ALEŞII Galaţiului, ACUZAŢI DE CRIMĂ!/ CIRC la Consiliul Local (VIDEO)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

ALEŞII Galaţiului, ACUZAŢI DE CRIMĂ!/ CIRC la Consiliul Local (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Din cei aproape 1.300 de câini aflaţi în padocul Primăriei doar 150 vor fi cazaţi acolo timp de un an pe banii Consiliului Local * Restul, care nu vor fi adoptaţi, direct sau la distanţă, vor fi eutanasiaţi * Timp de şase luni, sterilizarea câinilor cu stăpân va fi subvenţionată de la bugetul local


Un grup de aproximativ 40 de persoane, în frunte cu Paraschiva Vintilă, consiliera preşedintelui Nicolae Bacalbaşa şi Corina Grigore, preşedinta Asociaţiei „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, au făcut circ la şedinţa de ieri a Consiliului Local. Iubitoarele de maidanezi au încercat să modifice un proiect de hotărâre privind câinii, aflat pe ordinea de zi a şedinţei, deşi regulamentul CL nu permite aşa ceva. În condiţiile în care susţinătoarele maidanezilor au întrerupt sistematic dezbaterea, au cerut socoteală aleşilor şi au făcut gălăgie, preşedinta de şedinţă, consiliera locală PP-DD Monica Dascălu, a făcut eforturi ca şedinţa să nu degenereze în scandal.

Presiuni
Deşi se afla în timpul programului de serviciu, Paraschiva Vintilă s-a învoit, potrivit propriei declaraţii, de la CJ pentru a veni alături de celelalte militante ale Asociaţiei „Ajutaţi-l pe Lăbuş” la şedinţa Consiliului Local. Iubitoarele de câini au cerut scoaterea unui articol care prevedea susţinerea de la bugetul local a unui număr de 150 de câini în padocul public. „Înseamnă că 900 de câini vor fi eutanasiaţi. Crima aceasta vă va mânji mâinile de sânge”, au susţinut iubitoarele de maidanezi. Viceprimarul PSD Florin Popa a încercat să le explice că în Galaţi sunt între 16.000 şi 20.000 de câini fără stăpân şi că întreţinerea unui câine în adăpost implică o raţie de hrană de aproape doi lei pe zi, adică 60 de lei într-o lună, în timp ce alocaţia unui copil e de doar 42 de lei, iar copiii aflaţi în grija Primăriei au nevoie de susţinere. Degeaba!

De ce nu se adoptă?
„Vreau ca aceia care iubesc animalele cu adevărat să înţeleagă cel puţin două lucruri: noi toţi cei care suntem aici nu suntem criminali. Nu suntem satrapi, nu suntem oameni fără suflet, nu suntem animale, dar suntem supuşi legilor. Eu personal n-am tăiat un pui în viaţa mea, cu atât mai puţin să fac rău oricărui alt animal. Iubitorii de animale pot adopta, fie de la distanţă, fie direct, câinii pe care îi iubesc atât de mult. De când am lansat adopţia la distanţă s-au adoptat zero câini!", a spus primarul Marius Stan. După ce aleşii au votat, iubitoarele de câini au părăsit sala nemulţumite, acuzând aleşii că fac masacru.

Ce s-a aprobat?
Prin votul aleşilor locali, sterilizarea şi identificarea câinilor (de rasă comună) cu stăpân va fi subvenţionată integral în perioada 1 iulie – 31 decembrie 2014. După această dată, stăpânii care nu şi-au sterilizat câinii riscă amendă de la 5.000 la 10.000 de lei. În padocul de pe strada Zimbrului vor fi cazaţi timp de un an 150 de câini, aleşi aleatoriu, pentru întreţinerea lor urmând să fie cheltuiţi 135.000 de lei pe an, restul bugetului alocat, de 1.208.000 de lei, urmând a se cheltui pentru activităţile curente de capturare, sterilizare, identificare, asistenţă medicală şi eutanasiere. La propunerea consilierului local PSD Mihai Alin cetăţenii care adoptă câini fără stăpân vor fi scutiţi de taxa de ecarisaj pe o perioadă de doi ani începând cu 1 ianuarie 2015.
Asupra celorlalte hotărâri adoptate vom reveni.Citeşte şi:
Încă o victimă a MAIDANEZILOR/ Gălăţeanul a avut nevoie de două OPERAŢII

 

Media

Video: Bogdan Codrescu
Citit 4967 ori Ultima modificare Joi, 19 Iunie 2014 10:46

71 comentarii

 • postat de Gina Cogeasca
  Luni, 23 Iunie 2014 10:41
  62.30.118.***
  "The more I know the animals the more I am ashamed to be human"
  Curtea de Apel București a suspendat normele de aplicare a legii pentru gestionarea câinilor fără stăpân
  2014-06-23

  VIER PFOTEN cheamă Guvernul la dialog pentru străzi sigure fără uciderea câinilor

  Curtea de Apel București a pronunțat vineri decizia în favoarea organizației internaționale VIER PFOTEN suspendând normele de aplicare a legii care permite uciderea câinilor fără stăpân [1]. Potrivit deciziei oficiale comunicate de Curtea de Apel, Hotărârea de Guvern este suspendată în întregime [2]. Efectul imediat este acela că legea uciderii nu mai dispune de norme de aplicare și, drept consecință, nu mai există un cadrul legal pentru reglementarea capturării și uciderii câinilor fără stăpân.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Ema
  Luni, 23 Iunie 2014 00:02
  5.13.218.***
  Luati exemplul primariei Botosani care colaborand cu asociatia ADOR au trimis sute de caini in padocuri din Suedia, Norvegia, Olanda, de unde au fost adoptati.
  Nu va repeziti sa-i omorati, incercati mai intai alte solutii care nu va manjesc mainile de sange.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Roni
  Duminică, 22 Iunie 2014 22:34
  5.13.147.***
  900 de caini veti omori, 900 de zile sa va chinuiti sa va dati sufletul cand va veni vremea sa muriti, si sa nu puteti pana nu va veti cere iertare de la fiecare sufletel de caine pe care l-ati omorat si care va veni la ceasul mortii voastre ca sa va ceara socoteala pentru ca i-ati luat viata.
  Ca si cainii veti schelalai in agonie, CRIMINALILOR.
  1
  7
  Raportează
 • postat de Florin
  Duminică, 22 Iunie 2014 16:55
  99.245.30.***
  AU inceput si petitiile catre consiliile locale ale primariilor din orasele infratite cu Galati-ul redactate de locuitori ai acelor orase....
  https://secure.avaaz.org/en/petition/Councillor_Hazel_Noonan_Cancel_all_connection_with_Coventrys_twin_town_Galati_in_Romania/?scretfb
  Si dumneavoastra de la Viata Libera....va faceti ca NU stiti ca primiti scrisori de protest din strainatate ?
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=819079141436491&set=a.204544902889921.56657.204542339556844&type=1&theater
  Sperati sa creasca numarul de turisti ?????? chiar ????? va scadea...si cin de in ce mai multi straini vor RENUNTA sa mai cumpere " Made in Romania "...
  V-ati naclait si voi si ati naclait si tara in sangele animalelor acestora nevinovate....asta ati facut...pentruca ati refuzat de ani si ani de zile sa IMPUNETI sterilizarea cainilor DIN CURTILE oamenilor...pentruca acolo este sursa....ati construit adaposturi URIASE, asta dand dovada ca ati planuit sa aveti ani si ani de zile " materia prima " de MASACRAT nu-i asa ??? Romania a devenit o rusine pentru Europa...si pentru lumea civilizata...Singura tara din LUME unde detinatorii de caini sunt HARTUITI de Politie ( autoritati locale ) le sunt violate in mod DELIBERAT drepturi universale, constitutionale, civile...unde oamenii Nu au voie cu cainii pe IARBA...ASA CEVA...NUMAI IN ROMANIA....Traiti cu o mentalitate de Evul Mediu, si mai rau...Sa nu va mai mirati daca sunteti cunoscuti in lume ca tara ucigasilor de caini....
  2
  5
  Raportează
 • postat de Sunt Crestin
  Duminică, 22 Iunie 2014 01:22
  84.117.68.***
  Aceste persoane alienate social, si care in sminteala lor profunda, pun mai presus cainele maidanez, decat semenul lor om, nu sunt nici pe departe "iubitori de animale" ,asa cum emfatic se declara !!!
  Acesti indivizi, sunt in realitate si in principal "uratori de om, uratori de semen ",deoarece prin atitudinea lor constienta sau nu, genereaza un mare rau semenilor lor !!!

