Vocea autorităţilor: Este nevoie de lucrări trainice

Vocea autorităţilor: Este nevoie de lucrări trainice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi nemulţumiţi că a trebuit să aştepte luni de zile pentru ca lucrările de refacere a drumurilor şi podurilor să fie demarate, reprezentanţii autorităţilor publice locale s-au bucurat să afle că acestea vor începe în curând. Edilii au însă o dorinţă: „lucrările să fie trainice şi durabile”.

Costel Fotea, county manager Consiliul Judeţului: "Urmează să luăm legătura din nou cu reprezentanţii CNI pentru a vedea exact în ce perioadă vor fi demarate lucrările. Noi i-am rugat ca termenul de execuţie să fie de maximum şase luni, pentru a nu risca să intrăm în sezonul rece cu lucrări nefinalizate, şi mă bucur că au ţinut cont de rugămintea noastră. Sunt câteva puncte nevralgice în judeţ, care necesită intervenţie de urgenţă: Gohor şi Suceveni. La Gohor avem o ravenă foarte mare, chiar în mijlocul satului, ce poate despărţi în două localitatea, iar la Suceveni avem acel pod, care stă să se prăbuşească. Tot la Suceveni mai sunt şi câteva podeţe luate de viitură, care, între timp, nu au fost refăcute. Aşteptăm cu nerăbdare un semn. Cu cât lucrările încep mai devreme, cu atât este mai bine pentru toată lumea!".

Laurenţiu Gîdei, primarul oraşului Târgu Bujor: "Aşteptăm de mult să fie demarate lucrările. Din păcate, procedura legală este anevoioasă, sunt mulţi paşi de parcurs. Sper să vină cât mai repede şi să se apuce de treabă pentru că nevoi sunt foarte multe. Am fost loviţi, în repetate rânduri, de inundaţii, anul trecut, iar infrastructura are nevoie urgent să fie reabilitată. Sperăm ca reabilitarea să fie trainică şi durabilă, spre binele întregii comunităţi".

Neculai Hanţă, primarul comunei Suceveni: "Nu mai ştiu ce să spun … Am făcut şi adrese la Consiliul Judeţului. Să ştiţi că ne-am săturat de promisiuni. Mă gândesc să nu fie anul celălalt, mă aştept la orice. Mai este puţin şi se face un an de zile de când tot ne promit. Ba că se apucă imediat, în două-trei zile, ba că peste o lună, ba că peste trei. Cetăţenii dau vina pe mine. Aş fi reparat eu, dar de unde bani? Cu podul avem aceeaşi problemă. Aşteptăm.".

Citit 980 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Martie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.