Campanie de salubrizare a oraşului: ”Hai la curăţenie!”

Campanie de salubrizare a oraşului: ”Hai la curăţenie!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sub genericul ”Hai la curăţenie!”, Primăria municipiului Galaţi invită cetăţenii, instituţiile publice, ONG-urile, asociaţiile de proprietari şi agenţii economici să participe la campania de salubrizare şi ecologizare a oraşului, care se va desfăşura în perioada 7 – 14 aprilie 2014. ”E un gest de normalitate să participăm cu toţii la curăţenia oraşului. Eu o voi face efectiv, alături de oameni, și mi-am îndemnat şi copiii să facă la fel. Dacă fiecare dintre noi ne facem curat în faţa casei, a blocului, a firmei sau a instituţiei, Galaţiul va fi, cu siguranţă, mult mai curat”, a declarat primarul Marius Stan, iniţiatorul acţiunii.

Zonele vizate de campania de salubrizare sunt parcurile şi locurile de joacă, locurile de agrement şi promenadă, spaţii verzi, scuaruri, cimitire, monumente, situri arheologice, fântâni arteziene, zone periferice,  cartiere, instituţii de învăţământ, cultură, sănătate publică, intrările şi ieşirile din oraş, malurile Dunării, Siretului şi Prutului.

Campania se înscrie în cadrul competiţiei naţionale ”Oraşul reciclării”. De aceea li se recomandă gălăţenilor să colecteze selectiv deşeurile (plastic, hârtie, metale, etc.) pentru ca Galaţiul să câştige concursul naţional ”Oraşul reciclării”.

Citit 4221 ori Ultima modificare Joi, 03 Aprilie 2014 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.