  Aceste persoane, care protejeaza maidanezii ,dandu-le de mancare pe langa scarile de bloc, sunt de fapt niste personaje cu probleme de adaptare sociala,care din cauza incapacitatii lor de relationare inter-umana,si in urma unui numar semnificativ de esecuri in acest sens, au ajuns sa se refugieze in caini, si sa-si urasca semnii oameni !!!

  Ei, insisi spun, cu o privire maladiva si o bucurie-duioasa ca : "animalul are suflet", "ca ,cainele nu i-a dezamagit niciodata ,spre deosebire de oameni care saunt rai !", si tot felul de asemenea fraze laudative la adresa cainelui !!!

  Aceste personaje, demne de mila si compatimire,personaje insignifiante si marunte social, ajung insa sa aiba o bucurie adanca si secreta,cand protejatii lor,cainii,asalteaza cu furie, speriind trecatorii, din preajma usilor de bloc.
  Asta le da,acestor oameni insignifianti si marunti, o incredibila senzatie de forta si de putere asupra celorlalti !
  Cainele e instrumentul lor, de a-i speria pe semeni ! E unealta cu care ajung sa simta si ei putina putere,falsa desigur, si in mintea lor !
  De aceea glorifica ei cainele, si ar fi in stare in sminteala lor scelerata sa si moara pentru caine !!!
  Pentru ca ,cainele le satisface frustrarea sociala !!!
  Din pacate, numarul apreciabil ,al unor asemenea "iubitori de caini", face sa ne dam seama cat de bolnava e societatea romaneasca in ansamblul ei !!!
  http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16763
  6
  7
  Raportează
 • postat de Cristina Dragan
  Sâmbătă, 21 Iunie 2014 01:28
  109.96.147.***
  Oribil!!! Au dreptate activistele! Cum sa macelaresti peste 1000 de caini! Iar primarului, care zice ca n-a taiat niciodata o gaina, ziceti-i ca legea nu-l oblige sa faca asa un progrom. Legea 258 ofera doar aceasta alternativa, pe care el a ales-o, nu pentru ca iubeste animalele, ci pentru ca e un incapabil. Putea sa solicite ajutor de la organizatii international, dar e un prefacut avid de bani.
  8
  4
  Raportează
 • postat de rusti
  Vineri, 20 Iunie 2014 13:12
  93.113.187.***
  Omorand cainii nu rezolvati nimic, galateanul, ca si roman ce este, o putoare in fapt, care abandoneaza zeci de mii de caini doar intr-un an, o sa ceara uciderea miilor de caini in fiecare an pe banii bugetului. Sunteti atat de tampiti incat nu va pasa ca alti caini vor fi abandonati, interesul vostru deci, nu este de a scapa de cainii de pe strazi ci doar de a ucide anual cat mai multi caini asta este si motivul pentru care vad ca nu se cere sterilizarea obligatorie a cainilor cu stapan ci este lasata optional, asa...can cum vrea fiecare sa faca si de ce s-ar cere asa ceva? Sa nu mai existe caini pe strada? Doamne fereste...pai de ce s-ar mai plamge putorile ? Ce-ar mai sifona interesatii? Daca existau intradevar macar cateva impulsuri de-a rezolva problema se ointra peste detinatorii de caini si li se sterilizau macar catelusele cu forta dar cum sa se faca asa ceva? Ca doar nu vrea nimeni sa nu mai existe caini pe strazi. Sunteti niste lepre, si nu mai macaiti ca v-ati saturat de existenta cainilor pe strazi ca si copiii de tata rad de voi, ma plac...va plac a naibii cainii acolo...pe strazi...adoration existenta lor...ii iubiti ca va ofera in motiv sa va varsati veninul, faceti orice, numai sa nu se sterilizeze cainii cu stapan o doamne....numai asta nu....sa ramana suficienti caini cu stapan care sa poata aliments strazile cu caini altfel ati crapa de plictiseala, altfel o sa trebuiasca sa treceti la hacuit copii, batrani si persoane fara aparare....se vede de pe luna ca sunteti in stare de orice...absolut de orice sa aparati fertilitatea cainilor cu stapan, muriti de spaima ca vreodata acestia s-ar putea totusi steriliza lasandu-va voua existenta Trista si inutila fara nici in fel de placere...mai crede cineva ca nu sunteti decat niste criminali imputiti cand exista solutia, o aveti la indemana dar luptati cu inversunare sa nu se aplice?
  10
  8
  Raportează
 • postat de vasile
  Vineri, 20 Iunie 2014 12:51
  5.13.225.***
  Pentru Ruxandra
  Voi cei din ONG-urile aferente maidanezilor stati rau la capitolul logica. Sa-ti explic si de ce:
  - cainii fara stapan se eutanasiaza in tarile vestice fara atata taraboi. Daca nu ma crezi vezi un articol despre Norvegia in care acestia sunt eutanasiati dupa 10 zile nu 14 ca la noi ...http://www.jurnaldenord.info/social/romania-suspectata-ca-exporta-in-norvegia-caini-infestati-cu-paraziti-periculosi/ . Sa nu-mi zici ca Norvegienii ca nu's civilizati ca atunci trebuie sa-ti faci rapid un control.
  - de asamenea la Brasov acestia sunt eutanasiati si nu se mai face atata taraboi (ei fiind mult mai civilizati) de cei care se numesc pompos .......civilizatia, cetatean UE, etc si adreseaza apelative de nespalati si inculti concetatenilor. Mai bine va uitati ce studii si cate clase aveti voi cei care va dati atat de mari intelectuali ( a se vedea cazul Vintila Paraschiva unul din liderii vostri care are doar studii medii dar cu ifose de mare doctorand, si nu va mai legati de rromi pentru ca aveti in randurile voastre persoane de aceasta etnie si va aruncati singuri namol in ochi ).
  - cand sunt alocati mai multi bani pentru un maidanez decat pentru un copil este o problema indiferent de unde vin acesti bani si denota o societate bolnava iar cei care sustin ca este normal au si ei probleme. Sumele alocate denota prioritatea pentru categoriile carora li se aloca sume din buget.
  - maidanezii nu se tin pe strada, asa ca daca-i doriti construiti-le padocuri si cresteti-i acolo pe banii vostri ca pe un hoby dar nu pe strada si pe banii nostri. Va bateti cu pumnii in piept de mari iubitori ai animalelor (de fapt doar ai cainilor ca celelalte specii sunt total ignorate de voi) dar ii hraniti si lasati pe strada fara pic de responsabilitate fata de vietile si actiunile acestora. Daca iubeati animalele spuneti va rog eu dnei Corina sa nu mai foloseasca manusi din piele rosie si atunci nu o sa mai pareti fatarnici (evitati si hainele din piele/blana precum si cizmele/pantofii din piele).

  Ar fi multe de zis dar vad ca ati schimbat placa de la textele lacrimogene la cele prin care jigniti cetatenii acestui oras. Lasati-ne cu minciunile, voi ati ajutat la inmultirea acestora prin presiuni la adoptarea legii Marinescu, cresterea puilor de caini si construirea de custi pe domeniul public. GATA ATI MANCAT DESTUL DE PE URMA LOR, SANGELE LOR ESTE PE VOI PENTRU CA DATORITA VOUA S-AU INMULTIT ATAT SI ACUM TREBUIESC EUTANASIATI DE ALTFEL BLESTEMELE OAMENILOR UCISI SI MUTILATI DE MAIDANEZI TOT PE VOI SUNT. VOI SUNTETI DE FAPT ADEVARATII CRIMINALII............CA HOTUL CARE STRIGA PRIMUL HOTUL
  7
  10
  Raportează
 • postat de Ruxandra
  Vineri, 20 Iunie 2014 10:23
  71.39.136.***
  Pentru VASILE

  De unde ati dedus dvs. ce consider eu ca este normal?
  Si ce are alocatia copiilor cu faptul ca s-a aprobat uciderea a 1000 de caini?
  Un animal are "cu 50% mai multi bani alocati pentru intretinere decat un copil" spuneti dvs. Okay. Haideti sa luam pe rand lucrurile: despre ce "intretinere" vorbiti cand va referiti la acesti caini? Faceti referire la faptul ca sunt aruncati in padocuri mizerabile, pe cimentul ud si rece, incojurati de propriile excremente? Poate va referiti la faptul ca li se arunca o mana de oase o data la doua zile si se bat sarmanii intre ei de flamanzi ce sunt?
  Cei bolnavi nu beneficiaza de nici un fel de tratament veterinar, sunt lasati sa moara in agonie si in dureri, ca nu sunt bani pentru asemenea cheltuieli. Deci?... Acesti bani alocati pentru caini, aceasta suma mai mare cu 50% decat cea alocata unui copil... unde sunt acesti bani, d-le Vasile?
  Va asigur ca nu la amaratii aia de caini ajung banii... aveti curaj sa mergeti in Ecosal, sa va convingeti singur.
  Si ca sa inchei... credeti ca se vor mari alocatiile copiilor dupa ce se vor omori cainii din Ecosal?
  Daca ati raspuns "da", e grav...
  9
  7
  Raportează
 • postat de Ruxandra
  Vineri, 20 Iunie 2014 09:55
  71.39.136.***
  Pentru BOGDAN:
  Stii ceva, d-le atat de informat si sfatos?

