După ce s-au „fript” cu Apaterm, asociaţiile dau de pământ cu contractele Calorgal/ Ce condiţii pun gălăţenii

După ce s-au „fript” cu Apaterm, asociaţiile dau de pământ cu contractele Calorgal/ Ce condiţii pun gălăţenii

Foto: Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
26 comentarii

Deşi a rămas mai puţin de o lună până la instalarea sezonului rece, asociaţiile de proprietari nu se înghesuie să semneze contractele cu Calorgal. Din contră, mai bine de 120 de organisme care reprezintă proprietarii par nici să-şi mai dorească să aibă de a face cu serviciul public de termoficare, în ciuda faptului că, pe hârtie, încă mai depind de sistemul centralizat. Este drept că, la acest moment, autorităţile încă fac demersuri pentru ca gălăţenii să nu rămână în frig sau fără apă caldă de luna viitoare, astfel că nimeni nu poate spune că, de la data de 1 noiembrie, Electrocentrale şi-ar putea relua activitatea de producere a agentului termic.

Preşedintele Asociaţiei nr. 282, care are în componenţă peste 300 de apartamente, ne-a spus că, în urmă cu doar câteva zile, a avut o nouă rundă de discuţii cu delegaţii Calorgal pe tema contractului dintre asociaţie şi noua societate de termoficare, după ce reprezentanţii locatarilor au ridicat o serie de obiecţiuni la documentele ce urmează a fi parafate.

Vor contract doar pe un an!

Preşedintele Cătălin Zaharia ne-a spus că asociaţia pe care o conduce nu doreşte încheierea unui contract pe perioadă nedeterminată cu noul distribuitor de apă caldă şi căldură, cum se proceda în cazul falimentatei Apaterm. Acesta a precizat că a încercat să impună reprezentanţilor Calorgal ca valabilitatea contractului să fie de un an şi să se poată prelungi doar după o renegociere cu asociaţia, însă reprezentanţii societăţii au respins această variantă, astfel că discuţiile s-au încheiat.

„Am cerut ca perioada contractuală să aibă valabilitate de un an, fără posibilitatea de prelungire după expirarea contractului decât după renegocierea dintre Calorgal şi asociaţie. Acest punct se va aplica şi în cazul convenţiilor dintre locatar şi Calorgal. Le-am spus să stipuleze că, în cazul în care Calorgal nu respectă parametrii şi celelalte obiecţiuni, se va rezilia prezentul contract. Dacă tu nu îţi asumi obligaţii ca societate, atunci nu discutăm. Eu am încercat să le explic oamenilor despre ce este vorba. Până când societatea nu îşi asumă responsabilităţi clare faţă de locatari, nu vom semna. Riscăm să ajungem de unde am plecat. Lasă că avem contract pe perioadă nedeterminată, noi facem ce ştim, iar ăia ţipă ca proştii şi noi ne vom vedea de treaba noastră. Cu riscul de a mă huli unii oameni şi de a mă înjura, nu semnăm în aceste condiţii. În final, tot locatarii vor avea de suferit. Păţim ca şi cu Apaterm”, ne-a spus Cătălin Zaharia.

Printre condiţiile impuse Calorgal s-au mai numărat refacerea circuitului de recirculare a apei calde, dar şi o alta care spune că „dacă în maximum două minute nu curge apă caldă la robinetul locatarului (constatare în urma unui sondaj făcut în rândul oamenilor din bloc), se va diminua costul facturii emise de Calorgal cu 25 la sută din valoarea acesteia”. Totodată, asociaţia a solicitat că aceasta să primească un comision, întrucât chiar şi după încheierea convenţiilor cu proprietarii, va continua să calculeze facturi, iar banii vor merge direct în conturile Calorgal.

Preşedintele asociaţiei a mai cerut inventarierea instalaţiilor la semnarea contractului, nefiind de acord cu faptul că este luată în considerare inventarierea de la Apaterm, „deoarece se semnează contractul cu o societate nou înfiinţată”, precum şi refuzul facturii emise şi neperceperea de penalităţi de întârziere în cazul existenţei unui litigiu, până la emiterea unei sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile.

