Proiectul privind TRANSPORTUL JUDEȚEAN a făcut cale ÎNTOARSĂ, după NEREGULILE semnalate de FOSTUL director al ACR (VIDEO)
Foto: Foto: Corina Dobre

Proiectul privind TRANSPORTUL JUDEȚEAN a făcut cale ÎNTOARSĂ, după NEREGULILE semnalate de FOSTUL director al ACR (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nicolae Bacalbaşa, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a retras, ieri, de pe ordinea de zi a şedinţei aleşilor judeţeni, proiectul de hotărâre privind aprobarea contractului de delegare de gestiune şi a tarifelor stabilite pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate.
Decizia şefului CJ de a nu mai supune votului acest proiect de hotărâre a venit ca urmare a numeroase nereguli semnalate de către fostul consilier judeţean şi director al Automobil Clubul Român (ACR), Ştefan Gherasim, în ediţia de ieri a „Vieţii libere”. Vă reamintim că fostul consilier a ameninţat cu acţionarea în instanţă a CJ şi sesizarea Camerei de Conturi, dacă instituţia publică nu va reveni asupra proiectului de hotărâre. Ştefan Gherasim a reclamat, printre altele, că tarifele practicate de operatori s-au majorat ilegal, dar şi faptul că aceştia au fost scutiţi de plata unei redevenţe, deşi legea prevede că aceasta este obligatorie.
Conform informaţiilor noastre, proiectul privind noul program de transport va fi supus, din nou, unei analize, iar în luna august reprezentanţii CJ vor avea o nouă întrunire cu operatorii de transport.

CITEŞTE ŞI: Fost consilier acuză CJ că încalcă legea: "Transportul judeţean funcţionează ilegal de cinci ani"

Citit 2215 ori Ultima modificare Joi, 31 Iulie 2014 20:17

4 comentarii

 • postat de dascalache
  Sâmbătă, 02 August 2014 16:28
  5.13.145.***
  Domnul Gherasim e dus cu pluta...zilele trecute ameninta ca va merge chiar pana la presedintele CEAUSESCU, pe care dealtfel il cunoaste foarte bine si-l va para pe domnul prim secretar de la Galati ca nu-si face treaba!
  Pai cum sa mai zidim noi societatea comunista multilateral dezvoltata daca nu incercam macar sa rechizitionam toate mijloacele de transport si sa le redam patriei !!!!
  1
  0
  Raportează
 • postat de La omul sărac nici boul(ii) nu trage(g). Dacă ești în plus?=Zicală=
  Vineri, 01 August 2014 10:07
  109.99.193.***
  Băi Bacalbașa, tu ce ești pe acolo...figurant? Scrii poezii? Om de cultură? Joci table prin CJ?
  4
  12
  Raportează
 • postat de un calator oarecare
  Vineri, 01 August 2014 09:52
  5.13.128.***
  Oare vom trai si noi,calatorii clipa cand ne vor da bilete pentru calatoria prestata,dar bilete valabile nu sa le imparta numai daca se anunta intre ei ca este control pe traseu si sa arunce in spate un tean de bilete folosite si refolosite.....
  0
  11
  Raportează
 • postat de Alicante
  Vineri, 01 August 2014 07:48
  5.13.155.***
  Felicitari pentru interventia d-lui Gherasim! Inca o palma pe obrazul (tureatca?) CJG.
  0
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.