  Scuteste-ma cu "siguranta" voastra cand mergeti pe strazi!! Daca nu erau oamenii iresponsabili si politicienii corupti, nu v-ar fi frica sa mergeti pe strazi in ziua de astazi.
  Drept dovada ca nu functioneaza masacrul.... de ani de zile ii omoara, si?... Uita-te la rezultate.
  Tu iti doresti o tara civilizata? Bravo! Continua sa visezi... o tara "civilizata" cum spui tu, nu ar recurge la asemenea metode barbare, de a omori caini in masa, cu sutele, cu miile! A murit un copil... foarte rau! Tragic! Ingrozitor, strigator la cer... dar ce rezolvati daca omorati toti cainii?
  Cand un om omoara pe altul, ce propui, sa omoram toti oamenii?
  Nu te intereseaza in ce conditii stau cainii in Ecosal.... de ce te-ar interesa? Daca sunt pe strada, iti incalca tie drepturile... pardon?? Aaaaa.... da, am uitat.. drepturile acelea pe care le-ai avea intr-o tara "civilizata. Ma faci sa rad...
  Cui ii pasa de abuzurile comise in lagarul ala? Doar e vorba de niste animale, ce naiba? Pentru ce ne agitam atat?..
  Am donat bani, si am scos si caini din adaposturi; pentru ca, intr-o tara "civilizata" asa am invatat ca se face. Spre deosebire de tine, care inca visezi la asa ceva, dar atitudinea nu iti este nici pe departe cum ar trebui sa fie.
  Si pentru ca tot nu vezi padurea din cauza copacilor - sunt ONG-uri corecte, si ONG-uri care umbla cu cioara vopsita. Asa cum sunt si oameni buni, si rai. Nu le poti baga in aceeasi oala pe toate... Destui sunt oamenii care fac bine si fac asta din propriul buzunar. Unii ajuta un maidanez. Altii ajuta un copil sarac. Fiecare face ce vrea pe banii lui.
  Cat despre lumea care rade de noi... continua tu sa te minti pe tine insuti ca altele sunt motivele pentru care am ajuns de rasul lumii.
  Eu iti pot spune prin prisma celor care privesc din afara Romaniei ca suntem considerati hoti, barbari, marionete fara suflet.
  Cei care pretuiesc viata o pretuiesc deopotriva si pe cea a unui om, si pe cea a unui animal.
  Dar stai tu in tara aia "civilizata" si da sfaturi la altii... invata-i tu din Romania cum trebuie sa mearga lucrurile intr-o civilizatie.
  7
  7
  Raportează
 • postat de DragosG
  Vineri, 20 Iunie 2014 02:52
  5.13.181.***
  Domnule Caragiu, articol in engleza pentru galateni? Ii jigniti, ei muncesc nu gandesc, oamenii se scoala la 6 dimineata sa plece la munca si verile si le petreceau la tara la coada vacii de unde sa priceapa ei chestii de astea in alte limbi cand ei nu stiu sa scrie corect in romaneste?:))
  Trecand la solutii concrete eu zic sa purcedem la munca, incepem cu cainii, da-i dreacului ne speriem ca boii de ei si mai si latra, continuam cu romii ca si de aia ne e frica, apoi ii aranjam pe aia fara locuinta ca nu se stie cand iti da unul in cap, pensionarii ca oricum nu produc nimic si mai bine mai dam la copil un ban in plus decat sa hranim hoasca.Apoi eu as propune sa mai adaugam si urmatoarele categorii: aia de fac gratare in fata blocului, imbecilii care au confundat spatiul comun cu fundul curtii lor de la tara si si-au cladit bunkere pe post de garaje ca sa tina muraturile, vinul de la tara si mizeria de Logan luat in rate, cocalarii care dau manelele la maxim ca altfel nu stie lumea ca is cu taraboanta, aia de au facut plozi si nu au cu ce sa ii creasca etc. Daca rezolvam tot o sa avem un oras frumos,curat, european(se pare ca asta e noua moda, europenismul) si locuit de 10.000 mii de oameni. Ca nu cred ca sunt mai multi care nu se incadreaza in enumerarea de mai sus.
  10
  5
  Raportează
 • postat de dana
  Vineri, 20 Iunie 2014 01:51
  5.144.186.***
  Curind, viata ciinilor o vor avea galatenii !!!!Va meritati soarta dragii mei galateni !!!Nu se rezolva nimic omorind !!
  13
  7
  Raportează
 • postat de Bogdan
  Vineri, 20 Iunie 2014 01:40
  5.12.146.***
  @Ruxandra:
  "Daca traiti intr-un loc plin de "javre" a cui e vina, mai incuiatilor??" - A voastra.
  "A cainilor este vina?" - In nici un caz nu e vina cainilor. Cainii n-au constiinta, astfel ca nu pot avea nici vina, nici discernamant. Tocmai din cauza caracterului lor imprevizibil si al lipsei de discernamant nu pot fi lasati in strada. Dar, nu din cauza vinovatiei vrem sa fie ridicati cainii de pe strada, ci din cauza sigurantei noastre.
  "De ce nu ii luati la rost pe cei care v-au furat banii, si care in loc sa ii foloseasca pentru sterilizarea acestor animale, si i-au bagat in buzunar? De ce nu ii intrebati ce au facut cu fondurile?" - Eu de cativa ani tot incerc sa ii iau la rost, dar sunt mereu aparati de o haita de "iubitori", nu foarte numerosi dar foarte agresivi in limbaj si comportament, care hartuiesc blesteama si ameninta pe oricine isi doreste o tara civilizata.
  Atata timp cat trimit aceste haite la inaintare, ONG-urile pot fura linistite in continuare. Pot cersi in continuare mila pe facebook inrautatind situatia cainilor si a oamenilor din tara.
  "Voi credeti ca amaratii aia de caini stau in lux in lagarul de la Ecosal, pe banii vostri?"
  Sincer, pe mine nu ma intereseaza in ce lux stau cainii in lagarul de la Ecosal. Daca pe tine te intereseaza conditiile in care traiesc cainii, n-ai decat sa donezi bani adaposturilor private care sa adopte cainii de acoo si sa ii tina in lux in adapostul propriu. Dar nu pe strada - ca atunci imi incalci mie drepturile.
  "Voi astia care strigati in gura mare sa se aplice legea eutanasierii, ati stat doua minute sa va ganditi DE CE s-a ajuns aici?" Din cauza legii Marinescu si a solutiei "eficiente" de sterilizare si returnare. Atat de eficienta a fost - ca a crescut exponential numarul maidanezilor peste tot in tara.
  "V-ati gandit ca inainte sa se aplice asa ceva, trebuia sa se aplice legea sterilizarii?? Si legea pedepsei abandonului?"
  Abia astept sa se aplice (apropo, si una si alta sunt in legea actuala - cea careia va impotriviti). Atunci o sa se faca si curatenie printre "iubitori", si o sa scapam de toate ong-urile capusa care se auto-proclama de protectie a animalelor dar de fapt le abandoneaza pe strazi.
  "De aia in tara asta suntem in rahat, mai "oameni buni"! Ca ne lasam manipulati si mintiti"
  Ai dreptate. Nu te mai lasa manipulata. Invata sa cercetezi si sa filtrezi informatiile pe care le primesti
  "Sa rada o lume intreaga si sa ne arate cu degetul, daca asta este mentalitatea in Romania."
  Se rade de noi ca dupa ce a murit un copil noi nu suntem in stare sa rezolvam o problema atat de simpla. De fapt nici nu se mai rad de noi - pur si simplu nu mai dau doi bani pe noi. Ne lasa se ne scaldam in mizeria care ne place.
  3
  15
  Raportează
 • postat de GMRtotheminustwo
  Joi, 19 Iunie 2014 23:26
  71.79.66.***
