Deputatul Victor Paul Dobre CANDIDEAZĂ pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL la nivel naţional

Deputatul Victor Paul Dobre CANDIDEAZĂ pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL la nivel naţional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Victor Paul Dobre, preşedintele PNL Galaţi, va candida, la finele acestei luni, în cadrul Congresului Extraordinar al PNL, pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului la nivel naţional. Membrii Delegaţiei Permanente a PNL Galaţi au decis, duminică, susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru funcţia de preşedinte al partidului la nivel naţional, precum şi susţinerea candidaturii deputatului Victor Paul Dobre pentru fotoliul de vicepreşedinte, dar şi a altor liberali gălăţeni pentru diverse funcţii.

Totodată, Delegaţia Permanentă a PNL Galaţi a votat în favoarea afilierii eurodeputaţilor liberali la Partidul Popular European, dar şi pentru demararea procedurii fuziunii cu PDL la nivel local.

La Congresul Extraordinar al PNL, ce se va desfăşura în perioada 27-28 iunie, la Bucureşti, vor participa 33 de delegaţi gălăţeni, printre care cei trei parlamentari ai partidului, primarul Marius Stan, Iuliana Tania Bogdan (vicepreşedinte), alături de o serie de primari, consilieri judeţeni şi locali şi preşedinţi de organizaţii.

 

Citeşte şi: Liberalii susţin fuziunea cu PDL: "Un mare partid de dreapta este vital pentru România"

Citit 2214 ori Ultima modificare Luni, 16 Iunie 2014 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.