CETĂŢENII SESIZEAZĂ: De ce PRIMĂRIA scoate GARDUL VIU din Micro 13 (FOTO)
Foto: Foto Bogdan Codrescu

CETĂŢENII SESIZEAZĂ: De ce PRIMĂRIA scoate GARDUL VIU din Micro 13 (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un cititor ne-a sesizat la ieri redacţie că în Micro 13, la capătul traseului 11, mai mulţi angajaţi ai societăţii Gospodărire Urbană scot de zor gardul viu care mărgineşte scuarul.

Salariaţii acţionează la comanda Primăriei care, după cum am aflat, derulează un program amplu de reabilitare peisagistică a tuturor cartierelor din oraş. Municipalitatea doreşte să refacă, pe etape, toate spaţiile verzi existente şi care nu au mai fost reabilitate de ani buni. În cadrul programului, vor fi înlocuite gardurile vii deteriorate, uscate sau vandalizate, florile, covoarele de iarbă, etc, atât în zona centrală, cât şi în cartierele periferice.

„Punctual, gardul viu de pe Bulevardul Milcov este desfiinţat întrucât este uscat sau vandalizat. Este vorba despre mai multe segmente de gard viu, aflate pe câteva scuaruri aferente străzilor Ionel Fernic şi Feroviarilor, aflate în vecinătate. La primăvară, când vremea va permite să reluăm programul de plantări, zonele respective vor beneficia de gard viu nou, de gazon nou şi/sau de flori, în funcţie de peisagistica zonei. În principiu, pe scuarurile care se află în intersecţii, intenţionăm să punem doar gazon şi flori, întrucât gardul viu reduce vizibilitatea şi şoferii nu se pot asigura corespunzător”, ne-a comunicat Primăria.

 

Citit 2598 ori Ultima modificare Vineri, 05 Decembrie 2014 11:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.