  “Iubeşte animalele: Dumnezeu le-a dat gândire rudimentară şi bucurie netulburată. Nu le deranja bucuria, nu le hărţui, nu le priva de fericirea lor, nu lucra împotriva intenţiei lui Dumnezeu. Omule, nu te mândri cu superioritatea faţă de animale; ele nu au păcat, dar tu, cu măreţia ta, pângăreşti pământul prin existenţa ta şi îţi laşi urmele prostiei după tine – afirmaţie adevărată pentru aproape fiecare dintre noi!” (F. Dostoievski - galateni luati notite)
  11
  10
  Raportează
 • postat de Hinghier
  Joi, 19 Iunie 2014 23:06
  2.36.59.***
  1,2,3 luati-i gatul lui GRIVEI.!!
  9
  10
  Raportează
 • postat de viorel
  Joi, 19 Iunie 2014 22:42
  5.13.220.***
  Criminalii si cei care sunteti de acord cu ei, veti ajunge in fundul iadului. Veti urla cerand indurare, iar diavolii se vor pisa pe voi ca sa va mai racoriti de arsita flacarilor de acolo.
  12
  12
  Raportează
 • postat de vasile
  Joi, 19 Iunie 2014 22:26
  5.13.183.***
  Pentru Iulia
  Inca odata se dovedeste ca esti proasta, cum se poate sa scrii de 6 ori acelasi mesaj, te crezi atat de importanta incat sa postezi de 6 ori acelasi lucru, sau sa nu-ti dai seama de asta e acelasi lucru! Nu va mai dati mari reformatori ai societatii jignind pe cei de langa voi. Marlania nu este apanajul unei bune cresteri. Recunoasteti daca aveti coloana vertebrala, voi de fapt va temeti pentru slujbele voastre pentru ca daca ramaneti fara ele nu va ma angajeaza nimeni asa cum sunteti pline de ifose si fara sa stiti sa faceti ceva.
  7
  10
  Raportează
 • postat de Iulia
  Joi, 19 Iunie 2014 22:25
  86.145.94.***
  Inca odata s-a confirmat ca galatenii sunt prosti. Cum puteti sa credeti ca omorand cainii cresc alocatiile copiilor? Cum puteti crede ca omorand cainii alesii vostrii vor da banii pentru cei nevoiasi? Cum puteti sa faceti copii pentru a-i creste din alocatiile date de stat (nu de alesii vostri locali)? Aveti impresia ca atunci cand nu va mai fi nici un caine maidanez veti fi civilizati? Doar in asta consta nivelul de civilizatie?
  10
  6
  Raportează
 • postat de MARIA
  Joi, 19 Iunie 2014 22:22
  89.137.228.***
  Va rugam sa aplicati legea eutanasierii . Nu mai putem suporta mizeria si frica fata de caini .
  14
  14
  Raportează
 • postat de Ada
  Joi, 19 Iunie 2014 22:07
  5.13.191.***
  Criminalilor, sangele animalelor nevinovate sa va urmareasca tot restul vietii, la fel si pe lumea cealalta sub forma de pedeapsa vesnica.
  12
  14
  Raportează
 • postat de Mihai Cargiu
  Joi, 19 Iunie 2014 21:43
  140.228.176.***
  Un superb articol in National Review / 25.11.2013 - "Pro-Life, Pro-Animal" - de Matthew Scully. Cu precadere relevant in contextul crizei cainilor comunitari in Romania de astazi, cand tema "grijei fata de om" este raspindita la repezeala, antitetic (ca si aici, alocatiile pentru copii ca pretext al uciderii) si in regim amplificat (inclusiv de o serie de auto-declarati "conservatori" si "pro-life") prin toate megafoanele mass-mediei - doar-doar va acoperi temerile generate de uciderea "maidanezilor" si abuzurile nenumarate impotriva animalelor, abuzuri ce au luat ostateca, din nefericire, tara crestinismului cosmic: "It gets us nowhere to diminish animal welfare as a moral concern by changing the subject to instances of great human affliction, as if we cannot be expected to care about both, or as if those very afflictions are a constant preoccupation in our daily lives. Such answers are the first reflex of many people, amounting to the non sequitur “There is human suffering, therefore animal suffering is beneath my attention.” Or, less loftily, “I have better things to think about.” It reminds me of the pro-abortion line that if pro-lifers really care about children so much, why don’t we focus instead on broader social priorities like more funding for federal preschool and nutrition programs to serve our nation’s precious children after birth?"
  http://mihaicaragiu.blogspot.com/2013/11/spicuiri-un-articol-superb-pro-life-pro.html
  8
  5
  Raportează
 • postat de fara javre
  Joi, 19 Iunie 2014 21:42
  82.137.11.***
  La cat RAU fac HAITELE de caini,mereu ataca aiurea,NU merita sa le luati apararea!Se iau de oameni cand pleaca dimineata la munca,noi cei care plecam la 6,ne-am saturat sa fim atacati!Vreau un oras FARA haite,vreau sa merg linistit pe strada,fara frica,la fel si copiii nostri.Nu le mai luati apararea prosteste!sa fie CURATENIE!
  11
  12
  Raportează
 • postat de Dan
  Joi, 19 Iunie 2014 21:39
  5.13.191.***
  Soarta cainilor omorati s-o aveti toti cei care ati votat, in frunte cu primarul.
  11
  16
  Raportează
 • postat de ERIK
  Joi, 19 Iunie 2014 20:38
  5.14.200.***
  20 % DINTRE GALATENI ,OAMENI EDUCATI ,RESTUL O ADUNATURA DE ACIUATI ,GONITI DE FOAME DIN FUNDU' MOLDOVEI ...............BINEINTELES CA REFUGIINDU-SE SA DEA CU SAPA LA ORAS ,AU VENIT SI CU NARAVURILE LOR DE TARANI PROSTI ,INCULTI SI SEMISALBATICITI.........
  9
  15
  Raportează
 • postat de Laura
  Joi, 19 Iunie 2014 20:33
  178.156.185.***
  In primul rand nu pot sa nu observ stilul abject si partinitor in care a fost scris acest articol, desi te-ai astepta de la un jurnalist sa relateze stirile intr-un mod obiectiv. In al doilea rand nu exista iubitori de maidanezi, ci de animale. Adevaratii iubitori de viata nu fac discriminare intre specii. In al treilea rand, treaba cu alocatia este un cliseu infect si cat se poate de irelevant. Nu doar din motivul ca nu consiliile locale suporta alocatia copiilor, ele fiind crescute de catre guvern iar banii pentru ele tot de-acolo provenind, ci si pentru faptul ca in lipsa de fonduri proprii, administratiile locale pot intotdeauna incheia protocoale cu fel si fel de sponsori. Se arunca lunar tone de mancare expirata din magazine gen Metro, Carrefour, Cora etc., dar banuiesc ca nici unul din "stimabilii" consilieri nu s-a deranjat macar sa intrebe. Lor le convine, ca banu' vine mai repejor si cu mai putin efort daca ii casapesc. Insa legea nu obliga administratiile locale sa omoare cainii din adaposturi dupa o cele 14 zile, ci lasa decizia la latitudinea fiecarui consiliu, asa ca astora care sustineti eutanasia va sugerez sa puneti pana pe un abecedar si sa invatati sa cititi, apoi sa va spalati pe cap cu ea de lege. In al patrulea rand, lipsa adoptiilor, fie ele si la distanta, se explica foarte simplu prin nivelul de trai al acestei tari. Putinii oameni evoluati carora le pasa de viata amaratilor batuti de soarta fie nu au bani, fie si-au ticsit casele de animale si nu mai au unde sa le tina. Cand in Romania rata somajului e intr-o continua crestere, nivelul de viata e la pamant, iar cand, dupa mentalitatea multor cetateni, locul cainelui tot in lant in fundul curtii ar trebui sa fie, chiar au impertinenta acesti neicanimeni sa se intrebe retoric de ce nu se adopta? Ei unde au trait pana acum, pe Marte? Sau au senzatia ca daca ei o duc bine si ii dau banii afara din casa, la fel or duce-o toti romanii? Nu in ultimul rand, as vrea sa intreb pe jurnalista lu' peste ce relevanta ar fi trebuit sa aiba pentru subiectul in discutie faptul ca nu-stiu-cine s-a invoit din timpul programului ca sa isi faca prezenta simtita la sedinta respectiva? Este cumva ilegal sa-ti iei liber cateva ore sau o zi de concediu? Ce-i ineptia asta?
