Gabriel Oprea a fost numit PREMIER INTERIMAR

Gabriel Oprea a fost numit PREMIER INTERIMAR
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vicepremierul Gabriel Oprea îi va ține locul premierului Victor Ponta, potrivit unui decret semnat, luni seară, 22 iunie, de președintele Klaus Iohannis, a relatat digi24.ro.

Comunicatul Administrației prezidențiale nu menționează perioada în care vicepreședintele Gabriel Oprea va conduce Guvernul în locul lui Victor Ponta.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 22 iunie a.c., Decretul de desemnare a domnului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului României, pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru de către domnul Victor-Viorel Ponta”, se spune în comunicatul publicat pe presidency.ro.

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost luni la Palatul Cotroceni pentru discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis.

Premierul Victor Ponta, care s-a operat în Turcia și ar fi indisponibil în următoarele săptămâni, propusese ca vicepremierul să preia, interimar, şefia Guvernului. Anterior semnării acestui decret, președintele Klaus Iohannis ceruse date suplimentare, mai precis documente, referitoare la starea de sănătate a premierului Victor Ponta și la incapacitatea acestuia de a conduce Guvernul.

Citit 1650 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2015 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.