Politică de weekend/ Marius Stan, INVITAT de onoare la ziua senatorului PSD Gheorghe Saghian
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Politică de weekend/ Marius Stan, INVITAT de onoare la ziua senatorului PSD Gheorghe Saghian
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă la începutul mandatului, primarul Marius Stan nu era agreat de prea mulţi dintre membrii PSD cu influenţă şi funcţii alese, iar edilul le cam făcea zile fripte prin încercările de a le înlătura o serie de membri din funcţii-cheie, la doi ani de la alegeri liberalul Marius Stan a devenit chiar un apropiat al social-democraţilor, contrar pronosticurilor şi aşteptărilor.

Chiar dacă refuză să mai calce în sediul PNL ori la şedinţele partidului din care provine, acolo unde nu mai are foarte mulţi prieteni din cauză că relaţiile dintre edil şi mulţi dintre liberali sunt, în continuare, tensionate, Marius Stan nu se sfieşte să se afişeze, în schimb, cu PSD-işti şi nici să calce în sediile de partid ale acestora.

Ba, mai mult, la începutul lunii iunie, când senatorul Gheorghe Saghian, mâna dreaptă a lui Dan Nica, şi-a serbat ziua de naştere, primarul Marius Stan a fost chiar unul dintre invitaţii de onoare ai PSD-istului. Surse participante la eveniment ne-au povestit că edilul Galaţiului a mers la Viva însoţit de city-managerul Aurel Vlaicu, iar senatorul Gheorghe Saghian a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, despre care a spus că este un primar echilibrat şi imparţial, lucru dovedit în campania electorală.

După participarea edilului la ziua lui Saghian, pe scena politică s-au intensificat zvonurile conform cărora Marius Stan ar putea să candideze, în 2016, pentru un al doilea mandat de primar din partea PSD.

Citit 1422 ori Ultima modificare Vineri, 13 Iunie 2014 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.