  10
  15
  Raportează
 • postat de Monica
  Joi, 19 Iunie 2014 20:25
  5.12.90.***
  Omul a fost, este si o sa fie mereu cel mai rau animal, care distruge totul in calea lui.Din pacate platesc pentru "blandetea" omului animalul si natura....
  8
  15
  Raportează
 • postat de daniel
  Joi, 19 Iunie 2014 20:10
  5.13.164.***
  Niste idioti incepand de la ziaristii care se vede clar e anti-caletusi cu faza pro maidanezi...si sfarsind cu cei care conduc acest oras ...idioti cu toti...buna scuza...ca un caine ia mai mult decat un copil..DAR IN ULTIMI ZECI DE ANI UNDE ATI FOST jegosilor...ati furat orice sa putut voi ptr fiecare caine omorat primiti bani de asta va si imbulziti asa sa ii omorati...sunteti niste jeguri...ati saracit orasul asta si acum incepeti sa omorati caini...dupa copii ca si aia mananca bani si mai tarziu ce mai ramane...dati legi criminale si hotesti si nici DRACU nu va mai opreste se pare..lasa ca rasplata voastra va fi mult mai mare pe lumea cealalta...daca aici nu va temeti de nimic si nenorociti acest oras cu faradelegile voastre... SI RUSINE VIATA LIBERA...macar puteati fi impartiali nesimtitilor...viata libera pe naiba...cand voi sunteti vanduti
  9
  18
  Raportează
 • postat de Florin
  Joi, 19 Iunie 2014 20:02
  99.245.30.***
  Va place petitia asta ???????
  " Stop the killer mayor.....
  http://www.thepetitionsite.com/390/320/989/stop-the-killer-mayor-marius-stan-and-the-city-council-of-galati-romania-from-killing-900-stray-dogs/
  Si acest event de scrisori de protest creat de germani...
  http://www.thepetitionsite.com/390/320/989/stop-the-killer-mayor-marius-stan-and-the-city-council-of-galati-romania-from-killing-900-stray-dogs/
  Si apropo...dl Doctor Gasca Eugen Dan...este deja " faimos" pe internet....ca sa stie dansul, daca ACCEPTA sa MASACREZE 900 de caini...va avea o publicitate pe masura !!!!!!!!
  Si aceasta scrisoare de protest
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=819079141436491&set=a.204544902889921.56657.204542339556844&type=1&theater
  RUSINE domnule primar....alocatiile pentru copii, NU se dau de la primarie...ele vin direct de la GUVERN....RUSINE...ne-ati facut de RUSINE
  6
  16
  Raportează
 • postat de satul de idioate
  Joi, 19 Iunie 2014 18:35
  82.137.14.***
  din toatr comentariile pro javre observ ca 99% sunt niste idioate care duc lipsa acuta de p... sa va muste de p....
  22
  16
  Raportează
 • postat de katy
  Joi, 19 Iunie 2014 18:21
  5.13.199.***
  Nu se poate asa ceva.....Domnul Stan.....cum sa omoram cateii!!! Suntem niste criminali....nu se poate asa ceva....!!!! Trezirea...Nu omorati cateiii nu facti asa ceva!..Sunt oameni aici care nu au pic de suflet....sunt de acord cu eutanasiera! Domnule primar..daca faceti asa ceva nu va mai votam in veci!!! Am avut incredere....nu ne dezamagiti!! Vad ca deja o faceti..
  12
  13
  Raportează
 • postat de DragosG
  Joi, 19 Iunie 2014 18:06
  5.13.181.***
  E plin Galatiul de de astia ce par picati din reclamele cu ''ce vrei ma, niste tarani''. Cand stiu ca peste jumatate din populatie e la prima generatie cu WC in casa si ca majoritatea dintre voi faceati ''excursii'' in fiecare weekend la tara , cand stiu ca majoritatea sunt struto camila de taran de oras ma si bufneste rasul in ciuda seriozitatii subiectului cand vad atatia cetateni fini de filiatie europeana. Bai nene, daca te-a mutat Ceausescu de la tara la bloc sau daca ai pus faianta in Italia sau ai strans cine stie ce prin Spania asta nu te face urban. Majoritatea ati crescut cu porcu in curte si cu gaina in pridvor dar acum sunteti sensibili si va deranjeaza latraturile:))) Va fura astia cu 10 maini, mergeti sa luati apa de la cisterna, nu aveti apa calda, nu aveti strazi asfaltate okay, abia ai unde sa iesi intr-un parc, urla maneaua din toate masinile, fac cocalarii liniute cat e noaptea de lunga, iti rup astia capu noaptea pe strada daca esti mai firav de fizic dar problema o reprezinta cainii.Nu aveti nici macar o vaga idee despre cine stabileste cuantumul alocatiei sau banii pentru puscariasi dar latrati pe aici ca imbecilii si in genere nu o faceti nici macar vag corect gramatical.
  8
  26
  Raportează
 • postat de b.b.
  Joi, 19 Iunie 2014 17:22
  188.25.148.***
  Aloooooo!!!!! facatura aia de "jurnalista" care foloseste expresii gen "iubitoarele de maidanezi" sa mai mearga dreaq sa invete inainte sa scrie si ea un articol. Culmea....cica "Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.".....in cazul acesta articolul de kakat scris mai sus nici nu trebuia sa existe!!!!! E bine ca oamenii nu vad jegul,indiferenta si bataia de joc cu care sunt tratati de cei pe care i-au ales, retardatii si tatele vad numai deranjul provocat de caini. SA AVETI PARTE EXACT DE CE FACETI IN VIATA, ASA SA VA GASITI SI VOI SFARSITUL!!!!!!!!!!!!!!!
  13
  24
  Raportează
 • postat de Uman
  Joi, 19 Iunie 2014 16:59
  92.82.247.***
  Pentru toti inumanii care vor eutanasierea : Uitati va un pic la voi, sunteti niste frustrati de viata, plini de neajunsuri si vai de capul vostru , niste inculti, ati descoperit internetul si acum va laudati ca stiti sa scrieti, HA HA nu conteaza ca nu stiti sa legati doua cuvinte, scrieti , ca asta ati facut toata viata ati mancat multa kk. Nu uitati ca este o lege suprema, mai spuneti ca mergeti la biserica. Mi e sila ca sunt din Galati, un oras in care predomina oamenii rai si goi pe dinauntru!! Nu inteleg cum va mai suportati? Eu daca as fi in locul vostru as muri! Si atunci cand mergeti la biserica si vorbiti cu preotul spuneti cel fel de oameni sunteti, laudati va cu ispravile voastre si cu gandurile voastre, nu va rusinati!!!
  17
  26
  Raportează
 • postat de dana
  Joi, 19 Iunie 2014 16:59
  5.144.186.***
  galateni...imi este rusine de voi !! lucrurile trebuiau miscate cu cel puti 10 ani in urma !!
  0
  19
  Raportează
 • postat de civilizatia
  Joi, 19 Iunie 2014 16:51
  92.82.247.***
  Aaa si inca ceva: Primaria niciodata nu va putea mari alocatia la copiii nostri din banii pe care i platim pentru ecarisaj. Nu exista asa ceva, nu se poate , alocatia este marita atunci cand va avrea d nul Ponta, cutu pompii
  5
  17
  Raportează
 • postat de rusti
  Joi, 19 Iunie 2014 16:48
  93.113.187.***
