Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Proiectul „sistem integrat de management al deşeurilor” al Consiliului Judeţului a pierdut o finanţare europeană pentru că nu s-a găsit vreo portiţă legislativă pentru scoaterea unui teren din fondul forestier, teren pe care trebuie să se construiască o staţie de tratare mecano-biologică. În doi ani de zile, nimeni nu a găsit nicio soluţie. Asta nu poate fi decât dovadă de dezinteres. E de neînţeles cum, dacă acum a putut fi găsită o soluţie, într-o lună de discuţii, în doi ani de zile, nimeni nu s-a gândit că poate fi modificată denumirea proiectului în staţie de tratare mecano-biologică cu recuperare de energie şi astfel să poată fi scos terenul din fondul forestier şi să se poată construi pe el. Oricâţi paşi ar fi făcut Consiliul Judeţului în sensul realizării proiectului, acesta nu a fost realizat. Lucrurile sunt clare. Astfel, considerăm că reprezentanţii judeţului merită o bilă neagră.

Apă caldă încă nu avem, iar soluţia furnizării acesteia vine tot cam la spartul târgului, cu o presiune care sperie asociaţiile de proprietari, nemulţumite de prevederile contractuale ale Calorgal. Cu toate acestea, am avut un weekend de muzică rock. Au venit nume mari, poate ar fi putut fi şi mai mari, dar având în vedere condiţiile generale de trai din Galaţi, a fost un eveniment mai mult decât binevenit. Normal ar fi fost să avem mai întâi toate condiţiile unei existenţe decente, în schimb am primit cultură decentă. Măcar atât. Bilă albă pentru Rock la Dunăre.

Citit 1165 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iunie 2015 19:56

1 comentariu

  • postat de Alicante Luni, 22 Iunie 2015 09:10 5.13.153.*** Link la comentariu
    0
    8

    Cine sa faca proiecte? Pres. Bacalabasa? El nu stie decat sa puna contre. Daca ceva merge bine atunci trebuie distrus; Vai de capul nostru si al CJG!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.