Dintre cele 304 de apartamente, câte numără asociaţia, aproximativ două treimi sunt dotate cu centrale termice.

Săptămâna trecută, 512 asociaţii de proprietari semnaseră contractele cu noul distribuitor de apă caldă şi căldură, din cele 658 care depind de sistemul centralizat. Acestea au în componenţă 3.288 de scări de bloc, cu 75.408 apartamente. Dintre acestea, 49.804 apartamente sunt branşate la reţeaua publică de termoficare, însă 12.895 sunt nelocuite.

Citit 8057 ori Ultima modificare Vineri, 09 Octombrie 2015 01:10

26 comentarii

 • postat de galatean Vineri, 09 Octombrie 2015 14:37 5.254.65.*** Link la comentariu
  2
  0

  Nea asta cu fatza de interlop si fizic de luptator de K1 sa se apuce sa-si stranga bani pentru avocati. Il asteapta un frumos dosar penal.
  E pacat ca sunt ziaristi care fac posibil ca asemenea specimene sa ajunga la ziar si dati si ca exemplu pozitiv.

  Problema incalzirii la iarna si a calorgalului este una cat se poate de serioasa si actuala dar nu luam in calcul asemenea persoane care nu au nicio calitate morala ci dimpotriva , cand vorbim de lucruri serioase si importante pentru galateni .

  Raportează
 • postat de silviu Miercuri, 07 Octombrie 2015 21:20 89.137.230.*** Link la comentariu
  3
  3

  Marius Stan a demolat chioscurile si a luat comisioane de la supermarketuri? Marius Stan a demolat garajele ca sa ia comisioane de la firmele ce urmau sa faca parcuri si parcari acolo?

  Raportează
 • postat de e Miercuri, 07 Octombrie 2015 19:20 5.13.145.*** Link la comentariu
  7
  10

  Da ma cine e vinovat ca la apaterm se subventiona din banii publici lichelele si betivii? Tata? El zice ca nu. Da cine e ma vinovat ca nu taiau apa calda si caldura la aia de nu plateau mama? Cica nu. Da cine e vinovat ca apaterm e in faliment, da cine e vinovat ca acest calorgal e un avorton mort inainte de a se naste, bunica din groapa? Lasa ma ca pe Stan din viloaca lui facuta desigur cu bani cinstiti i se falfaie ....

  Raportează
 • postat de divizia c Miercuri, 07 Octombrie 2015 16:00 94.176.183.*** Link la comentariu
  8
  7

  Se zvoneste prin targ ca CET isi doreste cu disperare falimentul .Ca acolo ar mai lucra indivizi care se apropie de pensionare si sunt incantati de salariile compensatorii pe care le vor primi , ajungandu-le pentru vremurile grele care vor veni . Ca mai este un tata-r care administreaza dezastrul si care doreste si el falimentul avand interese prin minister cu niste eoliene de prin Dobrogea , ca edilu nu se pricepe si nici nu prea mai are ce face acum ....Ce va urma va fi un dezastru social cu urmari greu de anticipat . Ce discutam nui aici este barfa ieftina ,PROBLEMA ESTE DE O GRAVITATE EXTREMA . Si fara rezolvare din nefericire . Cu Apater sau fara , cu Calorgal sau fara , cu primarie sau fara . In curand va incepe razboiul romano-roman , episodul 2-3 .

  Raportează
 • postat de Adevarul gol golut.... Miercuri, 07 Octombrie 2015 13:57 5.13.185.*** Link la comentariu
  9
  21

