Numire CONTROVERSATĂ la CJ/ PP-DD-istul Remus Matei este NOUL consilier judeţean

Numire CONTROVERSATĂ la CJ/ PP-DD-istul Remus Matei este NOUL consilier judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numirea de ieri a lui Remus Matei, preşedintele PP-DD Tecuci, în funcţia de consilier judeţean, în locul lui Gheorghe Mănăilă, a stârnit discuţii aprinse în şedinţa Consiliului Judeţului Galaţi. Liberalii şi democraţii au solicitat şi susţinut amânarea validării acestuia în funcţie, întrucât, conform acestora, Remus Matei ar fi fost, la un moment dat, exclus din PP-DD, iar acum există suspiciuni că nu ar întruni condiţiile necesare pentru a fi validat. „Există sentinţa Tribunalului Galaţi nr.1488/2013, definitivă şi irevocabilă. Domnul Remus Matei a dat în judecată CL Tecuci pentru faptul că nu i-a validat mandatul de consilier local, pe motiv că nu avea calitatea de membru de partid al PP-DD. Pe 19 iunie 2012, domnul Remus Matei este exclus din PP-DD, iar pe 3 august 2012 se face comunicare către CL, care ia act de acest lucru şi nu validează mandatul de consilier. Domnia sa a pierdut procesul. În acelaşi timp, domnia sa se judeca şi cu partidul, având un dosar cu nr.5329/2012 la Tribunal. Intrăm într-o chestiune legislativă extrem de delicată şi asta atrage consecinţe asupra CJ în sine şi asupra a tot ceea ce se votează astăzi”, a arătat Tania Bogdan.
În ciuda insistenţelor, Nicolae Bacalbaşa a acceptat validarea lui Remus Matei în funcţia de consilier judeţean.
Preşedintele PP-DD Tecuci susţine că excluderea sa din partid, decisă de către fosta conducere de la judeţ, a fost ilegală şi că în acest sens are o hotărâre a Comisiei de Etică a partidului, de la Bucureşti.

CITEŞTE ŞI:  După SCANDALUL din CJ, consilierul judeţean Gheorghe Mănăilă este DAT AFARĂ din partid

Citit 2363 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iunie 2014 19:25

1 comentariu

 • postat de ROBERT
  Luni, 09 Iunie 2014 14:51
  188.173.205.***
  PAI DACA EXCLUDEREA DIN PARTID A DOMNULUI REMUS MATEI A FOST ILEGALA FIINDCA ESTE DATA DE FOSTA CONDUCERE JUDETEANA, ACELASI LUCRU SE POATE SPUNE SI DESPRE EXCLUDEREA DIN PARTIDUL POPORULUI A DOMNULUI SAMIR OANCA FIINDCA PE ATUNCI PARCA PRESEDINTE AL PPDD TECUCI FIINDCA EXCLUDEREA A FOST FACUTA TOT DE FOSTA CONDUCERE. fOSTA CONDUCERE ERA EUGEN CHEBAC FOST PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAAN. FST MEMBRU PSD, PPDD SI ACTUALMENTE UNPR.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.