POLITICĂ DE WEEKEND/ Marius Stan nu-l vrea în Primărie pe omul lui Eugen Chebac

POLITICĂ DE WEEKEND/ Marius Stan nu-l vrea în Primărie pe omul lui Eugen Chebac
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi se află într-un continuu proces de recrutare de personal, având loc câteva concursuri de angajare pe lună. Dacă posturile de conducere vacante sunt adjudecate, în genere, de candidaţi fără vreo concurenţă pe post, pentru job-urile de execuţie se duce o bătălie aprigă. Şi nu o dată s-au ridicat suspiciuni cu privire la veridicitatea examenelor.

Un post atractiv s-a dovedit a fi cel de consilier, clasa I, grad superior - Biroul Învăţământ, Cultură, Turism, Agrement, Sport, Culte şi Sănătate, unde s-a înregistrat o concurenţă de trei candidaţi pe loc. Ei bine, potrivit rezultatelor afişate, în această săptămână la avizierul Primăriei, singurul concurent respins a fost Daniel Apetrăchioaie, nimeni altul decât şeful de cabinet şi consilierul deputatului UNPR Eugen Chebac, preşedintele Organizaţiei Judeţene a partidului din care face parte primarul Marius Stan.

Daniel Apetrăchioaie, pe lângă faptul că are pregătire didactică, are o dublă experienţă în administraţie: a fost consilier local în mandatul trecut, dar şi consilier personal al lui Eugen Chebac, pe vremea când era preşedintele Consiliului Judeţului. În ciuda acestei experienţe, tânărul politician nu a fost considerat potrivit pentru postul din Primărie, şi a fost respins, primind doar 22 de puncte la proba scrisă.

Potrivit informaţiilor noastre, nu este prima dată când Daniel Apetrăchioaie candidează pentru un post la Primărie, el fiind respins în urma unui concurs şi la finele anului trecut.

Gurile rele spun că edilul chiar nu şi l-ar dori în Primărie pe omul de încredere al şefului său direct de partid, Eugen Chebac. De ce oare?


CITEŞTE ŞI: După ce s-au ameninţat cu bătaia, Marius Stan l-a lăsat iar „primar” pe Florin Popa

Citit 2749 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Februarie 2015 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.