(FOTO) ZIUA DRAPELULUI, sărbătorită şi la Dunăre. Iată MESAJUL PRIMARULUI pentru gălăţeni

(FOTO) ZIUA DRAPELULUI, sărbătorită şi la Dunăre. Iată MESAJUL PRIMARULUI pentru gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Şi gălăţenii şi-au cinstit, astăzi, 26 iunie, Tricolorul, chiar dacă numărul participanţilor la manifestările dedicate Zilei Drapelului Naţional, sărbătorită, în fiecare an, pe data de 26 iunie, a lăsat de dorit.

După ce dimineaţă, însemnul naţional a fost sfinţit la Catedrala Arhiepiscopală, în cadrul unei slujbe săvârşite de ÎPS Casian Crăciun, arhiepiscopul Dunării de Jos, alături de un sobor de preoţi, jandarmii gălăţeni au purtat pe braţe Drapelul, în procesiune, pe strada Domnească, până la Grădina Publică. În Piaţa Tricolorului din parcul gălăţean, cei prezenţi la ceremonie au asistat la trecerea în revistă a Gărzii de Onoare şi primirea onorului, ridicarea Drapelului pe catarg şi înălţarea lui, la defilarea Gărzii, dar şi la un moment artistic oferit de Fanfara Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.

"Le transmit nu doar gălăţenilor, ci tuturor românilor să simtă în fiecare zi ceea ce cred eu că simt astăzi. Să fie pătrunşi de ceea ce înseamnă simţământul naţional, spiritul naţional, care nu trebuie să existe doar în ziua decretată drept Ziua Drapelului. Aş vrea să putem fi, din nou, românii aceia care pentru ţara lor sunt în stare să facă orice, care să creadă în ceva trainic, solid şi pentru acel ceva să privească în sus, spre cele trei culori, şi să spună: Da, sunt capabil să fac orice pentru ca aceste trei culori să rămână neîntinate sus, acolo”, ne-a declarat primarul Marius Stan, la finele ceremoniei desfăşurate în Grădina Publică.

Foto Corina Dobre

Citit 1525 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2015 18:03

4 comentarii

 • postat de FELIX
  Sâmbătă, 27 Iunie 2015 15:16
  5.13.234.***
  APROPO DE POPI,OARE SE SIMTE SI CASIAN ASTA SE NU MAI APARA NICAIERI?OARE ARE BUN SIMT SI SA NU MAI APARA DELOC???NOI NE-AM SATURAT DE ACEST CASIAN!!!!!!
  0
  2
  Raportează
 • postat de dragos
  Sâmbătă, 27 Iunie 2015 10:57
  5.2.209.***
  ce naiba cauta primii, dupa drapel, popii??
  0
  1
  Raportează
 • postat de sion
  Vineri, 26 Iunie 2015 21:01
  89.137.230.***
  O tara de POPI ortodocsi a ales presedinte un CATOLIC..Hai,mai lasati-ma !!!
  6
  0
  Raportează
 • postat de Eu
  Vineri, 26 Iunie 2015 19:14
  5.13.254.***
  Domnule primar, eu personal simt ca nu mai pot. Sunt profesor. Toata lumea ma invidiaza pentru ca am concediu lung. Lung si flamand. Asteptam pe data de 12 banii din hotararile judecatoresti, apoi ni s-a spus ca ii vom primi pe 18 , apoi la sfarsitul lunii iunie. Ii asteptam nu pentru a pleca in concediu, ci pentru a mai plati din datoriile acumulate de cand mi-a fost redus salariul, cand a trebuit sa ma imprumut si de atunci tot platesc dobanzi, penalitati, etc. Azi am aflat ca nu voi primi acei bani nici luna aceasta si nu se stie daca ii voi vedea nici in iulie, nici in august, deci voi ingrosa numarul nesimtitilor cu datorii la intretinere si rate restante la banci. Sa simt azi patriotism? NU MAI POT.
  1
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.