Georgeta Modiga, secretarul general al Casei Naţionale de Pensii

Georgeta Modiga, secretarul general al Casei Naţionale de Pensii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* La Galaţi, director coordonator rămâne Nicu Zburlea *

După cum a promis presei, directoarea Casei Judeţene de Pensii, Georgeta Modiga, ne-a confirmat ieri, 20 mai, printr-un comunicat remis redacţiei, numirea în funcţia de secretar general al Casei Naţionale de Pensii şi alte drepturi de Asigurări Sociale.

„Doresc să mulţumesc presei, posturilor de radio şi televiziune, pentru colaborare, mai scrie Georgeta Modiga. De asemenea, ţin să vă asigur că, pe parcursul acestei perioade, în care m-am aflat la conducerea Casei Judeţene de Pensii Galaţi, aţi devenit un partener în realizarea unui important obiectiv, cel de informare promptă şi corectă a beneficiarilor sistemului public de pensii, o punte de legătură pentru întărirea relaţiei cu pensionarii şi reprezentanţii organizaţiilor acestora, precum şi în abordarea tuturor problemelor specifice domeniului de activitate. Vă doresc sănătate şi realizări în activitatea dumneavoastră!”

Nu ne rămâne decât să-i urăm acelaşi lucru Georgetei Modiga, pe care o aşteaptă o muncă dificilă şi la Bucureşti. Nici misiunea lui Nicu Zburlea, care va ocupa funcţia de director coordonator la CJPAS Galaţi, nu va fi uşoară, drept pentru care îi dorim succes.

Citit 3178 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.