  Pentru cei care spun ca Stan e vinovat.........-Da ma ......Stan " e de vina "ca a intrat Apaterm in faliment ......"E de vina " pentru ca nu a mai subventionat cu banii mei ,care sunt contribuabil la bugetul orasului ,un sistem care hranea toate lichelele, putorile ,betivii si hotii care cerseau caldura si apa calda in fiecare iarna ,fara insa a plati ceva pentru asta ....Noroc ca ati avut parte 25 de ani de pomeni elctorale de la Durbaca si Nicolaie -Ciumacenco .....Asa ati crezut ca o sa fie pana o sa muriti ???? V-ati inselat insa !!!! Eu nu am auzit vreun om gospodar , care a stiut sa-si dramuiasca banii , chiar daca acestia sunt putini ,sa nu-si fi asigurat pana acuma un confort de caldura minim in case .....Dar am auzit si am vazut smecheri cu masini luxoase , care au mobile de ultima generatie si beau bauturi scumpe si fumeaza , care se plang de situatia actuala a Apatermului sau Calorgalului , cum s-o mai numi......Oamenii cu adevarat saraci , nu-i veti auzi planganduse sau comentand pe la ziare . pentru ca aia intradevar sunt saraci si nu au nici telefoane si nici leptopuri sa vina sa se planga pe la ziare ......Aceia trebuie intradevar ajutati si nu lichelele care comenteaza si dau vina pe x sau pe y pentru ca nu au ei caldura si apa calda.....

  Raportează
 • postat de e Miercuri, 07 Octombrie 2015 13:03 217.73.162.*** Link la comentariu
  10
  9

  A si inca ceva, nu vad pe nimeni in strada deci e bine, Pariu ca vor degera in casa si nu vor scoate niciun sunet.

  Raportează
 • postat de e Miercuri, 07 Octombrie 2015 13:00 217.73.162.*** Link la comentariu
  11
  9

  Si nu e de vina, e doar divin...

  Raportează
 • postat de e Miercuri, 07 Octombrie 2015 12:57 217.73.162.*** Link la comentariu
  17
  16

  Nu e Marius Stan de vina, e de vina constelatia luminii de mana cu extraterestru rosu. Pe bune? E de 3 ani in functie, a facut 3 parcuri, a asfaltat 2 strazi si in rest a semidemolat garaje transformand zonele alea din tiganie in focare de infectie si gropi de sobolani mai mari decat inainte si unde sunt toate astea gard in gard cu gradinite si scoli. A facut lucruri dupa ureche si interese ca asa i-a zis mama lu Avram Iancu nu dupa cum spune legea si acu Primaria e tarsiita prin instante cu sute de procese ptr incalcarea dreptului de proprietate ca ce sa vezi unii din cei cu garaje isi facusera garaje pe terenul lor si trebuiau expropriati. Daunele desigur le vom plati tot noi. I-a zis unu ca legea nu se aplica la fotbalisti si el a luat-o de buna. A mai facut ceva remarcabil a jucat ,, pleaca ai lor vin ai nostri'', adica i-au usuit pe aia din tabara opusa de interese ca nu se cadea sa faca doar aia invarteli si i-a adus pe ai lui sa suga un ciolan la umbra, ca de tabere politice nu poate fi vorba ca nici el nu mai stie pe unde e. Pe de alta parte asta a fost votat de galateni pe motiv de a scapa de PDL si a-a ales unu care in loc sa spuna ca face scoli si spitale v-a spus ca va face stadion si mall. Ei acu la iarna, el va privi de la caldura semineului din viloaca cum unii dintre galateni vor dormi in cojoace...

  Raportează
 • postat de Radu Constantin Miercuri, 07 Octombrie 2015 12:45 109.166.208.*** Link la comentariu
  0
  17

  Utopii: intotdeauna vor exista proprietari de apartament care achita intretinerea si proprietari care NU achita intretinerea.
  Chiar daca CALORGAL va sta in cap si va aproba TOATE conditiile asociatilor de proprietari, tot in colaps va ajunge, la fel ca APATERM. Doar ca se vor baga bani aiurea intr-o gaura fara fund!

  Solutia era ca primaria sa construiasca un sistem de subventionare masiva a energiei electrice pentru populatie, bazat pe o retea proprie de distributie a acesteia, pe scheletul retelei defunctei APATERM si sa construiasca o centrala electrica pe deseuri, rezolvand astfel si problema gunoiului menajer.
  In felul asta, toata lumea (inclusiv cei cu centrale individuale) ar trece la incalzirea pe baza de curent electric, nepoluant, usor de controlat si eficient.
  Solutia viitorului este energia electrica, pentru ca se poate produce din surse regenerabile, nepoluante.
  Din pacate, e prea scump in conditiile in care nu e subventionata.

