Un gălăţean în Guvern: Marius Mărgărit, subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor

Un gălăţean în Guvern: Marius Mărgărit, subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După plecarea lui Dan Nica din fruntea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Galaţiul a rămas fără vreun reprezentant în Guvernul României. Iată că situaţia se va schimba pentru că social-democratul Marius Mitică Mărgărit a fost numit, printr-o decizie semnată de primul ministru Victor Ponta, în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor. Gălăţeanul îi va lua locul lui Cezar Radu Soare care a fost numit într-o poziţie superioară - secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Cine este Marius MărgăritMărgărit are 29 de ani şi a absolvit cursurile Facultăţii de Drept, pe care le-a finalizat cu un master în Ştiinţe penale şi criminalistică, apoi a ales să se perfecţioneze continuându-şi studiile la Facultatea de Ştiinţe Economice din Galaţi. Pentru câteva luni, în anul 2012, Marius Mărgărit a fost consilier judeţean UNPR. În toamna aceluiaşi an, însă, a demisionat atât din funcţia de ales, cât şi din cea de membru a UNPR, iar ulterior a devenit membru al PSD.

Marius Mărgărit ne-a declarat că a fost numit în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Transporturilor la propunerea organizaţiei judeţene a PSD Galaţi. Mandatul la minister şi-l va începe de marţi, când va afla şi care îi vor fi atribuţiile trasate de ministrul Dan Şova.

Cum Galaţiul se află într-o situaţie critică în ceea ce priveşte infrastructura de transport, oraşul şi judeţul va avea nevoie de lobby serios pentru proiectele atât de necesare: centuri ocolitoare, drum expres, autostradă sau traversarea Dunării.

Citit 8907 ori Ultima modificare Joi, 17 Aprilie 2014 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.