  parca sunteti prosti, "autoritatile au luat hotararea sa omoare acesti caini pentru ca s-au facut publice neregulile din adapost" bai voi vedeti cat de bolnava suna aceasta fraza???? omul greseste cainele plateste...pe cand sterilizarile alea obligatorii in randul cainilor cu stapan? NICIODATA s-ar parea...au trecut deja 2 perioade de calduri, asta inseamna zeci de mii de caini abandonati...caini pe care autoritatile or sa-i poata omora la suprapret de acum incolo...cate perioade de calduri or sa mai treaca pana sa intelegeti ca ucigand nu rezolvati nimic? Autoritatile permit inmultirea haotica a cainilor cu stapan in speranta ca o sa gaseasca mereu prosti care sa creada in prostia asta cu "daca nu va convine luatii acasa" Autoritatile iti permit tie, abandonatorule, sa-ti inmultesti cainii in curte si in casa..iti permite sa ai ce abandona, iti permite sa abandonezi, iar mie imi da in cap, sa-i sterilizez eu pe cei gasiti in drum, aruncati de tine, sa-i iau acasa..si ce nu mai pot lua, sa accept sa-i omoare, tot pe banii mei....si tu, idiotule, care te dai iubitor de animale pe motiv ca " am si eu caine acasa" te bucuri de situatie si iti inmultesti in continuare cainii...firai tu sa fii...n-ai crapa dracului si tu si autoritatile astea imbecile pe care le sustii si le ajuti sa isi bata joc de tot ce este viu....si te mai intrebi de ce pare ca intre om si animal aleg animalul???? si mai moale cum "puneti mai presus cainele de om" pana una alta...cainelui nu i se permite sa faca nici o ilegalitate, cel putin nu fara sa plateasca, ba mai mult, plateste si pentru inconstienta oamenilor pe cand tu...omul ala de te vezi superior faci tot ce iti trece prin cap si uneori nici macar nu iti trece nimic prin cap ( de ti-ar trece ce stiu eu ) sa va dea soarta exact ce meritati....sa platiti la un moment dat tot ce au platit fara vina acesti caini! si voi si parintii aia de n-au stiut sa va educe!
  7
  19
  Raportează
 • postat de civilizatia
  Joi, 19 Iunie 2014 16:48
  92.82.247.***
  Ca de obicei de 25 de ani Viata Libera sau Noua pentru unii,este citita de majoritatea bosorogilor si incultilor, indolentilor si altor specimene de genu.Voi aveti ceva pe creier ca cateii, asta e problema voastra ? Daca se omoara cateii veti trai mai bine? Va zic eu: NU. Tot nu veti avea bani de mancare si medicamente iar analfabetii care ne conduc ne vor fura banii in continuare!! Pentru Viata libera : Nu va mai laudati ca sunteti un ziar independent pentru ca NU SUNTETI! Mereu au existat niste articole foarte agresive la adresa iubitorilor de animale, la cerinta cuiva bineinteles. Unii dintre voi sunteti niste lingai, sunteti analfabeti iar posturile le ati ocupat lingand pe cine a trebuit! Rusine sa va fie!
  13
  19
  Raportează
 • postat de Gabriela
  Joi, 19 Iunie 2014 16:46
  94.53.101.***
  ... "traim ca intr-un loc parasit , plin de buruieni si javre" ... Sa inteleg ca daca primaru' omoara cainii , locul nu mai este parasit , nu mai sunt balarii , nu mai sunt javre ? Javre vor fi intotdeauna , indiferent de numarul membrelor lor inferioare ... iar descrierea facuta arata cat de prost gospodar este acest primar ... mai votati-l ...
  9
  15
  Raportează
 • postat de Gabriela
  Joi, 19 Iunie 2014 16:39
  94.53.101.***
  "Omoara cainii , primare , si te mai votam un mandat , ca sa ne furi mai bine ..." Vai de cetatea care are asemenea specimene ... Alocatia pentru copii este stabilita de aceiasi nemernici care au stabilit si "pretul" lunar al unui CRIMINAL , cu asta de ce nu faceti comparatie ? La nivel national , nu local . Luati atitudine impotriva celor care nu sterilizeaza si arunca , nu impotriva cainilor . dar este mai simplu asa , cainele nu zice nimic , il omori si gata , mai intra si ceva milioane in buzunar ... in schimb cu vecinu' n-ai curaj ... Dunarea va spune in fiecare an cate ceva ...
  13
  14
  Raportează
 • postat de Cetatean UE
  Joi, 19 Iunie 2014 15:52
  80.244.24.***
  Pe "principiul" kasanovei cum ca ne uitam in portofel cand e vorba de castrarea propriului animal ceea ce se intampla acum se va intampla mereu...si peste 10 ani si peste 20 si peste 100! In privinta faptului ca tot "iubitorii de animale" au ajutat la intretinerea situatiei ....afirmatia nu e adevarata @kasanova! Cineva care isi lasa cateaua nesterilizata sa fete pui si apoi arunca puii in strada nu intra in categoria "iubitorilor" ci a tampitilor inapoiati!!! Iubitori sunt cei ca OAMENII de la Help Labus care au strans de pe strazile Galatiului 1100 de caini si 120 de pisici!!!!
  Iar "initiative" pentru oameni sunt, au fost si vor mai fi....platim statului taxe si impozite care daca nu ar fi furate ar trebui sa fie mai mult decat suficiente ca toti copiii abandonati sa nu sufere de frig si foame si toti batranii abandonati sa aiba un loc sigur la caldura si sa fie protejati! OBSERVA CINEVA UN MODEL DE SOCIETATE AICI????
  Caini abandonati
  Copii abandonati
  Batrani abandonati
  Romanii sunt campionii ABANDONULUI! Si mai sunt campioni la "aratatul cu degetul"....si mai sunt campioni si la "sa vina cineva (bunica, strainiii, extraterestrii, etc) sa ne rezolve problemele"!
  9
  16
  Raportează
 • postat de Kasanova
  Joi, 19 Iunie 2014 15:32
  5.13.220.***
  Sustinatorii cainilor maidanezi trebuie sa inteleaga ca au de ales intre oameni si caini. De ce le e mila numai de cainii maidanezi si nu de nenorocitii care traiesc prin canalizari si cersesc la intersectii?Ca n-am auzit de nicio initiativa in acest sens. Nu mai vorbim de siguranta pe care trebuie s-o aiba copiii cand sunt lasati sa iasa la joaca sau se plimba prin locuri publice. Daca suntem cetateni europeni sa incercam sa ne apropiem macar de aceste standarde, .Si nu poti lua de la gura copiilor flamanzi sa hranesti cainii. E ultima problema a unui oras si asa condus de oameni corupti, dar trebuie luata o decizie. Din pacate oamenii se uita si in portofel cand vine vorba de o sterilizare a propriului caine, asa ca trebuie sa admitem realitatea:cainii s-au inmultit excesiv tot din cauza asa-zisilor iubitori de animale.
  15
  23
  Raportează
 • postat de Cetatean UE
  Joi, 19 Iunie 2014 15:08
  80.244.24.***
  Nu ma mir ca tara aia se duce valeeeee cand unii dintre hateri lucreaza chiar si la Banca Nationala a Romaniei....stiu ei despre cine e vorba ;) iar altii care vor sa il "omoare pe Labus" stau la Milano si manca "cazzate" cu lingura cea mare :)
  13
  6
  Raportează
 • postat de costi
  Joi, 19 Iunie 2014 14:48
  95.77.96.***
  De fapt oamenii nu se impart neaparat in 2 tabere. Eu, de exemplu, am adoptat mai multi caini, ultimul chiar de la Help Labus, dar totusi sunt de parere ca cei pe care nu-i doreste nimeni trebuie eutanasiati....cel putin pana cand alocatia copiilor va fi mai mare decat portia de hrana a cainilor.

