PC, important pentru rezultatele PSD, afirmă Eugen Durbacă

PC, important pentru rezultatele PSD, afirmă Eugen Durbacă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Cu cine era să voteze membrii PC?”, întreabă Durbacă * Cât contează să nu fii duşmanul conservatorilor? *

Preşedintele PC Galaţi, Eugen Durbacă (foto), a respins miercuri afirmaţia că filiala partidului său s-ar fi implicat foarte puţin în sprijinul eurocandidaţilor PSD. El s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute şi datorită implicării liderilor zonali conservatori.

Din cele 10 localităţi din judeţ cu primari PC, „în 9 localităţi am fost pe primul loc”; doar la Independenţa fiind pe locul doi. La Bereşti s-au obţinut chiar peste 72 la sută din sufragii, iar în colegiul deputatului Bogdan Ciucă s-a obţinut cel mai bun rezultat pe Galaţi.

PC a sprijinit şi lista PSD, a mai spus Durbacă:  „Chiar simplul fapt că noi n-am fost adversari ai PSD-ului, numai dacă luăm în calcul  acest lucru, că noi am comunicat că suntem în alianţă PSD – PC,  cu cine era să voteze membrii PC? Că PC este o formaţiune foarte disciplinată. N-avea cum să voteze un membru PC pentru PD-L sau   PNL!”

Durbacă este sigur că în judeţ va fi „un scor foarte bun” şi la prezidenţialele din toamnă în favoarea candidatului PSD care va fi susţinut şi de PC. Deşi conservatorii gălăţeni au adus mai puţine voturi decât PSD, aportul lor a fost important, a mai spus Durbacă.

Citit 775 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.