AUDIENŢELE, ţinute de viceprimarul Radu Cosca, spre dezamăgirea gălăţenilor
Foto: Foto Anca Melinte

AUDIENŢELE, ţinute de viceprimarul Radu Cosca, spre dezamăgirea gălăţenilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei 46 de gălăţeni programaţi ieri în audienţă la primarul Marius Stan au fost nevoiţi să-şi spună păsurile viceprimarului PC Radu Cosca. Politicianul a explicat că edilul este imobilizat la pat din cauza unor probleme de sănătate care au recidivat. Câţiva dintre cetăţeni au fost indignaţi când au aflat că edilul lipseşte şi chiar au promis că vor intra în birou doar pentru a-i spune viceprimarului că nu vor să vorbească decât cu Marius Stan. „Noi am venit în audienţă la dl primar, vrem să vină dl primar! Pentru o hârtie stau de şase luni! Pentru el ne-am înscris şi trebuia să vină, că serviciul e serviciu!”, ne-a declarat o cetăţeană. „Eu mă bat cu primăria din 2001! Şi de aceea voiam să vorbesc cu primarul şi să-i arăt că a plecat o bandă de hoţi, a rămas altă bandă în Primărie. Cu viceprimarul nu am ce discuta!”, ne-a declarat un cetăţean.

Ca şi data trecută, marea majoritate a solicitărilor petenţilor erau de ordin locativ, dar nu lipseau nici problemele sociale, fiscale, dar şi de infrastructură. De exemplu, o locatară de pe strada Română a explicat că artera are nevoie de reparaţii urgente, anul acesta, dar şi de intervenţia Ecosal, fiind măturată doar o dată la trei luni. Viceprimarul a promis că în primăvară vor demara lucrările.

O solicitare de interes a avut şi reprezentantul consiliului de părinţi de la Şcoala Gimanzială nr. 25, de pe strada Basarabiei. Traficul intens pune în pericol siguranţa elevilor, dovadă că s-au produs două accidente anul trecut, de aceea e nevoie de un semafor cu temporizator. Rămâne de văzut ce decizie va lua Comisia de Siguranţă a Circulaţiei în acest caz.

Citeşte şi: MAI MULTE AUTOBUZE pe străzile Galaţiului. AFLĂ de când!

Citit 2367 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Februarie 2015 10:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.