  Cei care fac scandal sunt o minoritate aproape infima, si multi dintre ei nu au adoptat niciodata un caine si nici nu au avut copii, si mai ales nu au venit niciodata cu o solutie reala de a elimina maidanezii de pe strazi. Doar sa nu-i eutanasiem, sa nu-i provocam cand trecem pe langa ei, sa-i iubim, bla, bla, bla.
  12
  19
  Raportează
 • postat de anti-javre maidaneze
  Joi, 19 Iunie 2014 14:36
  194.102.208.***
  "...s-au adoptat zero caini". La ce v-ati fi asteptat de la niste farisei, niste ipocriti, niste mincinosi jegosi, de autoproclamati "iubitori de potai/javre maidaneze", gen ajutati "laba de javra comunitara" ?!?... Astia plang ca le scapa banii nemunciti printre degete, ca vor fi nevoiti sa munceasca pentru bani, nu plang de grija potailor, cersetori ordinari ce sunt ei.
  12
  22
  Raportează
 • postat de Rau
  Joi, 19 Iunie 2014 14:14
  2.36.59.***
  Sustin infintarea organizatiei non profit "Omoratil pe Labus"...pana nu ne omoara el...
  18
  22
  Raportează
 • postat de Cetatean UE
  Joi, 19 Iunie 2014 13:40
  80.244.24.***
  Cu ceva vreme in urma auzisem ca galatiul e sub ape si ma cuprinsese mila.....Si apoi am vazut realitatea din adapostul de stat Ecosal si mila mea fata de galateni s-a dus pe apa Dunarii :)))))
  Si pentru toti mancatorii de ****t din Galati si pentru toti taranii moldoveni imputit si nespalati pe dinti din clasa a 5-a, OAMENII aia de la Help Labus au strans de pe strazile "orasului" vostru imputit peste 1100 de caini si 120 de pisici. Voi nu va castrati propriile animale, PANA CAND SA STRANGA OAMENII DE LA HELP LABUS "fructele" nesimtirii si impotentei voastre???? Mi-e doar SILA!
  22
  19
  Raportează
 • postat de tina
  Joi, 19 Iunie 2014 13:33
  80.246.106.***
  Doamna care se vrea jurnalista a emis o opinie partizana desi se vrea a informa galatenii despre desfasurarea unei sedinte de consiliu. Ce legatura are acest tip de exercitiu cu jurnalistica? De ce nu ati scris un editorial? acolo ati fi putut aprecia ca sedinta a fost cu circ sau ca e bine sau nu e bine ce sustin unii si altii. Pana atunci rusinii fituicii care a aprobat asa "articol" si va recomand sa va intoarceti la facultatea de jurnalism.
  13
  15
  Raportează
 • postat de agc
  Joi, 19 Iunie 2014 13:30
  91.180.66.***
  In loc sa-i sterilizam, preferam sa ucidem ... Tara de criminali.
  23
  15
  Raportează
 • postat de regal
  Joi, 19 Iunie 2014 13:29
  89.136.186.***
  Nici intr-o tara civilizata nu ai sa vezi caini pe strada, iar cei care-i poarta in lesa au si punguta cu ei, obligatoriu.
  Am vazut, de curand, pe faleza, o catelusa cu 5-6 catei, cainii se inmultesc exponential....sa nu-i mai vedem, vrem un oras civilizat. Cum adica, un copil are mai putini bani alocati, pe luna, decat un caine? nu se poate. Cei ce sustin cainii au alte interese financiare. Sustinem demersurile primarului.
  16
  25
  Raportează
 • postat de Avram
  Joi, 19 Iunie 2014 13:00
  89.122.190.***
  Foarte bine d-le Primar... termina odata cu cainii comunitari, si 80% din populatia orasului te va vota cu ochii inchisi la alegerile din 2016.
  Poate asa revigoram si marochinaria... daca nu stiati, din pielea de caine ies niste manusi superbe. Le putem face cadou d-nei Vintila si d-rei Grigore Corina.
  19
  25
  Raportează
 • postat de satul de javre
  Joi, 19 Iunie 2014 12:58
  5.13.166.***
  @ruxandra duci lipsa nebunooo si mars afara din oras cu vaca de mata care te.a kakat
  12
  13
  Raportează
 • postat de DragosG
  Joi, 19 Iunie 2014 12:42
  5.13.181.***
  De aia orasul asta e vai de el, ca e plin de tampiti. Aceeasi tampiti care i-au oferit mandat dupa mandat lu' neingropatul de Niculae. Desi am mai explicat asta o mai fac odata ca se pare ca pe aici lumea intelege mai incet asa. Cainii sunt responsabilitatea noastra, cainele nu este animal salbatic,ci domestic, daca se aplica legea corespunzator si era urmarit si sanctionat abandonul nu aveam de ce sa avem caini salbaticiti, inca odata atentie, salbaticiti nu salbatici. 2. sunteti tampiti manipulati si asa o sa ramaneti, de la bun inceput la latrina 3 s-a tot dus campania caini vs copii, is comparatii de tipul piersici vs avioane. nu mareste nimeni alocatiile pentru ca se omoara cainii. dar de ce nu fac comparatii cu cat e alocatia vs toate lucrarile publice date de 20 de ani numai unor anumiti mafioti din oras? dar de aia nu aveti coaie sa comentati, cainii insa sunt usor de atacat. O tot dati cu legea, in loc sa va futa grija ca legea sa fie aplicata ca sa nu se mai scurga peste jumatate din banii de la bugetul local in contracte cu dedicatie voi va treziti aprigi sustinatori ai legii cand e vorba de caini. Daca tot comentati de cea alocatie, bai nene daca nu va permiteati un copil si stati atarnati de o alocatie de ce naiba l-ati facut?
  19
  17
  Raportează
 • postat de Dumitru Didi Cristea
  Joi, 19 Iunie 2014 12:35
  5.13.222.***
  Galateni iubiti ciinii nu oamenii
  22
  5
  Raportează
 • postat de M-AM SATURAT DE CAINI
  Joi, 19 Iunie 2014 12:29
  89.122.125.***
  PROPUN CA FEMELELE CARE PROTESTEAZA IMPOTRIVA EUTANASIERII SA-SI IA ACASA JAVRELE, CA NOI NU LE IMPIEDICAM SA SE F*TA CU ACESTI CAINI!
  17
  20
  Raportează
 • postat de Mara
  Joi, 19 Iunie 2014 11:40
  5.13.232.***
  Nu cred ca cei care-si exprima nemultumirea fata de ciinii de pe strazi pot fi numiti criminali. Ca si dinsii si eu, am avut probleme datorita ciinilor fara stapin. I-as ruga pe domnii ultraiubitori de ciini, sa mearga la Spitalul de Boli Infectioase, la UPU, la cabinetele medicilor scolari, a celor de familie si sa se intereseze cite cazuri de persoane muscate de ciini sunt inregistrate. Nu mai spun ca multe persoane se trateaza cum pot si nu sunt inregistrate! Apoi, sa incerce pe pielea lor, ca altfel nu cred, ,,,sa fie atacati,muscati de ciine, sa stea la coada la medic , sa faca antitetanos, vaccin antirabic in burta, pansamente , antibiotice, concediu medical .... Si apoi daca tot ii iubesc atit de mult, sa si-i imparta pe familii, si sa-i ia acasa.Deja circul a ajuns la apogeu!
  12
  23
  Raportează
 • postat de Elida
  Joi, 19 Iunie 2014 11:35
  89.136.5.***
  Ce tot spui, Doamna Ruxandra? Crezi ca numai d-ta ai copil mic, nu-i asa? Eu cand plimbam copilul(acum este mare) eram insotita de maidanezi si era foarte bine ca ma aparau de alea cu fuste lungi si de plozii lor periculosi,care ma injurau si aruncau cu pietre dupa mine ca nu le dadeam bani. Rusine sa va fie celor care sustineti moartea comunitarilor! In spatiul public, nu ei sunt pericolul cel mai mare, este individul biped pus pe rele.
  25
  18
  Raportează
 • postat de vasile
  Joi, 19 Iunie 2014 11:30
  5.13.194.***
  Pentru Ruxandra
  Ca sa te parafrazez - "tampita nebuna e ma-ta aia care te-a facut" - daca tu consideri ca este normal ca un animal sa aiba cu 50% mai multi bani alocati pentru intretinere decat un copil, in conditiile in care la iesirea ta la pensie daca nu esti deja pensionara, banii o sa-i iei din taxele colectate de la oameni nu de la maidanezi.
  12
  26
  Raportează
 • postat de cotarla
  Joi, 19 Iunie 2014 11:19
  5.13.194.***
  Daca va mai legati de dna Vintila Paraschiva, poate va treziti cu acuzatii de discriminare rasiala depuse de aceasta la Biroul Judetean pentru Romi din cadrul Prefecturii.
