Un DRUM JUDEŢEAN din pământ va fi MODERNIZAT/ După plombări, CJ dă liber la covoare asfaltice

Un DRUM JUDEŢEAN din pământ va fi MODERNIZAT/ După plombări, CJ dă liber la covoare asfaltice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţului Galaţi se pregăteşte să scoată la licitaţie un contract a cărui valoare depăşeşte trei milioane de lei pentru asfaltarea mai multor segmente de drum judeţean foarte degradate şi a doi kilometri de drum din pământ, ce fac legătura între localităţile Fârţăneşti şi Măstăcani. „Avem 3,1 milioane de lei pentru investiţii în infrastructură. Am avut, în prima parte, bani pentru reparaţii, iar acum aceştia sunt pentru investiţii. Vom face contract-cadru şi pentru anul viitor”, ne-a declarat Cornel Hamza, vicepreşedintele Consiliului Judeţului.

Motivul pentru care CJ va finanţa asfaltarea a doar doi kilometri de drum din pământ, din totalul de peste 170 de kilometri de căi de comunicaţie din pământ şi piatră, îl constituie lipsa banilor, susţine vicepreşedintele CJ, care a afirmat: "Covorul asfaltic este în jur de 500.000-600.000 de lei, ca să torni pe asfalt, unde este foarte găurit, iar ca să faci pe drum de pământ te costă în jur de 1,5 milioane de lei. Urmează să se facă o expertiză, ce va fi aprobată în şedinţa Consiliului, ca imediat să înceapă licitaţia”.

Sunt vizate drumurile judeţene din zona Bălăşeşti, Gohor, până la limita cu judeţul Vrancea, Buciumeni, dar şi limita municipiului Tecuci şi până la intrarea în Matca.

 

Citeşte şi: Infrastructură cu bani europeni/Zeci de milioane de euro pentru modernizări de drumuri

Citit 1781 ori Ultima modificare Luni, 16 Iunie 2014 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.