Ce spun gălăţenii din Micro 40/ Apă Canal, SPERIETOAREA cartierului

Ce spun gălăţenii din Micro 40/ Apă Canal, SPERIETOAREA cartierului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici câinii flămânzi, nici zgomotoasele găşti de cartier, nici căpuşele din spaţiile verzi, nici gropile sau mizeria nu-i sperie mai mult pe gălăţenii din Micro 40 decât perspectiva de a rămâne fără apă. Îi privesc cu groază pe vecinii bun-platnici, dar condamnaţi să depindă de cisterna SC Apă Canal şi se întreabă cu neputinţă de ce nu se pot face branşamente individuale pentru a fi restricţionaţi doar datornicii. Iată ce ne-au spus gălăţenii care ne-au dat întâlnire la chioşcul „Vieţii libere” din Micro 40:

Elisabeta Roman: „Aşteptăm de la o zi la alta să ne oprească apa. Eu nici nu iau bine pensia că mă şi duc să plătesc întreţinerea. Celor rău-platnici să li se oprească apa! De ce să-mi oprească mie, care sunt la zi cu plăţile?”.

Ghiţă Tofan: „Ar fi bine să termine odată cu metoda asta stalinistă: toţi pentru unul, unul pentru toţi. La mine pe scară sunt trei restanţieri, nu cu sume exagerate, dar au datorii. Dar nu e normal să-mi oprească mie apa rece. Am avut-o oprită o zi! Apa caldă la noi este oprită pentru că avem centrale şi suntem debranşaţi. Dl primar şi aleşii numai în perioada campaniei sunt maleabili, pe urmă nu-i mai vedem!”.

Dumitru Apostol: „Am vrea să-l întrebaţi pe domnul director de la Apă Canal cum se poate face branşament separat. Noi nu avem datorii, dar oamenii se tem că vor rămâne fără apă. Mai sunt unii care fură la consum şi ajung să plătească diferenţa tot cei buni!”.

Constantina Radu: „Domnul primar, când a venit în Micro 40 în campanie electorală, s-a minunat: «Vai, n-aveţi apă?! Nu se poate aşa ceva! Votaţi-mă pe mine că vă dau apă şi rece şi caldă!». Şi acum mi-e milă de femeile care se duc cu bidoanele să ia apă de la cisternă sau de la ţâşnitoare!”.

CITEŞTE ŞI: Bătaie de joc supremă la Apă Canal/ Şi cu banii luaţi, şi cu apa rece tăiată

Citit 1196 ori Ultima modificare Duminică, 08 Iunie 2014 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.