  9
  13
  Raportează
 • postat de @ruxandra
  Joi, 19 Iunie 2014 11:17
  178.23.65.***
  Se cunoaste ce persoana elevata esti, din felul in care te exprimi. Esti o tzatza de ultima speta. Daca tot iubesti asa tare cainii, de ce nu ii duci la tine la tara sa ai grija de ei?? Un copil nu esti in stare sa iei spre adoptie, dar un caine da. Eu am crescut caini, imi plac, dar cand ma plimb cu copilul pe strada si vad ca ii este frica sa treaca pe langa ei, atunci sunt de acord ce eutanasierea cainilor fara stapan. Pentru situatia asta sunt vinovate autoritatile locale. Iar toti care si-au facut ONG-uri, nu si le-au facut din mare dragoste de animale, pentru ca sa mulga niste fonduri.
  12
  35
  Raportează
 • postat de Ruxandra
  Joi, 19 Iunie 2014 11:03
  71.39.136.***
  Poftim nume de needucat si de ignorant, si de necivilizat.... "satul de javre"... la coada vacii meriti sa stai, cine naiba oi fii tu, si si acolo e prea bine pentru sub-nivelul tau! Faci umbra pamantului degeaba...
  Si "tampita nebuna" e ma-ta aia care te-a facut! Scursura a societatii ce esti!
  30
  9
  Raportează
 • postat de Andreea
  Joi, 19 Iunie 2014 10:55
  89.136.184.***
  Bine ca avem bani de concerte, dar nu de strans cainii de pe strada. Sunteti foarte tari.
  2
  22
  Raportează
 • postat de fara nume
  Joi, 19 Iunie 2014 10:52
  92.86.110.***
  RUSINE!RUSINE! RUSINE! Cainii nu sunt tinuti in padocuri pe banii primariei sau a consililui loc. Distinsii nostri alesi fura tot ce se strange de la contribuabii si pentru caini nu aloca decat barda. In campania electorala atat primarul cat si Bacalbasa au tranbitat ca nu vor ucide cainii si vor conlucra cu ONG-urile. Dupa ce si-au vazut sacii in car ... Cainii vor exista mereu si mereu pe strada pentru ca romanul tampit stie doar sa abamdoneze nu sa sterilizeze animalul. In loc sa se faca campanii de sterilizare din banii noistri , se fura. Rusine voua alesilor. Sunteti niste hoti !
  16
  21
  Raportează
 • postat de dori
  Joi, 19 Iunie 2014 10:30
  2.238.129.***
  as vrea sa intreb presa a mai facut o campanie impotriva abandonurilor? este adevarat c a e o urgenta dar sa facut ceva de la revolutie impotriva astui fenomen?nimic presa pentru a avea de cistigat face reportaje doar cu ceea ce le convine ... cu crime....batai si manele .... in tarile civilizate s-a inventat voluntariatul dar noi romanii inca mai asteptam sa vina strainii sa ne scoata din mizerie ....ati facut un raid de unde au bani aia care circula cu bmw sau arata valuta cu pumnul? chiar imi dau seama ca nu se va schimba nimic niciodata ...pentru aia care sint impotriva ciinilor va spun ca in alte tari sint folositi ca animale pentru anumite terapii si se scot bani foarte buni dar noi sintem obisnuiti doar sa dam in cap .... e zis bine sintem in tara lui papura voda .... va doresc doar ca atunci cind veti fi batrini sa aveti linga voi doar un ciine si atunci va ve-ti da seama de valoarea lui .... dar va fi prea tirziu....
  19
  14
  Raportează
 • postat de Ruxandra
  Joi, 19 Iunie 2014 10:20
  71.39.136.***
  Mai oameni buni, nu va crapa obrazul de rusine sa vorbiti asa?
  Daca traiti intr-un loc plin de "javre" a cui e vina, mai incuiatilor?? A cainilor este vina? E vina lor ca sunt atat de multi, atat de infometati si salbaticiti? Nu va e pacat de Dumnezeu sa vorbiti asemenea cretinitati??
  De ce nu ii luati la rost pe cei care v-au furat banii, si care in loc sa ii foloseasca pentru sterilizarea acestor animale, si i-au bagat in buzunar? De ce nu ii intrebati ce au facut cu fondurile?
  Voi credeti ca amaratii aia de caini stau in lux in lagarul de la Ecosal, pe banii vostri? De ce vorbiti tampenii fara sa aveti habar de realitate?... Se omoara unii pe altii de foame, sunt aruncati bolnavi cu sanatosi, mici cu mari, nu conteaza... nu li se da mancare, nu li se da apa, cei bolnavi agonizeaza in dureri si mor o moarte lenta.
  Pai asta e in regula? Voi va numiti "oameni" dar sunteti de acord cu asa ceva?
  I-au lasat sa se inmulteasca si acum vor sa ii omoare cu sutele, voua vi se pare normal asa ceva? Nu va vine sa intrati in pamant de rusine ca o lume intreaga se uita la voi ca la niste barbari ce sunteti?
  Voi astia care strigati in gura mare sa se aplice legea eutanasierii, ati stat doua minute sa va ganditi DE CE s-a ajuns aici? V-ati gandit ca inainte sa se aplice asa ceva, trebuia sa se aplice legea sterilizarii?? Si legea pedepsei abandonului?...
  De aia in tara asta suntem in rahat, mai "oameni buni"! Ca ne lasam manipulati si mintiti... halal democratie! Halal civilizatie!
  Sa rada o lume intreaga si sa ne arate cu degetul, daca asta este mentalitatea in Romania. Daca voi asa vedeti lucrurile, rusine sa va fie! Sa bagati la cap ca noi aia "iubitori de maidanezi" ajutam si un copil orfan, si un batran bolnav... cand ti-e mila, ti-e mila, nu conteaza ca-i fata de om sau animal. Nimeni si nimic nu ar trebui sa indure chin si suferinta!
  Si va mai numiti crestini... RUSINE!! Dumnezeu nu bate cu batul.... cand v-o fi lumea mai draga, veti trece si voi prin suferinte si durere. Un animal e si el un suflet, si nu aveti dreptul sa il chinuiti si sa va bateti joc! V-ati uitat omenia... asa sa va ajute Dumnezeu!
  29
  26
  Raportează
 • postat de satul de javre
  Joi, 19 Iunie 2014 09:55
  82.137.11.***
  Tampitele astea nebune sa i.a toate javrele la ele acasa...noi ne.am saturat...
  18
  35
  Raportează
 • postat de julien
  Joi, 19 Iunie 2014 09:52
  5.13.153.***
  daca se aplica legea ,care spune clar ca dupa 14 zile de stat in adapost cainii se eutanasiaza,astazi nu mai era niciun caine,nici pe strada nici in adpost.nu se aplica legea datorita intereselor financiare,iar cei care nu o aplica ar trebui pedepsiti.
  13
  27
  Raportează
 • postat de va mai votam dar scapane de caini
  Joi, 19 Iunie 2014 09:45
  93.118.196.***
  iubitoarele de bani pe ecarisaj din buzunarul galatenilor
  13
  22
  Raportează
 • postat de va mai votam dar scapane de caini
  Joi, 19 Iunie 2014 09:44
  93.118.196.***
  iubitoarele de bani pe ecarisaj din buzunarul galatenilor
  12
  19
  Raportează
 • postat de Bateti apa-n piua!
  Joi, 19 Iunie 2014 08:51
  5.13.204.***
  Ne-am saturat de circ! Sunteti penibili! Nu puneti animalele mai presus de oameni! Iubitoarele de maidanezi de la "Ajutati-l pe Labus" sunt iubitoare de bani. Exista legea eutanasierii ? Aplicati-o! Cainii cu stapan sa fie sterilizati de stapan!
  22
  46
  Raportează
 • postat de Coltatul
  Joi, 19 Iunie 2014 07:37
  79.116.109.***
  Cum de nu a venit si Bacalbasa la sedinta, sa isi apere "cauza"? A trimis-o pe Vintila sa faca scandal, o analfabeta isterica si pe C. Grigore, angajata a CJ Galati. Cainii maidanezi reprezinta singura lui preocupare!
  21
  50
  Raportează
 • postat de VL
  Joi, 19 Iunie 2014 07:27
  5.13.147.***
  DOMNULE PRIMAR , DACA NE SCAPATI DE CAINI, VA MAI VOTAM UN MANDAT . NE-AU TERORIZAT CU LATRATURI SI URLETE SINISTRE ZI SI NOAPTE. TRAIM CA INTR-UN LOC PARASIT, PLIN DE BURUIENI SI JAVRE. CHIAR NU SE MAI POATE ASA. VA RUGAM, SCAPATI-NE DE CAINI !
  30
  53
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.