Ce cred gălăţenii despre DEMOLAREA tuturor GARAJELOR
Foto: Foto: Corina Dobre

Ce cred gălăţenii despre DEMOLAREA tuturor GARAJELOR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Marius Stan a anunţat că va demola toate garajele din oraş, începând de anul viitor, profitând de faptul că la finele acestui an expiră contractele de închiriere încheiate cu posesorii acestor construcţii. Edilul plănuieşte ca după desfiinţarea garajelor să găsească proiecte potrivite pentru fiecare teren în parte - parcări, locuri de joacă sau parcuri. Iată ce cred gălăţenii despre o asemenea decizie:

Andrei: „Mi se pare o idee bună, pentru că ar fi mai mult spaţiu verde şi s-ar putea face parcări etajate sau cu plată. Cred că ar fi mai civilizat. Nu-mi plac garajele şi nu am nici maşină. Sunt de acord cu demolarea”.

Dorina Ivaşcu: „Şi aşa s-a început demolarea, trebuie continuată. Garajele care sunt amplasate greşit trebuie demolate. Că se face un loc de joacă pentru copii, o parcare – cum se face în Micro 19, e un lucru bun. Am fost de acord şi cu demolarea chioşculeţelor care ocupau trotuarul. Acum se poate circula normal pe stradă, nu trebuie să le ocoleşti, mai ales că sunt la tot pasul. Aşteptăm poate alte idei mai bune. Eu cu demolarea sunt de acord, undă verde!”.

Vasile Constantin: „O parte dintre garaje au fost ridicate odată cu construcţia multor blocuri. Nu înţeleg de ce se dau şi acestea jos, nu sunt plătite? Multe din aceste construcţii provizorii s-au făcut fără aprobare, ci doar pe baza unor documentaţii fictive, cu termen prelungit. Dacă acestea nu au primit aprobare pe termen lung, e firesc să fie demolate. Dar pe celelalte, de ce să le dea jos? Cinstit este că s-au făcut şi abuzuri, iar în aceste cazuri soluţia este una singură: să le dăm jos. Să rămână terenul gol, pe care se poate face ceva – parcări, locuri de joacă pentru copii, că astea cam lipsesc. Dacă ne uităm bine, sunt locuri, pe suprafeţe mari, unde ar mai merge să faci încă un bloc”.

CITEŞTE ŞI: Marius Stan s-a hotărât: "Vom demola TOATE GARAJELE din oraş!"

Citit 1594 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iunie 2014 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.