnizaţia de hrană.

Pe de altă parte, cadrele didactice au primit şapte tichete cadou a câte 50 de lei.

Deşi a fost un efort bugetar considerabil, primarul Dumitru Nicolae spune că nu regretă nici un moment faptul că a împărţit prime de Paşti.

Bani de îndată

Şedinţa Consiliului Local Galaţi ar trebui să aibă loc la sfârşitul acestei luni, pe data de 28 aprilie. Totuşi, având în vedere că aleşii locali sunt plecaţi în minivacanţa de Paşti – 1 Mai, Dumitru Nicolae a spus că există posibilitatea să se convoace, săptămâna viitoare, o şedinţă de îndată, pentru aprobarea unui singur punct pe ordinea de zi: alocarea de sume de la bugetul local pentru biserici şi sport.

Potrivit bugetului adoptat într-o şedinţă anterioară a CL, municipalitatea a alocat 1,8 milioane de lei pentru biserici, iar pentru sport – 3,2 milioane de lei.

Citit 942 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.