După DEMISIA lui Marius Humelnicu - Vali Viorel Sandu a devenit consilier local

După DEMISIA lui Marius Humelnicu - Vali Viorel Sandu a devenit consilier local
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Începând de joi, Vali Viorel Sandu este noul consilier local ALDE (partid rezultat din fuziunea PC cu PLR), în locul social-democratului Marius Humelnicu. Consilierii locali au luat act de încetarea de drept a mandatului de consilier al lui Humelncu, ca urmare a demisiei prezentate de acesta pe 7 septembrie.

"Demisia survine ca urmare a numirii în funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, conform deciziei primului ministru nr. 195 din 25 august 2015", a precizat Humelnicu, în actul prin care renunţă la funcţia de consilier.

În locul lui a fost validat Vali Viorel Sandu, în vârstă de 32 de ani, funcţionar public, directorul Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Galaţi. Tânărul consilier a depus jurământul şi va activa ca membru în cadrul Comisiei de urbanism şi amenajarea teritoriului, lucrări publice, ecologie şi protecţie a mediului înconjurător.

Prin plecarea lui Humelnicu, PSD a pierdut un ales local, rămânând cu doar şapte consilieri, iar ALDE a câştigat unul, ajungând la şapte.

Foto Bogdan Codrescu

Citit 4107 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2015 20:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.