LUCRĂRI la covorul asfaltic: Circulaţie rutieră ÎNGREUNATĂ în Târgu Bujor

LUCRĂRI la covorul asfaltic: Circulaţie rutieră ÎNGREUNATĂ în Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Circulaţia rutieră, pe şoseaua Târgu Bujor spre Moscu, se va desfăşura cu dificultate începând de joi 5 noiembrie, din cauza efectuării lucrărilor de reparaţii la covorul asfaltic, potrivit primarului din Târgu Bujor, Laurenţiu Viorel Gâdei.

„Lucrările încep imediat după trecerea de cale ferată Tg.Bujor, spre ieşire sat Moscu spre Băneasa. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi răbdare, îmi cer scuze pentru circulaţia îngreunată din cauza deteriorării covorului asfaltic existent şi pentru traficul ce se va desfăşura cu dificultate din cauza lucrărilor care se vor efectua! Dar am convingerea că, în scurt timp, problemele vor fi rezolvate şi drumul va fi reparat!”, arată postarea de pe contul propriu de facebook primarul oraşului Târgu Bujor, Laurenţiu Gâdei.

Contactat, acesta a adăugat că şoselele şi drumurile judeţene din preajma oraşului intră în grija Primăriei Târgu Bujor. „Noi nu am beneficiat de lucrări de plombare, atunci când Consiliului Judeţului Galaţi a plombat drumurile judeţene, în schimb CJ a alocat pentru UAT Târgu Bujor, în acest scop, suma de 335.000 de lei”, a mai spus primarul.

Potrivit acestuia, vor fi remediate defecţiunile la îmbrăcămintea rutieră a drumurilor pe 3.860 de metri pătraţi şi remedieri ale defecţiunilor îmbrăcăminţii rutiere moderne ale drumului judeţean pe raza Primăriei Târgu Bujor, prin lucrări de cedări pe 302 metri pătraţi. Valorile lucrărilor este de 217.704, fără TVA, respectiv 36.421 fără TVA.

Foto-arhivă "Viaţa liberă"

Citit 1190 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2015 01:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.