Prezentă la urne, dar fără să ştie de ce şi pentru ce votează!

Prezentă la urne, dar fără să ştie de ce şi pentru ce votează!

Foto: Corina Dobre
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

În timp ce extrem de mulţi gălăţeni sunt derutaţi, se întreabă cu cine să voteze şi nu sunt hotărâţi să se prezinte sau nu la urne, vârstnicii nu ocolesc secţiile de votare. Chiar dacă nu au habar ce tip de alegeri se desfăşoară astăzi, mulţi dintre pensionari merg şi votează. Pe doamna Ioana Sterea am întâlnit-o într-una din secţiile de votare din Colegiul 9, acolo unde, simultan cu alegerile europarlamentare, se desfăşoară şi alegeri parlamentare parţiale pentru Camera Deputaţilor. Deşi a recunoscut că nu ştie care este motivul pentru care se desfăşoară alegeri şi, evident, nici nu ştia că va trebui să voteze şi pentru un nou deputat, femeia ne-a spus că îşi face datoria şi, culmea, ştia deja cu ce partid va vota.

Citit 1944 ori Ultima modificare Duminică, 25 Mai 2014 15:11

3 comentarii

 • postat de Ion Cetateanu Miercuri, 28 Mai 2014 07:21 5.13.223.*** Link la comentariu
  0
  0

  Majoritatea celor care au votat USD-ul nu au stiut pentru ce voteaza . Multi nici nu stiu ce este UE si doresc desprinderea Romaniei din aceasta uniune,pentru ca li s-a bagat in cap ca toate relele vin de la UE .Insasi sloganul USD -ului fluturat in campania electorala :"Mandri ca suntem romani " este de sorginte nationalist extremista . Ma asteptam ca ai lui Ponta sa fie mandri ca sunt europeni desi fac de ras calitatea de cetatean european.....

  Raportează
 • postat de Zap Marți, 27 Mai 2014 00:27 89.136.2.*** Link la comentariu
  0
  2

  babe si mosi cretini...

  Raportează
 • postat de Renegatul Duminică, 25 Mai 2014 17:55 70.194.66.*** Link la comentariu
  1
  11

  Mergeti la vot, mai faceti si voi o plimbarica si puneti macar stampila pe langa si scrieti - BLAM - nu votez mafiotii - sa vada clasa de politicieni ca noi cei multi si saraci, nu mai credem in ei.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.