  Raportează
 • postat de John Miercuri, 07 Octombrie 2015 11:37 81.12.149.*** Link la comentariu
  5
  14

  Mulţi oameni care "latră" aici şi nici nu ştiu să scrie româneşte, nu înţeleg 2 lucruri:
  1. Asociaţiile de Proprietari (AP) de la blocuri nu au cum să se desfiinţeze din mai multe motive: există spaţii comune de care trebuie să se ocupe cineva (instalaţii subsol, uscătoare, holuri, acoperişuri, faţade bloc, etc), există servicii comune de care trebuie să se ocupe cineva (deratizări subsoluri, curăţenie spaţii comune, pază/supraveghere bunuri comune, expertize tehnice ale construcţiei în caz de necesitate, etc), iar blocul trebuie să fie reprezentat de o persoană juridică (cum este AP) că doar nu este a nimănui. Şi dacă blocul ar fi al unui patron şi voi aţi fi stat cu chirie, tot personalitate juridică ar trebui să aibă!
  2. Din punct de vedere al încălzirii locuinţelor, cea mai bună soluţie este centrala termică (CT) aferentă fiecărei construcţii (tronson de bloc) având eficienţa termică maximă şi pierderile minime. Dar pentru asta trebuie o strategie la nivel de municipiu şi o investiţie serioasă realizată pe etape, lucru pe care administraţia publică locală nu a fost capabilă să o realizeze până acum. Să sperăm că în 2-3 ani, cu noile tehnologii, cu investiţii din fonduri europene, cu minţi luminate la Primărie şi la CL, cu efortul comun de a înţelege toţi cetăţenii acest lucru, după amortizarea investiţiei cu cazanul celor de la CET (aşa cum au promis), vom ajunge să găsim soluţia cea mai bună! Nu este doar Marius Stan de vină în această problemă, ci toţi primarii Galaţiului care s-au perindat în ultimii ani (este unul care a stat mămâie vreo 12 ani la cîrma oraşului!!).

  Raportează
 • postat de Robert Popescu Miercuri, 07 Octombrie 2015 11:06 91.208.234.*** Link la comentariu
  6
  13

  In majoritatea oraselor nu mai exista asociatii de locatari. De cand cu Legea 230/2007 majoritatea s-au transformat in asociatii de proprietari.
  Cere statutul asociatiei si vezi in ce conditii se poate dizolva asociatia din care faci parte.
  Nu te opreste nimeni sa-ti aduni suficienti acoliti si sa ceri desfiintarea asociatiei. Problema e ca sigur nu te va baga nimeni in seama si vei continua sa cotcodacesti pe net.
  Citeste Legea 230 /2007 si normele de aplicare inainte sa vorbesti prostii.

  Raportează
 • postat de julien Miercuri, 07 Octombrie 2015 10:04 5.13.183.*** Link la comentariu
  9
  22

  trebuie desfiintate asociatiile de locatari si incheiate contracte individuale cu prestatorii de servicii.practic locatarii platesc casieri pentru prestatorii de servicii.in baia-mare de exemplu nu mai exista asociatii de locatari.

  Raportează
 • postat de RADULIAN Miercuri, 07 Octombrie 2015 09:46 81.12.150.*** Link la comentariu
  19
  16

