ABSURD DE GALAŢI/ Marius Stan şi maxi-taxi: una zicem, alta facem

ABSURD DE GALAŢI/ Marius Stan şi maxi-taxi: una zicem, alta facem
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde pe care autorităţile locale ori se fac că nu le văd, ori le întreţin. Ca dovadă, iată un şirag de declaraţii publice făcute de primarul Marius Stan privind transportului local de persoane.

23 octombrie 2014: „E o Strategie de Transport convenită cu cei de la BERD care va impune restricţionarea pe anumite zone a transportatorilor privaţi. Pe traseele principale vor rămâne numai mijloacele Transurb, e condiţie impusă de BERD. E o strategie pe hârtie, practica ne va mai corela datele”.

29 ianuarie 2015: „Nu elimin colaborarea cu operatorii privaţi, deocamdată, pentru că trebuie să evaluăm foarte corect flota pe care o avem la dispoziţie şi după aceea vom da Transurb traseele pe care le poate face onorabil. În măsura în care rămân trasee neacoperite, vom apela şi la operatorii privaţi”.

30 aprilie 2015: „Ţinând cont de faptul că transportatorii au încălcat prevederile contractului care era în vigoare până pe data de 7 mai, legea ne obligă să îl reziliem unilateral, lucru pe care îl vom face în termenul cel mai scurt. Ne prevalăm mai departe de faptul că până la organizarea unei noi licitaţii transportatorii privaţi, împreună cu Transurb sunt obligaţi să presteze serviciul public de transport!".

8 mai 2015: ”Aşa cum le-am promis transportatorilor privaţi, am obţinut votul consilierilor locali pentru a prelungi delegarea serviciilor prestate pe termen de un an. Cred că este un termen rezonabil pentru noi să ducem la îndeplinire toate cerinţele asigurării unui transport public civilizat pentru gălăţeni, dar şi pentru transportatorii privaţi care au nevoie de un termen pentru a-şi pune în ordine treburile”.

Absurd, dar adevărat!


CITEŞTE ŞI: Aleşii votează hotărâri degeaba

Citit 2958 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2015 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.