Ce cred gălăţenii despre DEMOLAREA tuturor GARAJELOR
Foto: Foto: Corina Dobre

Ce cred gălăţenii despre DEMOLAREA tuturor GARAJELOR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Marius Stan a anunţat că va demola toate garajele din oraş, începând de anul viitor, profitând de faptul că la finele acestui an expiră contractele de închiriere încheiate cu posesorii acestor construcţii. Edilul plănuieşte ca după desfiinţarea garajelor să găsească proiecte potrivite pentru fiecare teren în parte - parcări, locuri de joacă sau parcuri. Iată ce cred gălăţenii despre o asemenea decizie:

Andrei: „Mi se pare o idee bună, pentru că ar fi mai mult spaţiu verde şi s-ar putea face parcări etajate sau cu plată. Cred că ar fi mai civilizat. Nu-mi plac garajele şi nu am nici maşină. Sunt de acord cu demolarea”.

Dorina Ivaşcu: „Şi aşa s-a început demolarea, trebuie continuată. Garajele care sunt amplasate greşit trebuie demolate. Că se face un loc de joacă pentru copii, o parcare – cum se face în Micro 19, e un lucru bun. Am fost de acord şi cu demolarea chioşculeţelor care ocupau trotuarul. Acum se poate circula normal pe stradă, nu trebuie să le ocoleşti, mai ales că sunt la tot pasul. Aşteptăm poate alte idei mai bune. Eu cu demolarea sunt de acord, undă verde!”.

Vasile Constantin: „O parte dintre garaje au fost ridicate odată cu construcţia multor blocuri. Nu înţeleg de ce se dau şi acestea jos, nu sunt plătite? Multe din aceste construcţii provizorii s-au făcut fără aprobare, ci doar pe baza unor documentaţii fictive, cu termen prelungit. Dacă acestea nu au primit aprobare pe termen lung, e firesc să fie demolate. Dar pe celelalte, de ce să le dea jos? Cinstit este că s-au făcut şi abuzuri, iar în aceste cazuri soluţia este una singură: să le dăm jos. Să rămână terenul gol, pe care se poate face ceva – parcări, locuri de joacă pentru copii, că astea cam lipsesc. Dacă ne uităm bine, sunt locuri, pe suprafeţe mari, unde ar mai merge să faci încă un bloc”.

CITEŞTE ŞI: Marius Stan s-a hotărât: "Vom demola TOATE GARAJELE din oraş!"

Citit 1536 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iunie 2014 17:15

3 comentarii

 • postat de ionut
  Vineri, 27 Iunie 2014 22:26
  5.13.174.***
  Daramati si blocurile comuniste ,si construiti unele cu parcari subterane si cusete pt fiecare apartament,asa cum e inUE.Roti obligatorii de iarna, biciclete, motoare, scutere si alte marintisuri ce se pastreaza in garaje unde le bagam???? Nu toti traim in vile cum traieste primarul si probabil anca lu'mel inte!Imi garanteaza cineva integritatea motorului sau mopedului in fata blocului???Imi garanteaza cineva integritatea bicicletei in casa scarii legate de balustrada???Primaru'lu peste prajit are alte probleme pe cap ce tot freaca capra'n gura cu cele garaje???Atat timpcat se castiga bani pe urma lor de ce le vrea la pamant?Nenea primarul du-te prin Ue si ai sa vezi garaje, omul are dreptul la un hobby, are dreptul sa isi tina o masina de epoca sau un motor in garaj!Aaaa.. la noi e mai rau ca pe vremea comunistilor cand plimbai alambicul in sac prin noapte, sa nu te dibuiasca securitatea ca faci si alceva decat era in ordinea de zi! Huoooo
  3
  4
  Raportează
 • postat de ANONIM
  Vineri, 27 Iunie 2014 08:08
  5.13.210.***
  Viata libera , un ziar securist , nu am vazut nici-odata o dezvaluire in acest ziar , ne arata numai ce vor ei , securistii, care ne conduc si nu mai scapam de ei.
  La Galati totul e bine dna-ul doarme iar primarul si cu vega isi fac treaba, ce primar..................
  1
  4
  Raportează
 • postat de Îmi pare rău, dar garajele sunt anacronice, urâte și deranjante...nu mai pui că și distrug cu mașinile ieșite pe alei pietonale sau spațiul verde.
  Joi, 26 Iunie 2014 01:10
  92.86.42.***
  În principiu nu am nimic cu garajele, dar deranjează, sunt urâte, aruncate aiurea și mai ales distrug aleile pietonale, spațiul verde, lasă în urmă arături, praf, bălți pline cu țânțari....ce mai, mizerie totală. Mai nou au tras 220 V din apartamente la garaje creând un păienjeniș de cabluri suspendate între blocuri și garaje...ce mai, anarhie totală.
  3
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.