  Bine zice Dl. Catalin Zaharia. In Contractul Asociatie Calorgal trebuie stipulat obligatii clare pentru furnizor ( Calorgal) respectarea parametrilor: temperatura, presiune, debit, continuitate si operativitate cu penalizari pentru nerespectarea acestor parametri.Plata caldurii functie de consumul citit la aparatul de masura instalat pe fiecare calorifer fara furaciunile practicate in ultimele ierni, fara pausalele acestea generalizate. CALDURA IN SISTEM CENTRALIZAT NU TREBUIE SA COSTE MAI MULT FATA DE COSTUL MEDIU DE LA INCALZIRE CU CENTRALE.Tot ce depaseste acest pret este inselatorie ,furturi din buzunarul locatarilor si asa necajiti. La fel consumatorii (locatarii) trebuie sa aiba obligatia clara de a platii CALDURA SI APA CALDA LA PARAMETRI NORMALI luna de luna, chiar si in avans cu o luna la preturi cunoscute ,constante in fiecare luna. Numai asa, pebaza respectului reciproc SISTEMUL CENTRALIZAT VA DEVENI O SOLUTIE VIABILA, SIGURA SI ECONOMICA SI PENTRU GALATENI.Cat privesc postarile referitoare la apa calda si caldura vad ca sunt incarcate cu multa, foarte multa nesimtire. Cei ci centrale dau lectii zi de zi la cei fara. Acuzandu-i ca nu apeleaza si ei la acest SISTEM FOARTE, FOARTE PERICULOS SI POOLUANT. De ce trebuie sa suport eu locatar la etajul IV gazele nearse de la nivelele inferioare si pericolul permanent a acestor instalatii performante, dar empiric amplasate fara constructii normale de protectie. REAMINTESC CA ACESTE INSTALATII NU SUNT CONCEPUTE PENTRU A FI MONTATE IN BUCATARIE SAU IN BALCON CI NUMAI PENTRI CASE CU CONSTRUCTIE SOLIDA DIMENSIONATE CORESPUNZATOR (betoane cu armare speciala si deschideri (ferestre) foarte largi. Mai mare decenta s-ar impune...!!!

  Raportează
 • postat de je Miercuri, 07 Octombrie 2015 09:46 5.254.65.*** Link la comentariu
  2
  16

  problema poate fi simplificata foarte mult:
  1. in adunarea generala la asociatie sa se supuna la vot daca se doreste acest serviciu;
  2. locatarii care au debite restante peste x luni, nu au drept de vot, daca tu nu ai platit cand era apaterm, de ce ar trebui sa te las sa aduni debite? nu iti permiti sa incalzesti spatiul care-l ai... cauta sa te muti unde unde iti permiti sa iti platesti serviciile la zi. cu totii vrem ca "afara" dar sa stiti ca "afara" se plateste, nu platesti... se taie seviciul imediat
  3. nu trebuie sa mai fie acodate subventii in special celor cu datorii, cu totii platim impozite, si asa zisii "saraci" beneficiaza de pomeni electorale

  Raportează
 • postat de rocky Miercuri, 07 Octombrie 2015 08:33 193.230.156.*** Link la comentariu
  20
  14

  Nu toata lumea are bani de centrala, pe de alta parte sunt cei care au centrala si care au tras fitile la asociatiile de proprietari ca sa nu semneze contractul cu Calorgal ca sa nu plateasca ei cota parte, fara sa se gandeasca daca ceilalti oameni stau in frig (chiar daca pe scara este unul, chiar daca mai sunt 5 fara centrala).
  Sa va dau un exemplu, cunosc un caz unde proprietarul de apartament nu a avut bani anul asta sa-si puna centrala (domnilor, doamnelor, iti trebuie cam 8000lei, de unde faci rost de acesti bani???? de la banci pe un salar minim de cacao in Galati - nu toata lumea are bani cand vor muschiul lor mai ales daca platesc si o rata la apartament pe 30 de ani!!!), ci cu chiu cu vai si-a facut planuri pentru anul viitor. Pentru iarna asta si-a cumparat preventiv un calorifer electric. Acum, cu ce este vinovat omul asta ca sa stea in frig in iarna asta cand a platit facturile din ani precedenti?
  Un alt exemplu: sunt apartamente in Galati unde montarea unei centrale termice implica costuri suplimentare, cum ar fi amenajarea unor extinderi de spatiu la bucatarie sau balcon, care costa pe putin un 5000Lei. Daca de la anul ne obliga astia sa montam centrale pe condensatie (parca asa le spune), in ultimul caz asta inseamna o investitie de cel putin 15mii lei. In cazul unei famili care au unul sau doua salarii minime pe economie, banca nu le da nici un credit, sau daca le da ii cocoseaza (si la propriu si la figurat). Acum, dupa vorbele cuiva de mai jos, ar trebui sa se mute la tara dar ce sa faca acolo ? Sa taie frunza la caini cand poate persoanele respective sunt profesori si invatatori in sistemul de invatamant de stat din Galati, dar realitatea pentru o mare parte din galateni este mai cruda decat se credea si viitorul, din pacate..., sumbru. Aici ar trebui ca primaria sa acorde o subventie pentru montarea centralei termice (chiar costul centralei ar fi ceva) decat sa bata campii si sa tina in agonie sistemul centralizat de caldura care, trebuie sa recunoastem, nu are viitor.

