Bursa zvonurilor: Purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, în cărţi pentru şefia TVR

Bursa zvonurilor: Purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, în cărţi pentru şefia TVR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Claudiu Brînzan îi va lua locul lui Stelian Tănase la conducerea TVR" - aşa sună zvonul care a apărut, în lumea politică şi nu numai, de îndată ce directorul interimar al TVR a ajuns la spital, chiar în noaptea de Înviere, după ce a suferit un infarct. Mai mult, gurile politice spun că purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brînzan, s-ar fi înţeles asupra acestui lucru cu premierul Victor Ponta, cu care a petrecut sărbătorile pascale în Delta Dunării.

Contactat telefonic, Claudiu Brînzan a catalogat toate aceste afirmaţii drept „porcării băsiste”. Din start, Brînzan a precizat că are o relaţie cât se poate de bună cu Stelian Tănase, cu care a vorbit pe tema programării unei şedinţe de CA chiar sâmbătă dimineaţă.

Brînzan a ţinut să spună că a petrecut Paştele cu familia, la o altă pensiune decât cea în care s-a aflat premierul, iar faptul că şi unul şi celălalt au ales Delta a fost doar o coincidenţă. Amuzat, Brînzan susţine că a avut ocazia să afle „lucruri noi” despre el din presă, cum că ar fi fost consul la Los Angeles şi purtător de cuvânt al premierului Adrian Năstase.

Cine va conduce televiziunea naţională

Ce-i drept, Claudiu Brînzan, care este din 2010 membru în Consiliul de Administraţie al TVR, a fost, la un moment dat, în cărţi pentru ocuparea funcţiei de director şi preşedinte CA al TVR, fiind agreat şi de sindicatele majoritare din instituţie. Însă discuţiile pe această temă au avut loc înainte ca Stelian Tănase să fie desemnat director interimar. Brînzan a precizat că, legal, directorul trebuie să fie confirmat de Parlament şi să depună jurământul. Rămâne ca scriitorul, după ce va ieşi din spital, să decidă când şi dacă îşi va continua activitatea la cârma TVR şi se va prezenta în faţa aleşilor pentru confirmare şi jurământ. Până atunci nimeni nu poate fi numit în locul său la conducerea televiziunii naţionale.

Citit 2225 ori Ultima modificare Joi, 24 Aprilie 2014 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.