Durbacă „taie capete” în ţară!

Durbacă „taie capete” în ţară!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, în cadrul unui  Birou Naţional lărgit al Partidului Conservator, care se va desfăşura în Capitală, se va pune problema schimbării conducerii organizaţiilor PC mai slabe din  judeţe, a anunţat preşedintele Organizaţiei Judeţene Galaţi a partidului, Eugen Durbacă. Din cei 30 de vicepreşedinţi ai partidului, „vor rămâne maxim 13”, departamentul Organizatoric revenindu-i lui Durbacă şi cel de Imagine, Bogdan Ciucă.

„Pauza s-a cam terminat!”, anunţă gălăţeanul, care vrea anul acesta zece procente pentru partidul său. Vicepreşedinte la nivel naţional, însărcinat tocmai cu reorganizarea, după rezultatele foarte slabe la alegeri, Durbacă a purtat discuţii cu şefii de organizaţii şi a pus la punct viitoarea strategie organizatorică.

Liderul gălăţean spune că i s-a lăsat mână liberă din partea conducerii partidului. El a mai spus că vor fi mai multe schimbări de şefi, şi chiar a dat drept „certe” câteva.

Astfel, pentru început, la şapte organizaţii din ţară va trebui schimbată conducerea, despre care spune că este formată din „oameni foarte buni”, dar fără experienţă organizatorică, citând judeţele  Suceava, Botoşani şi Vaslui, iar la Braşov şi Iaşi liderii au fost deja schimbaţi. De asemenea, vor trebui înfiinţate organizaţii în patru judeţe în care PC nu există, liderul citând doar Ialomiţa şi Cluj. PC „se poate baza” pe 31 de organizaţii din ţară.

Citit 1542 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.