  Raportează
 • postat de Paul Miercuri, 07 Octombrie 2015 08:24 5.13.169.*** Link la comentariu
  2
  9

  Cand s-a semnat Contractul cu Calorgal s-au intocmit Procese verbale de conciliere si primul punct ( presupun ca marea majoritate a Asoc au solicitat acelasi lucru) a fost efectuarea inventarierii. Mi se pare esential sa stie cate apartamente au nevoie de caldura de la Calorgal, acum vad ca nu ai nici o intentie sa faca inventarierea. Promisiuni ca sa semnam si acum bataie de joc si indolenta.

  Raportează
 • postat de Locatar Miercuri, 07 Octombrie 2015 08:21 5.13.210.*** Link la comentariu
  10
  19

  Trebuie neaparat reduse activitatea de asociatie de locatari la nivel strict da scara! UN Sef de scara rezolva toate problemele indiferent de ce natura!! Nu mai platim o gasca de nepriceputi si neresponsabili care fac ce vor cu banii incasati!!!! cine verifica aceste asociatii profund din punt de vedere contabil -financiar,licitatii de lucrari,,,,,,,,,,,cum respecta legiile? ei sunt un gasca si fac ce vor???????????????!!!!!!!!!!!
  De ce fac abuzuri calculand coificientul integral de cheltuieli comune la ce-i cu centrale??? TREBUIE DATI IN JUDECATA SUB ACEST ASPECT ABUZIV!!
  Lucreaza 2 ore pe satamana si incaseaza salarii f mari??!!! de ce?
  Si din cauza lor este acest sistem neperformat ? FAC ce spun sefii .se umilesc ,se cocoseaza in fata lor?

  Raportează
 • postat de ella Miercuri, 07 Octombrie 2015 07:54 78.96.252.*** Link la comentariu
  10
  27

  Daca nu vrei centrala iti ei angajamentul fata de Calorgal sa platesti cit vor muschii lor.Voi tipati acum ca vreti caldura,iar apoi tipati ca vor prea multi bani,dar veniti si faceti scandal la asociatie,nu la ei.Acest primar dupa ce a lasat acest oras fara apa calda si caldura,acum stam si cu strazile in bezna.Deluni seara nu avem iluminat public in cartierul Mazepa,Potcoava,hotel Faleza,strada prelungirea traian,blocurile din zona.Am fost informata de cei de la Renel ca primaria nu mai are contract cu Luxten,dar nici nu a putut sa/mi dea informatii despre noua firma,asa ca probabil mai avem de stat in intuneric,dar de platit platim impozitele la zi.Nu aveti impresia ca va bateti joc de oameni domnule primar?

  Raportează
 • postat de asociata Miercuri, 07 Octombrie 2015 07:01 94.176.183.*** Link la comentariu
  27
  34

  Si ce p...a mamelor voastre v-a facut Apaterm , bai hotilor nenorociti . V-a tinut in caldura moka , cu 50 euro pe luna , au imbogatit administratorii de la asociatii , trantorii care nu au platit cu anii traiesc bine mersi si de vina este Apaterm , da ? Sau mai nou Calorga . Daca eram primar va lasam sa merliti in frig sau sa va mutati la glie , marlanilor care nu va platiti utilitatile . Gata cu moka , ori platiti ori valea la marlea .

  Raportează
 • postat de CT Miercuri, 07 Octombrie 2015 06:44 5.13.217.*** Link la comentariu
  7
  20

  Domnilor încă nu a început campania electorală! Vedeți ca ați furat startul ;)! Sa aveți o zi plăcuta!

