Paradă militară SPECTACULOASĂ, la Tecuci, de Ziua Naţională a României

Paradă militară SPECTACULOASĂ, la Tecuci, de Ziua Naţională a României
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Pe 1 Decembrie, tecucenii vor avea parte de o paradă militară spectaculoasă, cu tehnică de luptă, unică pentru oraşul lor, a anunţat primarul Daniel Ţuchel. Oamenii vor putea admira forţe şi mijloace din dotarea Armatei, Jandarmeriei, Poliţiei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei Locale şi nu numai. Edilul tecucenilor a precizat, într-un anunţ postat pe Facebook, că municipalitatea a demarat deja pregătirile.

"Aţi avut ocazia să participaţi la o astfel de paradă? Anul acesta, Ziua Naţională a României - 1 Decembrie - o vom cinsti, în premieră la Tecuci, printr-o spectaculoasă paradă militară, unicat în municipiul nostru. Am început deja pregătirile... Vă aştept pe toţi, cu mic, cu mare! Să fim mândri că suntem români! Mulţumesc factorilor decizionali din Ministerul Apărării pentru aprobare!", a anunţat primarul Daniel Ţuchel.

Citit 3314 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 00:41

2 comentarii

 • postat de mihai
  Duminică, 22 Noiembrie 2015 16:59
  37.11.197.***
  Demonstratie de forta inutila si bani cheltuiti la fel de inutil. Ce ar fi fost daca cheltuielile facute s-ar fi dirijat pentru inbunatatirea dotatiei scolare sau inbunatatirea ratiei de mancare in caminele de copii sau plata suplimentara a educatorilor benevoli pentru mai multa munca de educatie cu copii din aceste centre
  4
  9
  Raportează
 • postat de realitatea
  Duminică, 22 Noiembrie 2015 10:02
  92.80.152.***
  Gerhardt, .. de muncă și hrană pentru populația este mai important !
  3
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.