Nicolae Bacalbaşa şi-a propulsat şoferul în ATOP
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Nicolae Bacalbaşa şi-a propulsat şoferul în ATOP
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a revocat un membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP), organism cu rol consultativ ce funcţionează pe lângă CJ, pentru a-l înlocui cu Bogdan Legeanu, nimeni altul decât propriul şofer al şefului CJ! Schimbarea s-a produs miercuri, în cadrul şedinţei extraordinare a aleşilor judeţeni, printr-un proiect de hotărâre promovat de Bacalbaşa şi adoptat cu votul consilierilor PSD, PC, UNPR şi PP-DD.
Şoferul preşedintelui Nicolae Bacalbaşa nu va fi oricine în ATOP, ci chiar reprezentantul comunităţii judeţene!
"Am înţeles că singura calitate care îl recomandă în această funcţie este faptul că vă este şofer. Nu sunt în măsură să spun dacă este bine sau nu, dar trebuie să ştim motivele pentru care un om este schimbat din funcţie. Nu este normal ca un reprezentant al comunităţii să fie ales de către dumneavoastră având carnet de conducere sau nu", i-a spus consilierul Ion Ştefan preşedintelui CJ. Concluzia a fost simplă: Cătălin Paraschiv, cel revocat din funcţie, "cum a venit aşa pleacă". "Este vorba despre desemnare, care este un act care aparţine preşedintelui. În ceea ce priveşte cel care este înlocuit, nu s-au pus nici un fel de motive la numirea lui – am aflat cu suprindere că l-am desemnat fără să îl desemnez. Cum a venit aşa pleacă", a replicat Nicolae Bacalbaşa.

CITEŞTE ŞI: SONDAJ VL/ Aproape 90 la sută dintre gălăţeni, NEMULŢUMIŢI de activitatea preşedintelui Bacalbaşa

Citit 3254 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iunie 2014 18:32

7 comentarii

 • postat de soferul
  Joi, 26 Iunie 2014 07:40
  5.13.159.***
  unde ati vazut cuvintele ''sora'' si judecator in comentarii domnule anton?iar subprefectul si consilierii judeteni pe ce criterii au fost pusi?pe criterii politice?mentionez ca nu sunt ''soferul lui bacalbasa'',sunt contractual in cadrul consiliului si poate peste doi ani insotesc un alt presedinte sau poate nu...poate plec din tara,ptr ca in romania si in special in galati nu poate omul sa munceasca sa mai faca si altceva ca sare politicul.....stie pnl si pdl de ce...
  16
  3
  Raportează
 • postat de anton
  Joi, 26 Iunie 2014 00:38
  5.13.138.***
  de mentionat ca din ATOp fac parte, subprefectul, seful politiei judetene, consilieri judeteni....si soferul lui bacalbasa....care a mentionat personal la comentarii ca de 12 ani este sofer, are studii superioare, si sora lui este JUDECATOR......poate asta explica ceva , ceva ....
  0
  20
  Raportează
 • postat de SOFER PROFESIONIST
  Miercuri, 25 Iunie 2014 22:18
  89.137.226.***
  Din punctul meu de vedere, toti amatorii care nu au nici o treaba cu soferia si detin alte "functii", ar trebui sa mearga la politie si sa declare ca sunt PROSTI IN ALE CONDUSULUI, si sa renunte la permise. Voi, amatorii de rand care incurcati circulatia zilnic si v-ati cumparat permisele, aveti impresia ca sunteti cei mai destepti? Daca nu ar fi soferii profesionisti ati muri de foame, pentru ca nu ar fi nimeni sa va faca aprovizionarea in oras cu toate cele. Sunteti chiar prosti daca credeti ca meseria asta este una fara raspundere. Ce ar fi daca soferii de la Ecosal ar face greva cam 1 luna??? Ati muri ingropati in gunoaie. Asa ca taceti dracului din gura si nu va mai credeti destepti cei care nu stiti cu ce se mananca meseria asta. Dovada o gasiti pe strazi si in parcari doar din felul in care parcheaza amatorii. ATI PARCAT CA NISTE BOI !!!!
  13
  10
  Raportează
 • postat de ela
  Miercuri, 25 Iunie 2014 22:08
  89.136.2.***
  dar pe unii consilieri judeteni ce-i recomanda ? Lista de partid unde au intrat la gramada ? Sunt cumva personalitati iesite din comun ? Capacitati ? Sa fim seriosi. Multi nu aveau nici liceul terminat si apoi au facut facultatea la id sau ifr ln utimii ani.Asa ca nici ei n-au acest atuu. Ma enerveaza fatarnicia. Dupa logica unora, credeti ca soferul primului-ministru sau al presedintelui tarii este un sofer cu profesionala ?
  2
  13
  Raportează
 • postat de GetoDan
  Miercuri, 25 Iunie 2014 21:34
  79.116.108.***
  @"soferul": stimate domn, nu prea inteleg: lucreaza de 12 ani in administratie in sensul ca este sofer de acest timp? Si? Inseamna ca un sofer ratu de 30 de ani ar trebui sa fie presedinte, nu? Daca este asa de stralucit, de ce s-a plafonat la a fi soferul lui bacalbasa?
  Are studii superioare? Scuzati-ma, dar la acest moment acest atuu a cazut intr-atat in banal, la fel ca si doctoratul, incat nu-mi spune nimic chestia asta.
  Singura concluzie ce o trag este ca, de fapt, dvs. sunteti soferul lui bacalbasa. Rusinica!
  2
  24
  Raportează
 • postat de soferul
  Miercuri, 25 Iunie 2014 20:57
  5.13.159.***
  soferul ala de care va mirati toti,sa stiti ca lucreaza de 12 ani in administratie si are studii superioare fata de unii consilieri judeteni,iar numele este lungeanu.
  20
  3
  Raportează
 • postat de doctorul
  Miercuri, 25 Iunie 2014 20:35
  5.13.181.***
  soferul? maine poimane, pune javra personala sef la....ce tara am ajuns
  1
  23
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.