  Raportează
 • postat de IC Miercuri, 07 Octombrie 2015 06:44 79.116.110.*** Link la comentariu
  6
  24

  Situatia este cat se poate de clara , nici un calcul economic ,efectuat normal ,nu poate duce decat la o singura concluzie ;actualul sistem de incalzire nu mai poate fi eficientizat . Aceasta caonluzie este impusa de urmatoarea situatie reala : sunt numai cca 50% din apartamente bransate si avand contracte de furnizare cu Calorgal (49014 ap dintr-un total de 98820 ap -inventar Apaterm 2014 ) ; intreprinderile industriale care erau racordate la sistemul centralizat sunt majoritatea inchise si darmate sau au surse proprii de incalzire ,tot surse proprii au si unele institutii publice sau sociale ,idem noile supermarketuri si cladiri comerciale construite in ultimii 25 de ani. Un calcul aproximativ conduce la concluzia ca sistemul mamuth de incalzire centralizata ,mostenit de la comunisti ,mai are beneficiari pentru max 25% din capacitate ,crede cineva ca mai poate fi rentabil ? Apropo ,din totalul de 49014 ap bransate stie cineva cate au inregistrat sau inregistreaza restante la plata caldurii si apei calde ,daca sunt numai 50% deja sunt incalzite retelele subterane de pomana .Poate iarna acesta se va da caldura ,anul viitor fiind electoral ,dar pe viitor trebuie musai schimbat sistemul,este clar ca nu mai merge.

  Raportează
 • postat de luke Miercuri, 07 Octombrie 2015 06:05 89.136.186.*** Link la comentariu
  25
  15

  Sobe in casa..asta este solutia..Burlanu scos deeasupra blocului si gata....Arde uite cum arde dam semnale cu fum sa ne vezi de departe

  Raportează
 • postat de Nelu Miercuri, 07 Octombrie 2015 05:59 89.137.138.*** Link la comentariu
  11
  51

  Centrala pe gaz baieti. Ei nu aveti bani... Bullshit. Bani de gratare si bere la pet de 2 litri aveti.

  Raportează
 • postat de Marius STANila Miercuri, 07 Octombrie 2015 05:39 84.117.40.*** Link la comentariu
  23
  29

  Denumire corecta : CALOR GOL

  Raportează
 • postat de Teiul taiat Miercuri, 07 Octombrie 2015 00:28 79.140.205.*** Link la comentariu
  27
  47

  Terminati cu prostiile...Calorgal,Apatem,Mumugal...si ori cum s-o mai numi,pe ce pune mana Marius Stan se alege praful!Exemple?Otelul,orasul Galati....ce-a facut Stan in 4 ani de mandat???Orasul e mult mai urat ca acum 4 ani,cel putin teiii inca mai erau intregi prin oras.Vrajeala ca darama chioscurile,da alea de la Modern si de la Ancora?Vrajeala ca darama garajele,sunt sute de garaje ,construite aiure,inca bine mersi.Vrajeala ca scoate panaramele ale de maxi taxi si cand colo el le prelungeste contractele...etc,etc.
  Asa ca nu mai visati aiurea,Stanica e un impostor si un combinator !
  Galatenii sa tina minte ca boul se leaga de coarne si omul de semnatura....Calorgal e un proiect nascut mort,cu aceiasi papusari in spate care au falimentat Apatermul.Stanica se crede in Liga lu Mitica,acolo cluburile adunau datorii pe o firma si anul viitor acelasi club functiona pe o alta firma....si tot asa.Ei,Stanica va propune o noua torocala pe banii d-voastra :))))))))))))))))

  Raportează
 • postat de acelasi locatar de la c8 Miercuri, 07 Octombrie 2015 00:17 79.116.111.*** Link la comentariu
  52
  15

  Cu ce drept ma obliga presedintele asociatiei sa imi montez centrala?
  N-am bani!
  Eu cu ce ma incalzesc?
  Imi da el bani de centrala?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.