Politică de weekend/ IATĂ câte case şi ce alte bunuri DEŢINE Ion Dumitru, finul lui Cezar Preda
Foto: Foto: Corina Dobre

Politică de weekend/ IATĂ câte case şi ce alte bunuri DEŢINE Ion Dumitru, finul lui Cezar Preda
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Ion Dumitru, cel mai nou democrat-liberal din Consiliul Judeţului, nu are datorii la bănci, din contră, se poate lăuda cu un depozit bancar de 15.000 de euro


Ion Dumitru, proaspătul democrat-liberal din Consiliul Judeţului, unul dintre apropiaţii lui Doru Resmeriţă (preşedintele PDL Galaţi), nu s-a axat pe achiziţionarea de terenuri, aşa cum au procedat cei mai înstăriţi aleşi din CJ, ci pe cumpărarea de locuinţe.

Conform declaraţiei sale de avere, finul cunoscutului deputat de Buzău Cezar Preda, care dezvoltă o afacere imobiliară controversată la Galaţi, nu a investit în vreun teren, ci în trei locuinţe. Conform declaraţiei sale de avere, Ion Dumitru deţine, împreună cu soţia, un apartament în Galaţi, cu o suprafaţă de 64 de metri pătraţi, dobândit, prin cumpărare, în anul 2001, o casă, tot în Galaţi, de 119 metri pătraţi, cumpărată, de asemenea, însă ceva mai târziu, în anul 2007, iar cel de-al treilea apartament, de 55 de metri pătraţi, care se află în Bucureşti, a fost achiziţionat în anul 2011 şi este trecut pe numele fiicei sale.

Pe lângă un autoturism Skoda Superb, pe care l-a declarat, Ion Dumitru mai deţine un depozit bancar, deschis în anul 2008, de 15.000 de euro, şi bijuterii în valoare de 5.000 de euro, dobândite în perioada 2000-2014.

Ce venituri a avut Ion Dumitru în 2013

Democrat-liberalul a încasat anul trecut, conform declaraţiei sale de avere, 12.000 de lei (pe o perioadă de şase luni) de la cunoscuta firmă Criomec, în cadrul căreia a activat ca inginer, şi 10.000 de lei de la Cid Management, firmă pe care o administrează.

Soţia sa a obţinut venituri de peste 40.000 de lei, fiind director executiv al TTCSMS Galaţi, iar fiica sa a încasat de la Criomec şi Tancrad, fiind consilier în cadrul ambelor societăţi, 8.000 de lei, respectiv, 9.000 de lei.

Ion Dumitru este consilier judeţean de la finele lunii aprilie, după ce Iulian Aramă, fostul său coleg de partid, a părăsit PDL şi s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară.

Citeşte şi: Ion Dumitru este noul consilier judeţean al PDL

Citit 2275 ori Ultima modificare Vineri, 13 Iunie 2014 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.